Konu sahibi icin dedim ben bunu. Bu tarz konular yasak diye biliyorum benSite yönetiminin tüm bu süreçten haberi var. Banlansam bile önemli değil. Mühim olan o gün üzerime atılan iftiradan kurtulmak! Sosyal medyada olmak, sınırsız bir özgürlük vermemeli kimseye. Herkes sınırlarını bilmeli!
Ozelden yazilan biseleri ifsa mi etmis yani? Yaw yilan hikayesine dondu burasi yeminlenŞu konu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesi-yuvami-yikmaya-calisiyor.1087275/
Üçüncü sayfadan şöyle kışkırtmaya başlamış hanım efendi:
(Alıntı)
"Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum."
Üyelerin geneline üslup şöyle cevaplar:
okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki.
allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli
Konunun ateşlendiği nokta da 5. sayfada şu cevap:
(Alıntı)
Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.
6. sayfada şu:
(Alıntı)
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Ozelden yazilan biseleri ifsa mi etmis yani? Yaw yilan hikayesine dondu burasi yeminlen
Şu konu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesi-yuvami-yikmaya-calisiyor.1087275/
Üçüncü sayfadan şöyle kışkırtmaya başlamış hanım efendi:
(Alıntı)
"Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum."
Üyelerin geneline üslup şöyle cevaplar:
okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki.
allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli
Konunun ateşlendiği nokta da 5. sayfada şu cevap:
(Alıntı)
Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.
6. sayfada şu:
(Alıntı)
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Ay konuyu çok merak ettimYanlış anlaşılma yaşamadınız. Siz ısrarla hanımefendiye hakaret ettiniz size hiç bir şekilde edilmemişken. Üstüne size elli kez yanlış yapıyorsunuz dendiği halde anlamadınız.
Anlamiyom zaten dost hayati yasasada ona ne yani..Anladığım kadarıyla klasik dedikodular, zan ve yanlış adrese höykünme. Belki gerçekte öyle biri bile yok, çamur at izi kalsına oynadı.
Bilirkişi gibi daldım ama konuyu yeni okuyarak gidiyorum.
Bol bol hakaret, aşağılama, iddia..
Savcılık lafını duyunca da çark.
Peki biri mesaj atmış mı bu üyeye başka bir üye falan yoksa tamamen mı hayal ürünüEki Görüntüle 2183212 Eki Görüntüle 2183213 Eki Görüntüle 2183215 Eki Görüntüle 2183216 Eki Görüntüle 2183217 Eki Görüntüle 2183218 Eki Görüntüle 2183219 Eki Görüntüle 2183220 Eki Görüntüle 2183222 Eki Görüntüle 2183223 Eki Görüntüle 2183224 Eki Görüntüle 2183225 Eki Görüntüle 2183227 Eki Görüntüle 2183228 Eki Görüntüle 2183229 Eki Görüntüle 2183230 Eki Görüntüle 2183231 Eki Görüntüle 2183232 Eki Görüntüle 2183233 Eki Görüntüle 2183234
Bunlar da ekran görüntüleri. Biraz karmaşık olabilir. Ama şurda şöyle dursun.
Kendisi ısrarla şikayet et demişAnladığım kadarıyla klasik dedikodular, zan ve yanlış adrese höykünme. Belki gerçekte öyle biri bile yok, çamur at izi kalsına oynadı.
Bilirkişi gibi daldım ama konuyu yeni okuyarak gidiyorum.
Bol bol hakaret, aşağılama, iddia..
Savcılık lafını duyunca da çark.
İstediğim şekilde özür dilemedi ki zaten. O şekilde dilerse dilekçemi çekerim.lacasadepapel sakın affetme !
Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?HEPİNİZ HAKLISINIZ HANIMLAR, BENİM SON GÜNLERDE MORALİM PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK, SÖYLEMEMEM GEREKEN ŞEYLERİ SÖYLEDİM, HAKARET ETTİM VE ÜZERİME DÜŞMEYEN YORUMLAR YAPTIM. @lacasadepapel SİZİNLE HİÇ ALAKASI OLMAYAN BİR MEVZUYU SİZİNLE İLGİSİ VARMIŞ GİBİ SÖYLEDİM. HAKLISINIZ ÖZÜR DİLERİM. DAHA AÇIK NASIL ÖZÜR DİLEYEBİLİRİM
Özür dilese ne olacakİstediğim şekilde özür dilemedi ki zaten. O şekilde dilerse dilekçemi çekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?