- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
haber vermeden bıde sabahın altısında yapılırmı bu ya ben polıs nezaketınde cocukları gosterdım o an bıle benden dert yandılar polıslere10 saatlik yoldan geliyolarsa bi zahmet arayip cocuklari gorebilir miyiz ozledik diyecekler.
tepkileri ne oldu ?Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Ben olsam bende almazdim. Dayak bile attilar diyosun adam yerine koymamislar seni. Kac yasina gelmisler edep adap ogrenememis seni insan yerine koymayan insanlar sirf yaslarina istinaden saygiyi da haketmiyorlarhaber vermeden bıde sabahın altısında yapılırmı bu ya ben polıs nezaketınde cocukları gosterdım o an bıle benden dert yandılar polıslere
Esım gelmemıs annesı ve babasını gondermıs.Amacları ne anlamadım kıtepkileri ne oldu ?
dayak yemişssin daha ötesi var mı?
eve almamak ta haklı görüyorum.
eşin nerede peki?
Ah şu vicdan,ama sen değil onlar yapmalı vicdan!Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Ben cok fazla hassas bı ınsanım ne olursa olsun hep once kendımı yargılarım.Hala telde bana dıyokı ayıp sana yaslı baslı ınsanlara boylemı yapılır dıyerek benım kendı ıcımde celıskıye dusmemı ıstıyo sanırım.Pat diye sabahin köründe gelme cesaretini gostermeleri sana saygi duymadıkları anlamina geliyor. Hic canini sıkma tatlım torunlarını dusunen arar sorar bir ihtiyaclari var mi diye oyle zorba gibi sabahin köründe kapına dayanmaz. Icin rahat olsun yaslarina falan da hürmet etmeni gerektirecek bir durum yok artik yaşlılarin çoğunluğu o hurmeti hak etmiyor.
Beni dövdüler demişsin.normal bi boşanma süreci olsa anlarımda bu durumda bende almazdım.seni istemiyolarsa senden çıkanıda görmeye hakları yok.Esım gelmemıs annesı ve babasını gondermıs.Amacları ne anlamadım kı
Sabahın 6sinda habersiZ gelene kapı açılmaz belki çocukları alıp götüreceklerdi sizi darp edeceklerdi daha önce yapmışlar sonuçta. Bence en doğrusunu yapmışsınız kapıyı acmamakla.Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
hayır aılemleyımEsinle ayni evdemidisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?