Yanlış anlaşılma yaşamadınız. Siz ısrarla hanımefendiye hakaret ettiniz size hiç bir şekilde edilmemişken. Üstüne size elli kez yanlış yapıyorsunuz dendiği halde anlamadınız.Ben minikkalp34 isimli kullanıcıyım, diğer hesabımı kapattığım için bu hesap ile konu açtım. Sizlerle bazı sorunlarımı paylaşmıştım.lacasadepapel hanımefendi ile bazı yanlış anlaşılmalar yaşadık, kimseye asla hakaret etme veya hayatını eleştirme taraftarı değilim hakkım da değil zaten.
lacasadepapel sizinle olan diyaloğumuzda söylediklerimi farklı kişiye yazıyordum, kişileri karıştırmışım. o gün de size söylemediğimi belirttim ve özür bekliyorsanız dileyeyim dedim. Yoksa benim sizinle herhangi bir sorunum yok ve o sözleri size söylemedim. Yanlış anlaşıldım ve sizden özür dilerim.
hatırlıyorum bu olayı. dost hayatı yaşamakla suçlamıştınız birini, nedir dost hayatı yaşamak?
Ben hep Bimdeki dost yoğurdu falan alıyorum bi nevi dost hayatı sayılır mı : D
Hangi konu ben bulamadimMerak ettim konu nedir diye şöyle bi baktım da, yanlış anlaşılmamışsınız ki; dümdüz hakaret etmişsiniz önünüze gelene sayfalarca.
Hahah çok hoşsunuz gercektenBende burdan akrabalara selam göndermek istiyorum.
Hangi konu ben bulamadim
Noldu ya, mahkemelik mi oldunuz? Bu konunun acilmasini da ozur diledigi uye istemis. Kk iyice garip bir yer olmaya basladi
Site yönetiminin tüm bu süreçten haberi var. Banlansam bile önemli değil. Mühim olan o gün üzerime atılan iftiradan kurtulmak! Sosyal medyada olmak, sınırsız bir özgürlük vermemeli kimseye. Herkes sınırlarını bilmeli!Bu tarz konular yasak : (
Bu ne be? Lacas cok kibar ve sakin bir uyedir,ne dediniz kadina da onu bu hale getirdiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?