• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım hiç bir şey güzel olmuyor ya bıktım artık

Zamanla olacak inan yeter ki bu durumu kendine bu kadar mal etme. Hem insanlarda eşin de dahil seni yemek yapmayı bilmeyen biri olarak görür hep. Sen kendini nasıl görürsen herkeste seni öyle görür.Bu konunun üstünde çok durma hep en kolay en pratik ne varsa ondan başla. Geniş bir zamanda da zor gördüklerini denersin. Mutlaka sana yardım edecek biri olacaktır etrafında.Pişirme yöntemleri ve miktarlar konusunda araştırmalar yap ve bir tarif defterin varsa ona not et. Ben tarilerimi kimden aldığımı ve deneyimlerimi ayrıntılarıyla yazıyorum hala.
tarif defterim var hatta buzdolabının üzeri tariflerle doldurdum
bilmiyorum ya sorun ne ? cidden el lezzetim yok benim , miktarı olmuş gibi olanlarda lezzetli olmuyor

tarif defterim var hatta buzdolabının üzeri tariflerle doldurdum
bilmiyorum ya sorun ne ? cidden el lezzetim yok benim , miktarı olmuş gibi olanlarda lezzetli olmuyor
Senin aklın annenin yemeklerinde mi kaldı acaba. Belkide oluyordur da sen beğenmiyorsundur. :)

Canim benim cok normal baslarda bi sekilde olmasi ben yeni evliyken bir pilav yapardim otir agla o derece heleli taze fasilye:KK43:
Ama asimdi yemekleeimle meshurum:).zaman lazim cnm nefis ev yenekleri diye bir site var takip etmeni tavsiye ederim
ediyorum o siteyi takip .. ne kadar sürede öğrendiniz peki ? valla ben yemek yaptıktan sonra oturup ağlıyorum , az önce ağladım mesela üç denemede de kurabiye olmadı gece yarısı uğraştığıma mı yanaayım onun bulaşığına malzemesine mi yanayım üstelik yarında erken kalkacam ama uykum felan kaçtı
geçenlerde misafir çağırdım misafir geldiğinde ben bayılacaktım az kalksın üç çeşit yaptım olmadı döktüm tekrar bir daha yaptım ikisini eh işte oldu sonra ama ben bittim , misafir çağırmaya korkuyorum artık

hatta başka benim bilmediğim siteler bilen varsa önerin ne olur güvendiğiniz siteleri

Sen yapıcaksın eminim. Bu arada olmayan yemeklerine (ki bence hiç olmuyo değildirler)Eşinin tepkisi ne oluyor?

ediyorum o siteyi takip .. ne kadar sürede öğrendiniz peki ? valla ben yemek yaptıktan sonra oturup ağlıyorum , az önce ağladım mesela üç denemede de kurabiye olmadı gece yarısı uğraştığıma mı yanaayım onun bulaşığına malzemesine mi yanayım üstelik yarında erken kalkacam ama uykum felan kaçtı
geçenlerde misafir çağırdım misafir geldiğinde ben bayılacaktım az kalksın üç çeşit yaptım olmadı döktüm tekrar bir daha yaptım ikisini eh işte oldu sonra ama ben bittim , misafir çağırmaya korkuyorum artık
Haha itiraf edeyim kurabiye olayini hala brcerememiyorim desem yeri ya cok piser ya az piser:)
Ama yemek olayi yine bir yilin sontasinda bariz bir sekilde normale dondi
birde benim esim sef ahci sagolsun yemek kitabim oldi biryerde:)
Sen en cok takildigin seyleri soyle bizde sana yardim ci olalim

Rica ederim canım :) Ben 15 yaşında evlendim bir kek yapmaya kalksam evin her yeri üstüm başım un olurdu. Her defasında neden bu kadar kirletiyorum her yeri anlamazdım. :)

onuda yaptım kaç kere izledim karşı komşum yemek yaparken , ama mutfağa bir giriyorum tamam diyorum öğrendim olacak ama yok ya olmuyor bende el lezzetimi yok anlamadım
Öyle değil cnm mesela sevdiğin nazının geçtiği biri diyelim Bu kişi patlıcan oturtmayı çok güzel yapıyor. Ondan yardım istiyorsun sen söyle ben yapayım yanlış olan yerde uyar beni falan de bu şekilde bir çeşit yemek çıkar. Mesela bazı yemekler varki suyu dün duru olur kuru fasulye örneğin hemen içine bağlamak için bir tatlı kaşığı dondurucudan tereyağı atacaksın. Salçası az mı olmuş başka bir kapta Salça kavurun içine ekleyeceksin. Özellikle yemeğin her aşamasında tadına bakacaksın. Yemeğe yağ tuz ve Salça ile baskın tat verip kolay lezzet yoluna kaçmayacaksın. He bu arada yemek yapmakta en büyük 2 püf noktası soğanı nekadar güzel kavurursan yani yakmıycaksin ama ciğde kalmayacak yemeğin okadar lezzetli olur. Yemeğini kısık ateşte pişireceksin tıpkı çay demler gibi dinlenerek tatları birbirine geçerek pişecek. Gerekirse en son ateşi çoğaltıp kapağını açıp suyunu çektirwceksin yemeğine göre

Back
X