yaptıgım hatamı sızce

Sabah sabah yine bak birilerini hatırlayıp dellendim. Cok afedersın de babasının çiftliğine mi geliyor. Gelmeseydı 10 saatlık yoldan haber vermeden. Oldu paşam. Mumkunse arayacaklar eger evde ise makul bir saatte gelecekler. Sizde nöbet tutmuyorsunuz ya sabahın köründe. Nasıl insan bunlar ya, Allah ıslah etsın

_aTaLaNtE_ şiddet görmüşsünüz ötesi var mı?
Bu kadar iyi olmayın. Kötü müyüm ayıp mı ettim acaba demeyin.
Ben de olsam içeri almazdım.
Alacaklı gibi sabahın altısında kapıya dayanmışlar. Terbiyesizler.
Ben de bunu anlamıyorum. O çocukların annesisiniz. Şiddet görmüşünüz. Sizi sevmiyorlar. Ama çocukları görmeye geliyorlar.

Esım gelmemıs annesı ve babasını gondermıs.Amacları ne anlamadım kı

onun ailesi seni döverken "ayıp" olmamış mı?
boşversene.
senin ve çocuklarının can güvenliği herşeyden daha önemlidir.
gereksiz hassasiyet gösterme.
sen suç duyurusunda bulunmadın mı dayak yediğinde?

Ya butun bunlara ragmen ben hala polıs eslıgınde de olsa torunlarını gosterıyorum.Polıslere dıyokı bızı eve almyolar evde baskası olabılır mı dıyo ne ıma edıyosa artık

Ben olsam polisi arardım vallahi. ayıp etmeyi gectim. İçeri girdiklerinde niyetleri çok başka olabilir.

Ya butun bunlara ragmen ben hala polıs eslıgınde de olsa torunlarını gosterıyorum.Polıslere dıyokı bızı eve almyolar evde baskası olabılır mı dıyo ne ıma edıyosa artık
Onlara ne? Evde kim varsa var
Ben senin yerinde olsam hee var ev dolu o dusundukleriniZle derim
Terbiyesizler
Kisi kendinden bilir isi demisler. Kendileri ne ise seni de ondan saniyorlar demek ki
Ay cok sinirlendim kusura bakma

Ben olsam polisi arardım vallahi. ayıp etmeyi gectim. İçeri girdiklerinde niyetleri çok başka olabilir.
Guvenemedım kı zaten.Gecen seferde uc kısı gelcez dedıler tamam dedım.Meger ıkı araba dolup gelmısler.Gelen o uc kısıyı eve aldık.sonra bırı kalkıp kapıyı actı hepsını ıcerı aldı gızlıden polısı aradık da gıttıler.

Onlar yüzünden evliliğinden, huzurundan olmuşsunuz. Üstelik bir de dayak yemişsiniz. Bence almamakla iyi yapmışsınız. Sabahın altısında geleceklerini size haber vermeleri gerekiyordu. Ben sizin yerinizde olsam öyle bir aileden kurtuldum diye sevinirdim. Boşverin iyi yapmışsınız.

Allah korkusu yok bunların, gercekten bak. Ben iftirayı cok rahatlıkla agzına alan insanlara başka bişi diemiorumn nedense.

Allah korusun kesinlikle haklısınız bence. Size ve çocuklarınıza zarar verebilirler ki nitekim daha önce yapmışlar.

Ay bi de adamlardaki özgüvene bak 10 saatlik yola çıkıyorlar haber verme gereksinimi duymuyorlar o kadar eminler yani senden. Bence özellikle haber vermediler sen önlem alma diye. Seni Hazırlıksız yakalayıp çocukları gotureceklerdi bence

Zorla çocuğu kaçırmayacakları ne malum. Eline sağlık. Çok iyi yapmışsın. Boşanırken hakim nene dede görsün diye izin çıkarmıyor. Baba için çıkıyor sadece. O da kısıtlı biliyorsun. Sabahın köründe habersiz gelmek nedir? Evli olsanız bile gelinmemesi gerekirken... Sen telefonda müstakbel eski eşinin dediklerini boşver. Psikolojik oyunlara gelme. Diğer yorumlardan anladığım kadarıyla kV ve kp sana fiziksel şiddet uygulamış. Bence bunun psikolojik şiddeti de vardır. Dik dur bildiğini uygula. Demişsin ya içimde şüphe uyandırmak için mi dedi diye. Bence öyle. Onlar artık kV KP değil 2 yabancı bunu unutma!

Galıba haklısın.Oglumu arayıp senı ordan alcam dıyo suan

Ben olsam kapıyı bile açmadan kapalıyken kovarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…