yaptığım sapıklık :(

Gençken olur öyle şeyler. Böyle şeyleri takıntı yapmayın.
Tavsiyeme gelince sex and city izlemen, azıcık özgüvenin yerine gelsin :)

Ohoo evlenmiştir bile sen mi kalırsın o zamandan bu zamana peeh

Ben de cocukken abaza erkekleri trolleyip dalga geçerdim. Kendim asla bisey paylasmam konusur ama asla göstermezdim ama onlar direkt webcam acam mı acam mı der dururlardı. Actırmazdım da ama deli ederdim kaç tane sanal aşık yarattım sonra sıkıldım bıraktım bu işleri ahsjjedk
Bir dönem böyle gereksiz uğraşlar oluşabilir o yaşlarda doğal yani neler yapıyo insanlar unut gitsin

3 senedir bunu mu düsünüyon ablacım
Agır issizsen demek.
Adam gecim derdine düsmüstr coktan:)
3 sene seni mi düsüncek

Benim 3 yıllık ilişkim bitince acaba eski sevgilim fotolarımı silmiş midir diye hep kafaya takıyordum. Asla müstehcen bir şey yoktu ama nedense bir fotoğrafımı bile saklasın istemiyordum. Ona attığım günaydın, iyi geceler selfileri falan vardı(gayet makyajsız, pijamalı, hem de kyk yurdunun pembe nevresiminde, bilen bilir ). Ayrılınca bir sapıklık yapar mı diye düşünüyoruz, rahatsız oluyoruz.
Üstünden çok sene geçmiş bence takmayın. Bir şey olsa, size karşı kullanmak istese kullanırdı diye düşünüyorum.

Ben bu dert ettiğiniz mesele dışında farklı bir duruma dikkat çekmek istiyorum. Normal hayatınızda da yaptıklarınızdan, yaşadıklarından emin olamayıp, "acaba yaptım mı, yapmadım mı, öyle mi oldu, böyle mi oldu" gibi sürekli düşünüp, emin olamıyorsanız lütfen bir psikiyatriste başvurun. OKB'niz( Obsesif kompulsif bozukluk) olabilirsiniz

Önceki konuları bilmiyorum ama bu bahsettiğiniz okb ,o yüzden tedavi alması lazım, konu sahibinin.

Aynen bu düşünce tarzı (acaba resim attım mı ya attıysam) benim teyzemde de var aynısının tipkisi yani. Teyzemin okb tanısı var.

Tam itiraf.com’luk konu ama site kapanali cok oluyor.

Korktuktan sonra resim atmamissindir kuzum tam emin olamadim diyorsun ama atsaydin bilirsin emin ol evham yapma

Canim sende okb varmi cunku bunlar takinti
Bende de okb var ordan
Bana da öyle geldi. Benim teyzemde okb tanısı var aynen böyle şeyler düşünüyor sürekli. Doktora gidince baya rahatladı.
Canm bende de var bu hastalik biraz once oglumda gelisim geriligi varmi diye doktora goturdum bende ona takigim sonuc cok sukur benm evhamlarimmos doktora gidip tedaviye tekrar baslayacam

Üç sene önceki ben nasıl bir şeydi düşünüyorum da. Yemin ederim hatırlamıyorum belki b12dendir ama yok yani çok flu. Takılmayın üzerinden çok zaman geçmiş.

bunun sapıklık olduğunu sizden öğreniyorum yahu bas baya ergenlik işte. atmış olsanız ne olur olmasanız ne olur? geçmiş 3 sene. ama siz bence aşırı takıntılı birisiniz, sürekli geçmişle yaşanmaz. adı üstünde geçmiş geçmiştir. bu sapıklığınızdan(!) rahatsız olmak yerine, geçmişe takıntınızdan rahatsız olsanız belki ilerisi için gelişme kaydedecek şeyler yapmış olursunuz. bu öneriyi hep vermek istemiyorum ama bir psikiyatrist ve ya psikologla görüşseniz iyi olur. ileride de bu günleri kafanıza takmamış olursunuz. hayat hep ilerliyor.. 3 sene önceki fotoğrafı attım mı acaba diye düşünmekten daha kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…