YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

İstediğim şekilde özür dilemedi ki zaten. O şekilde dilerse dilekçemi çekerim.
Aa siz dilekcemi verdiniz haa smdi anladim ondan ozur diliyo bu bayan.haklisiniz kimse kimseye sanalda olsa iftira atmamali umarim bi daha yasamazsiniz

Hadise uzun geldi tam vakıf olamadım ama konu sahibi iftira atmış belliki..iftiraya uğrayan arkadaşımız da haklı olarak özurdilemenizi beklemiş ve çok haklı.siz sosyal medyadan yazı yazılınca her yazıyı yazma hakkınızı kendinizde bularak hataya düşüyorsunuz.özrünüz savcılık korkusuyla ve samimiyetsiz olsa da,haklı olan arkadaşım affetsin hiç uğraşmasın derim.

Ay Allah razı olsun valla.

Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?

O kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Eklediğim fotoğrafa bakın orada özür dilemem gereken biri varsa dilerim dedim

Eklentiler

• sssssss.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 228
Kendisi ısrarla şikayet et demiş
Bence etmeli

Beni özür tatmin etmedi şahsen.
Önüne gelen "Psikolojim bozuhh" diyor.
Hayır benim 11 senedir bozuk , ben niye ona buna hakaret edip bi şeylerle yaftalayıp saldırmıyorum?
Bu başka bi şeyden ötürü bence, bozuk psikoloji değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…