yaptıgım hatamı sızce

hayır aılemleyım

Bilerek yada bilmiyerek cok dogru davranmissin...mesafe canim herkes haddini yerini bilcek.onceden haber verilseydi iyi niyetle geldiklerin eminsen eve alirdin bu ne boyle saygisizlik haddini bilmeme almis basini gitmis..su konuyu acmandan belli vicdaninin kurbani olmussun..kime vicdan yapip yapmayacagini daha iyi dusun

eski konunuza baktım da,10 sene resmen hizmetçi muamelesi görmüşsünüz..o bile değil hatta ...himzetçinin bile özel hayatı olur,telefonu olur ailesi olur..sizi yıllardır kullanmışlar.
çocuklarınız da bu durumda oldukaç etkilenmişlerdir eminim ki..umarım onlar için yardım alıp an kısa zmanda sağlıklı bir ruh haline kavuşursunuz..

Valla bu tarz seylerde benim aklima 40 çeşit senaryo gelir.
Ben guvenip alamazdim. Bekleyin kapida derdim. Kendi yakinimdan birini daha cagirirdim. Cunku dayak yemissin herdey olmis. Ya cocugumu kacirirlarsa diye aklima hersey gelirdi.

Ablam ayrildiginda bile cocugunu disarda bir yerde bulusup gosteriyordu babasina. Diger ablama diyordum yalniz gonderme o adamin ne yapacagi belli olmaz.
Ben guvenemem insanlara.
Ama bi yandanda 16 saatlik yoku gelmelerine üzüldüm .okadar yolu elleri bosmu donduler?
Yakinimi yanima cagirir oyle gosterirdim.
Sabahin 6 sindada kimse gelmezki. Gec gelin derdim.ne bileyim.

cocukları gorduler.ama kadının akıl almaz bı ısrarı vardı senı gorcem dıye ben kabul etmedım tabıkı ılla senı gorcem dıyodu

iyi yapmışsın kendine saygın olsun

Çok iyi yapmışsınız konu sahibi. Sabahın 6'sında hem de habersiz gelmeleri büyük saygısızlık. Bu onlara bir ders olur, muhtemelen oğlumun çocukları istediğim zaman ve istediğim saatte gider görürüm düşüncelerini bertaraf etmiş oldunuz. Ayrıca size şiddet uygulamışlar ve yuvanızı yıkmış bu insanlar. Madem oğlunuzu arayıp seni oradan alacağız diyorlar sizin yerinizde olsam telefonla görüşmelerine dahi müsaade etmezdim, sadece babalarıyla konuşsunlar. Haa torunlarıyla konuşmak istiyorlarsa da adam gibi konuşmayı o çocukların psikolojilerini daha fazla bozmamayı önce bir öğrenecekler.

ohh iyi yapmissin.hem yuvani dagitacaklar hemde torun diye ortada dolasacaklar.cok dusunselerdi cocuklarin ailesini yikmazlardi.zaten hep sorun bu kv kp yuzunden cikiyor evliliklerde cogunlukla

Tamamen psikolojinle oynuyor canım kendini kotu hissetmeni istiyor zaten. Hem o yasli basli insanlar da insan olsaydi sana duzgun davranirlardi. Duygusal manipülasyona musade etme sakın sakın bakma kimsenin lafina kafan neyi emrederse onu yap senin dusuncelerin her zaman en degerli en mantıklı olandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…