- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Ohoo evlenmiştir bile sen mi kalırsın o zamandan bu zamana peehMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
Ben ergenlik zamanlarımda işte 17-18 yaşlarımda bir hata yaptım.
Ergenlik sayılır mı emin bile değilim.
Anonim sitelerde geziyordum amacım asla bel altı değildi ama bir gün nefsime yenildim.Çok fazla o tarz şeyler konuşasım geldi ve adamın birine yazmıştım.Anonim olduğundan rahatça yazabildim.Adam profiline ses atacağına dair bir mesaj bırakmış ben de onu görüp yazdım ses atsında konuşayım cinsinden..
Her neyse adam ses attı ben bi korktum o an naptım bilmiyorum ya. Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
Bir yandan hayır direk engelledim diyorum bir yandan da acaba resim attım mı diye kafayı yiyorum.
Resim atmış olsam hatırlardım diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu veyahut yaşamayıp da linçlemeden yazan olur mu acaba şimdiden teşekkür ediyorum..
3 senedir bunu mu düsünüyon ablacımMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
Anonim sitelerde geziyordum amacım asla bel altı değildi ama bir gün nefsime yenildim.Çok fazla o tarz şeyler konuşasım geldi ve adamın birine yazmıştım.Anonim olduğundan rahatça yazabildim.Adam profiline ses atacağına dair bir mesaj bırakmış ben de onu görüp yazdım ses atsında konuşayım cinsinden..
Her neyse adam ses attı ben bi korktum o an naptım bilmiyorum ya. Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
Bir yandan hayır direk engelledim diyorum bir yandan da acaba resim attım mı diye kafayı yiyorum.
Bu tarz bir şey yaşayan oldu mu veyahut yaşamayıp da linçlemeden yazan olur mu acaba şimdiden teşekkür ediyorum..
Benim 3 yıllık ilişkim bitince acaba eski sevgilim fotolarımı silmiş midir diye hep kafaya takıyordum. Asla müstehcen bir şey yoktu ama nedense bir fotoğrafımı bile saklasın istemiyordum. Ona attığım günaydın, iyi geceler selfileri falan vardı(gayet makyajsız, pijamalı, hem de kyk yurdunun pembe nevresiminde, bilen bilirMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
Allah affeder bir şey olmaz.Dinen kötü hissediyorum((
Önceki konuları bilmiyorum ama bu bahsettiğiniz okb ,o yüzden tedavi alması lazım, konu sahibinin.Üyeleri karıştırmıyorsam yanlış anlamayın ama sizin derdiniz bence bu konuda geçenin çok daha ötesinde. Sürekli geçmişi düşünüyor, kendimi nasıl cezalandirsam diye çalışıyorsunuz. Bu durum elinizde değildir ama çözümü maalesef bu şekilde de değil. Vesvese/takıntı artık adına ne derseniz sürekli zihninizde dönüp dolaştırıyorsunuz. Çocukken çok mu eleştirildiniz veya problemin ana kaynağı nedir bilmiyorum ama mümkünse bu takıntı konusuna çözüm bulmaya çalışın. İmkan varsa işinin ehli bir psikolog çok iyi olur ama maddi imkanınız yoksa en azından bu tarz fayda verici kitaplar okuyup video izlemenizi öneririm.
Canim sende okb varmi cunku bunlar takinti
Ben bu dert ettiğiniz mesele dışında farklı bir duruma dikkat çekmek istiyorum. Normal hayatınızda da yaptıklarınızdan, yaşadıklarından emin olamayıp, "acaba yaptım mı, yapmadım mı, öyle mi oldu, böyle mi oldu" gibi sürekli düşünüp, emin olamıyorsanız lütfen bir psikiyatriste başvurun. OKB'niz( Obsesif kompulsif bozukluk) olabilirsiniz
Tövbe edin ve bir daha düşünmeyin.Dinen kötü hissediyorum((
Korktuktan sonra resim atmamissindir kuzum tam emin olamadim diyorsun ama atsaydin bilirsin emin ol evham yapmaMerhaba hanımlar büyük ihtimalle bu buradaki son konum olacak çünkü bundan sonrasında burada bu utançla kalabileceğimi düşünmüyorum
O site neden kapandı biliyor musunuz? Gayet güzel bir siteydi.Tam itiraf.com’luk konu ama site kapanali cok oluyor.
Bende de okb var ordanCanim sende okb varmi cunku bunlar takinti
Canm bende de var bu hastalik biraz once oglumda gelisim geriligi varmi diye doktora goturdum bende ona takigim sonuc cok sukur benm evhamlarimmos doktora gidip tedaviye tekrar baslayacamBana da öyle geldi. Benim teyzemde okb tanısı var aynen böyle şeyler düşünüyor sürekli. Doktora gidince baya rahatladı.
ahh ahh kaç tane itirafım yayınlanmıştı hey gidi güzel günlerdiTam itiraf.com’luk konu ama site kapanali cok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?