• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu insanlar uyudu :(

Uyudum hala anlamadim.:KK53: X ler sadece matematikte guzel geliyor bana bu tur konularda degil. :KK69:

Simdi anladigim kadariyla yorum yapayim.

6.5 senelik iliskiniz var bitmis. Neden bittigini yazmamissin.

Sonra senin kiz arkadasina seni sormus , durum nasil ogren diye.

Senin de bu zoruna gitmis. Neden ona mesaj atiyor direk bana sormuyor diye.

6.5 senelik bi iliskin varsa beraber oturup adam gibi konusmayi hak ediyorsunuz bence.

O gelmiyorsa sen teklif et , en azindan kafan rahat olur. Ona gore hayatina yon verirsin.

Gorustugumde yaptiklarini unutuyor ve ozledgimi hissediyorum . Ayrilma nedenimiz ise kaybetmekten korkmama ve asiri gururu . Umursamiyor bi sorun oldgunda

Gorustugumde yaptiklarini unutuyor ve ozledgimi hissediyorum . Ayrilma nedenimiz ise kaybetmekten korkmama ve asiri gururu . Umursamiyor bi sorun oldgunda

Bir iliski 6.5 sene oldugunda bunlarin yasanmasi normal. O yuzden iliskilerin cok fazla uzatilmamasi ve evlilik yoluna girilmesi taraftariyim.

Onu degistiremezsin ya onu boyle kabul edeceksin ya da ayriliga devam edeceksin.

6 yıllık ilişkiniz bitmiş.. varsa konuşmak istediginiz birsey ya da sormak istediğiniz arayın.. düşman değilsiniz.. arkadaşınıza sorması normal sizinle iletişimi o kalmış.. rahatsizsaniz ki oylesiniz arkadaşınıza söyleyin konuşmasın.. onu da arayın sanki kozunuzu tam paylasamamissiniz ayrılırken.. olabilir belki vardır söyleyecekleriniz.. arayın arkadaşıma sorma bana sor diyin..

Ben bilmiyor gibi davraniyorum soyleme demis gururdan bana yazmiyor yemin etti yazmayacagim diye ... ben neden konusuyum
Ustelik ne istiyor ne dusunuyor ona gore davranacagim demis .. ne demek istiyorsa artik

Ben bilmiyor gibi davraniyorum soyleme demis gururdan bana yazmiyor yemin etti yazmayacagim diye ... ben neden konusuyum
Ustelik ne istiyor ne dusunuyor ona gore davranacagim demis .. ne demek istiyorsa artik

Umut var mı onu öğrenip ona göre devam mı tamam mı karar verecek cnm.. evet Üzgün seni seviyor hala ya da yok canım çok net o dönmez sana.. Söyleyin hangisi ise arkadaşınız soyleyiversin..

Bence bana değilde biraz sevgilinize kırılsanız iyi olcak.aramayın sormayın bakalım belki düzelir...

Back
X