- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
aramıyo bıle dogru durust hftada bı kez felanYerinde olsam telefonla sadece babasıyla görüştürürüm.
Bişe sorcam, atlamış olabilir. Dava devam ediyor mu yoksa bittimi??aramıyo bıle dogru durust hftada bı kez felan
devam edıyoBişe sorcam, atlamış olabilir. Dava devam ediyor mu yoksa bittimi??
cocuklarla ilgili netleşen birsey yok dimi. İsteyen istediği zaman gorebiliyor mu?devam edıyo
hayır netlesen bısı yok ama ben gorusmek ıstedıklerı zaman tabıkı engel olmuyorum.ıyılıkten maraz doguyo yanıcocuklarla ilgili netleşen birsey yok dimi. İsteyen istediği zaman gorebiliyor mu?
hayır aılemleyım
ben senın yerınde olsam inan uzaklaştırma çıkarttırırım onlar için. Şiddet gordum dıorsun ya. Cocuklaral yalnız gorusmuyorlar değil mi?hayır netlesen bısı yok ama ben gorusmek ıstedıklerı zaman tabıkı engel olmuyorum.ıyılıkten maraz doguyo yanı
hyır polıs eslıgınde gorusuyolar.ben senın yerınde olsam inan uzaklaştırma çıkarttırırım onlar için. Şiddet gordum dıorsun ya. Cocuklaral yalnız gorusmuyorlar değil mi?
cocukları gorduler.ama kadının akıl almaz bı ısrarı vardı senı gorcem dıye ben kabul etmedım tabıkı ılla senı gorcem dıyoduValla bu tarz seylerde benim aklima 40 çeşit senaryo gelir.
Ben guvenip alamazdim. Bekleyin kapida derdim. Kendi yakinimdan birini daha cagirirdim. Cunku dayak yemissin herdey olmis. Ya cocugumu kacirirlarsa diye aklima hersey gelirdi.
Ablam ayrildiginda bile cocugunu disarda bir yerde bulusup gosteriyordu babasina. Diger ablama diyordum yalniz gonderme o adamin ne yapacagi belli olmaz.
Ben guvenemem insanlara.
Ama bi yandanda 16 saatlik yoku gelmelerine üzüldüm .okadar yolu elleri bosmu donduler?
Yakinimi yanima cagirir oyle gosterirdim.
Sabahin 6 sindada kimse gelmezki. Gec gelin derdim.ne bileyim.
yazık gunah ya. Su cocuklar şimdi bu ortamdan etkılenmıyorlarmı. Olan yavrulara oluyor ıste. Ama olsun can guvenliği herseyden onemlı. Ben herseyı beklıorum bu kafa ınsanlrdan.hyır polıs eslıgınde gorusuyolar.
etme Allah bili karfasından neler gecırıo.cocukları gorduler.ama kadının akıl almaz bı ısrarı vardı senı gorcem dıye ben kabul etmedım tabıkı ılla senı gorcem dıyodu
iyi yapmışsın kendine saygın olsunArkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
en doğrusunu yapmışsınız bana göre eve alıp tekrar darp edilmeyeceğinizin garantisini kim verebilir görmesinler çocukları böyle sevgisiz insanlar zatenbu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.
Ciddi olamassın çocuğun psikolojisini de düşünmüyor kimi nereden alıyormuşGalıba haklısın.Oglumu arayıp senı ordan alcam dıyo suan
Tamamen psikolojinle oynuyor canım kendini kotu hissetmeni istiyor zaten. Hem o yasli basli insanlar da insan olsaydi sana duzgun davranirlardi. Duygusal manipülasyona musade etme sakın sakın bakma kimsenin lafina kafan neyi emrederse onu yap senin dusuncelerin her zaman en degerli en mantıklı olandır.Ben cok fazla hassas bı ınsanım ne olursa olsun hep once kendımı yargılarım.Hala telde bana dıyokı ayıp sana yaslı baslı ınsanlara boylemı yapılır dıyerek benım kendı ıcımde celıskıye dusmemı ıstıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?