yaptigim jest bir işe yaramadi

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
Merhaba arkadaslar,

canim sikildi ne ugursuz insanmisim yaptigin jestle bir insan uzulecek birazdan.

olay su: sabah kizimi krese biraktim. Bugun ogretmeninin dogumgunuymus.. neyse ordan pazara ugradim uzun zamandir gitmemistim
ve cicekciyi gorunce ogretmene bir buket alayim dedim. Cicekci amca jest yapip iki buket fazladan hediye etti bana.
Benimde hosuma gitti evime yakin oturan esimin kuzeni var bayan ve musait olmadigim icin gunduz oturmasini iptal etmistim bu hafta
evdeyse kapidan onu davet ederim ve o iki buket cicegi birlestirip ona birakacaktim neyse aradim cevap vermedi
bende kapisini caldim oglu cikti 18 yaslarinda ve bunlari annene verirsinkizilca abla birakti dersin dedim tamam dedi
(bu arada bu kadinin esiyle cok buyuk sorunlari var ayrilma noktasina gelip duruyorlar kocasi odundur)
eve gittim neyse esimin kuzenide aramadi
demin face'den gordum kendisini
selam yazdim selam dedi ve ben nasilsin diye yazarken hemen ne oldu biliyormusun benimkinin akli basina geldi koca bir buket cicek birakmis geri gitmis ise dedi
ben boylece kaldim "ben aldim ogluna biraktim" diyemedim cevapta vermedim
en son aksam konusmasina bagli artik duzelip duzelmeyecegi diye yazdi :26:
simdi kocasi aldi sanip yumusamistir kadin ve aksam icin umutlanip kocasini bekleyecek
kocasida derse ki ben almadim
simdi arayip ben aldim dersem uzulecek diye susuyorum
icim burkuldu ya

oğlu dememişmi peki çiçeği verince şu abla verdi diye

bence hemen arayın söleyin daha farklı yanlış anlaşılmalar olabilir.

böyle düşüneceğini bilemezdinizki neden kendinizi suçluyorsunuz ama çok geç olmadan söyleyin bence gerçeği en doğrusu bu

söyleseniz daha fazla umutlanmasın kadın , hem aralarındaki problem ciddi bir sorunsa yok yere yumuşamasın

bir diğer ihtimalde aralarındaki sorun büyük değilse kadın adamın almadığını öğrenene kadar araları yumuşamış da olabiliri

ama sonrasında duyduğunda üzülüp size stem edebilir neden söylemiyorsun diye

bende arayıp soyleyın gercegıde kızılca; nasıl karısık anlatmısın ogretmen , bı suredır reddettıgın komsu , bırde kuzen
bunların hepsı aynı kısımı?
ben hayal gucumle cok karıstırarakmı okudum ne oldu bana muhtıs yorucu bı konu gıbı geldı ya

Bencede açıklayın durumu.

Hem boşanma aşamasına kadar araları bozuksa bir demet çiçekle (veya 2 ) çözülecek bir mesele olmaz ki. :44:

Son düzenleme:

ilahi cokmu karisik olmus

ben kizimin ogretmenine cicek aliyim derken cicekci amca iki buket fazladan verdi
bende o iki buket cicegi birlestirip esimin kuzenine hediye ettim (evine birakarak)
esimin kuzeni bu hafta oturmaya bana gelecekti fakat isim ciktigi icin iptal etmistim

umarim daha aciklayici oldu :)

ayrica oglu demedi demekki kizilca abla birakti diye deseydi tsk ederdi yada soylerdi bana
daha hal hatir sormadan esinin ona kocaman bir buket aldigini yazdi

Konunu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşıdım kızılca.

Konuna gelince; cok kötü bir karışıklığa neden olmuş ama ben senin yerinde olsam arar söylerdim, bir cicek uğruna ortalık karışmasın.

bence hemen söyleyin, akşam eşi geldiğinde ben almadım bu çiçekleri
kim aldı çabuk söyle diyip kavga çıkartırsa aile faciası çıkabilir.

bence kadının eşini ara, olayı anlat. belki aralarının düzelmesine vesile olursun

Son düzenleme:
aile faciasina neden olacak bir sey yok
sonucta ogluna biraktim 18 yasinda cocuk

bana jest yapildi diye bende ona jest yaptim zincirleme gitsin dedim
pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…