Sevgilimle kavga ettik onu da etiketler misiniz? Benden özür dilesin
Merak ettim konu nedir diye şöyle bi baktım da, yanlış anlaşılmamışsınız ki; dümdüz hakaret etmişsiniz önünüze gelene sayfalarca.
Sevgilinin nicki ne:)))Sevgilimle kavga ettik onu da etiketler misiniz? Benden özür dilesin
Aa siz dilekcemi verdiniz haa smdi anladim ondan ozur diliyo bu bayan.haklisiniz kimse kimseye sanalda olsa iftira atmamali umarim bi daha yasamazsinizİstediğim şekilde özür dilemedi ki zaten. O şekilde dilerse dilekçemi çekerim.
2 dakikada nereden buldun konuyu link at bari sevabına namıssız
Noldu ya, mahkemelik mi oldunuz? Bu konunun acilmasini da ozur diledigi uye istemis. Kk iyice garip bir yer olmaya basladi
Linki attığım sayfanın linkini atayım du
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yaptigim-hatadan-dolayi-ozur-diliyorum.1087582/page-2
Burada link; olayın başlangıcıyla birlikte.
Asi_esmer_34Sevgilinin nicki ne:)))
Orijinal konu 25 sayfa, onu okuyana kadar burasi olmus 4 sayfaama azicik yavas yetisemiyoruuuum
Ay Allah razı olsun valla.Şu konu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesi-yuvami-yikmaya-calisiyor.1087275/
Üçüncü sayfadan şöyle kışkırtmaya başlamış hanım efendi:
(Alıntı)
"Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum."
Üyelerin geneline üslup şöyle cevaplar:
okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki.
allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli
Konunun ateşlendiği nokta da 5. sayfada şu cevap:
(Alıntı)
Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.
6. sayfada şu:
(Alıntı)
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?
Kendisi ısrarla şikayet et demiş
Bence etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?