- 8 Ağustos 2016
- 553
- 543
- 23
- 41
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Esım gelmemıs annesı ve babasını gondermıs.Amacları ne anlamadım kı
onun ailesi seni döverken "ayıp" olmamış mı?Ben cok fazla hassas bı ınsanım ne olursa olsun hep once kendımı yargılarım.Hala telde bana dıyokı ayıp sana yaslı baslı ınsanlara boylemı yapılır dıyerek benım kendı ıcımde celıskıye dusmemı ıstıyo sanırım.
Ya butun bunlara ragmen ben hala polıs eslıgınde de olsa torunlarını gosterıyorum.Polıslere dıyokı bızı eve almyolar evde baskası olabılır mı dıyo ne ıma edıyosa artık_aTaLaNtE_ şiddet görmüşsünüz ötesi var mı?
Bu kadar iyi olmayın. Kötü müyüm ayıp mı ettim acaba demeyin.
Ben de olsam içeri almazdım.
Alacaklı gibi sabahın altısında kapıya dayanmışlar. Terbiyesizler.
Ben de bunu anlamıyorum. O çocukların annesisiniz. Şiddet görmüşünüz. Sizi sevmiyorlar. Ama çocukları görmeye geliyorlar.
Bulundum.Butun hukukı ıslemler usulunce yapıldı.onun ailesi seni döverken "ayıp" olmamış mı?
boşversene.
senin ve çocuklarının can güvenliği herşeyden daha önemlidir.
gereksiz hassasiyet gösterme.
sen suç duyurusunda bulunmadın mı dayak yediğinde?
Ben olsam polisi arardım vallahi. ayıp etmeyi gectim. İçeri girdiklerinde niyetleri çok başka olabilir.Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Onlara ne? Evde kim varsa varYa butun bunlara ragmen ben hala polıs eslıgınde de olsa torunlarını gosterıyorum.Polıslere dıyokı bızı eve almyolar evde baskası olabılır mı dıyo ne ıma edıyosa artık
Guvenemedım kı zaten.Gecen seferde uc kısı gelcez dedıler tamam dedım.Meger ıkı araba dolup gelmısler.Gelen o uc kısıyı eve aldık.sonra bırı kalkıp kapıyı actı hepsını ıcerı aldı gızlıden polısı aradık da gıttıler.Ben olsam polisi arardım vallahi. ayıp etmeyi gectim. İçeri girdiklerinde niyetleri çok başka olabilir.
Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
Allah korkusu yok bunların, gercekten bak. Ben iftirayı cok rahatlıkla agzına alan insanlara başka bişi diemiorumn nedense.Ya butun bunlara ragmen ben hala polıs eslıgınde de olsa torunlarını gosterıyorum.Polıslere dıyokı bızı eve almyolar evde baskası olabılır mı dıyo ne ıma edıyosa artık
Allah korusun kesinlikle haklısınız bence. Size ve çocuklarınıza zarar verebilirler ki nitekim daha önce yapmışlar.Guvenemedım kı zaten.Gecen seferde uc kısı gelcez dedıler tamam dedım.Meger ıkı araba dolup gelmısler.Gelen o uc kısıyı eve aldık.sonra bırı kalkıp kapıyı actı hepsını ıcerı aldı gızlıden polısı aradık da gıttıler.
Galıba haklısın.Oglumu arayıp senı ordan alcam dıyo suanAy bi de adamlardaki özgüvene bak 10 saatlik yola çıkıyorlar haber verme gereksinimi duymuyorlar o kadar eminler yani senden. Bence özellikle haber vermediler sen önlem alma diye. Seni Hazırlıksız yakalayıp çocukları gotureceklerdi bence
yemın ederım feci hırs yaptım su anda. Nasıl alcakmış nıe alcakmış. Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kaç yasında cocukların. Bunlara bıle uzaklaştırma cıkart bence.Galıba haklısın.Oglumu arayıp senı ordan alcam dıyo suan
Ben olsam kapıyı bile açmadan kapalıyken kovarım._aTaLaNtE_ şiddet görmüşsünüz ötesi var mı?
Bu kadar iyi olmayın. Kötü müyüm ayıp mı ettim acaba demeyin.
Ben de olsam içeri almazdım.
Alacaklı gibi sabahın altısında kapıya dayanmışlar. Terbiyesizler.
Ben de bunu anlamıyorum. O çocukların annesisiniz. Şiddet görmüşünüz. Sizi sevmiyorlar. Ama çocukları görmeye geliyorlar.
Yerinde olsam telefonla sadece babasıyla görüştürürüm.Galıba haklısın.Oglumu arayıp senı ordan alcam dıyo suan
Kesinlikle katılıyorum.yemın ederım feci hırs yaptım su anda. Nasıl alcakmış nıe alcakmış. Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kaç yasında cocukların. Bunlara bıle uzaklaştırma cıkart bence.
9 ve 5yemın ederım feci hırs yaptım su anda. Nasıl alcakmış nıe alcakmış. Yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kaç yasında cocukların. Bunlara bıle uzaklaştırma cıkart bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?