Arkadaşlar diz kireçlenmem için fizyoterapiye gidiyorum. Manuel terapinin de iyi geleceğini duydum ve tavsiye üzerine bir manuel terapistten randevu aldım. Doktor gibi muayene ücreti hatta kendi prof doktorumdan daha fazlaydı ve muayene odası vs ama doktor olmadığı için kapıda kendi adı yok beraber çalıştığı doktorun adı var. Normalde muayeneyle birlikte o günde seansa başlanıyormuş. Mr larıma baktı kötü dedi muayene ederken ağrım olduğu için büktürmek istemedim neyse muayenen eh işte fena değil yine dedi. Ben egzersiz için fizyoterapist desteği aldığımı söylediğimde e bana niye geldin o zaman dedi. Ben de manuelde ününüzü duydum o yüzden geldim dedim. Kendi de kararsız kaldı alıp almamakta bir hadi başlayalım dedi bir durdu filan. Sonra çok kafaya takmışsın böyle idare edicen en kötüsü
protez onla da 30 yıl yürürsün dedi klasik hastalığı küçümseyengillerden. Ağrım olmasa niye geleyim bu hastalık 16-17 yıldır var bende. Böyle davranınca ben düşünmek istediğimi söyledim. Ve başka birine gittim. O da zor bir hasta olduğumu 1 aylık bir tedavi planladığını söyledi masaj vs yapıldı ama zorla egzersizde yaptırdılar ve egzersizleri iyi gelmedi orayı bıraktım.
Google’a o gittiğim kişiyle ilgili olumsuz yorum yaptım ücretin fazla olduğunu karşılığında bu sözleri işittiğimi vs yazdım. Sonra bu kişi beni aradı çok özür diledi olmayacak şeyler söylemişim kırmışım sizi istediğiniz zaman gelin manuel terapinizi yapıcam ücrette önemli değil dedi. Sizce gidip denesemmi ? Çok övüldüğü için merak ediyorum. Bir de verdiğim ücrete tedavi dahildi en azından onu almış olurum. Google yorumu değişiyormu bilmiyorum bu davranışı hoşuma gitti.