• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptigim hatalari unutamiyorum ?

ya ablacım bişey dicem ama sakın üzülme tamammı? :KK17:bu konudaki el kiri ilk anlamında kullanılmıyor yalnız bayağı kadına hakaret etmişler kadınlığına laf ederek.
burda kim kimi etiketleyip dalga geçmişki ben görmedim?konuya yorum yapanı etiketlemiş falan bayağı ajan gördüm seni.anlat anlat heyecanlı oluyor
:)) heryerdeler..tabiki hakaret tir hos ve ve kabul edilesi bir soylem degil dir..fakat soylettirmemek te gereklidir..karsi tarafa bu hakki vermemek kararli olmak saplantili olmamak takinti haline donusturmeden yasanmislik tan siyrilmak gerek ..sahit oldugumuz daha ust seviyesi tv ve cevremizdeki gordugumuz can alici keyif kacirici durumlara gidebilir malesef olaylar aslin da konu sahibinin icin de bulundugu durum saplanti ve takinti haline donusmus..o saplanti dan cikmis simdi kendi saplantisina girmis yani kendisyle mucadelesine....ilerlememesi dilegiyle.

evet şuurlu olmak lazım
elma ile armudu birbirine karıştırana laf anlatmak zor
hecelesen de işaretleyip önüne koysan da olmuyor

"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.” demiş Mevlana
daha fazla yazmanın bir anlamı yok
zaten havaalanına yetişmek zorundayım, siz dilediğiniz gibi devam edin

Kendisi laf anlamayan laf da anlatamaz genelde

Saçma sapan insanlarla muhattap olmuşsun. Unut gitsin, boş ver hiç umursama. Sen zaten hatanı görmüşsün, kendini değiştirmeye çalışıyorsun, hata senin, hayat senin. Hiç düşünme artık bunları. Eğer yapabiliyorsan, bir an önce ortamını değiştirmeye bak.

Neyi hata bunlarin? Uzun bir iliskiden oyle kolay kopulmuyor. Herkes desteksiz atlatamaz bu sureci. Senin destege ihtiyacin varken, onlar yangina korukle gitmisler. O yuzden surecin uzamis. Daha da zorlasmis. Once hata gibi gormekten vazgec bence. Bircok insanin yaptigi seyler.

Back
X