yaptığım sapıklık :(

Millete attığım nude fotoğrafları düşünüp dertlenirsem burdan Amerika’ya yol olur valla. Hele hele 3-5 sene önce? Hayır dertleneceksem bile daha gerçekçi şeylere dertlenirim

Bu ara yalniz misniz? Son 2 haftadır sizin farkli konularinizi görüyorum. Başlıga bakınca insan birşey var saniyor iceriye giriyorsun konu basliktan bağımsız. Bu ara hep konu açıyorsunuz ama bisey yok takılacak

Şaka mı bu fikirlerin . Sacmalamasan mi acaba

Konunuzu ve ilk sayfayı okudum geri kalan sayfaları okuyamadım ama ilk mesajlarınıza istinaden yazıyorum; bence fazla takmıssınız bu konuya. Alkollü degilseniz, fotoğraf atıp atmadığınızı bilirdiniz. Yani bu anlık bir olay değil ki. Kıyafet çıkarıp, fotoğraf çekip, siteye yükleyip paylaşma eylemi nerden baksanız 2 3 dakika sürecek bir eylem. Her bir anını unutmuş olamazsınız. Diyelim ki attınız ve o anlık stresten beyniniz bu kötü durumu unutmayı tercih etti. Ee nolucak? 3 sene geçmiş üzerinden. Adam size ulaşacak diye mi paniklediniz? Yoksa dediğiniz gibi sadece dini sebepler mi? İlk konuda endişeniz varsa adam kimbilir kaç kişiye baktı geçti. Sizin adresinizi bulması imkansız gibi bir şey. İkinci konu ise, dininizi bilmiyorum ama eğer islamsa, kalpten edilen her tövbe kabul edilir. Tekrar böyle bir şey yapmazsanız bu konu yüzünden hesaba çekileceginizi sanmam ben. Allah bağışlayıcıdır. Kalbinizi ferah tuttun. Hata yapa yapa öğrenir ve iyi insanlar oluruz. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarabilmek. Hata diyorum diye lütfen yanlış anlamayın. Siz hata olarak gördüğünüz için öyle diyorum yoksa bu eylemi her yapan bu duruma hata gözüyle bakmıyor. Tercih meselesi. Bir de son önerim ve sorum, eğer her konuda böyle uzun yıllar takıntı yapıyorsanız acaba altında yatan farklı bir psikolojik sebep olabilir mi?

ne çok nude atan kızlar varmış yahu hiç atmadım almadım da...hep merak ettim ama bir insan neden çıplak fotoğraf ister yada atar diye...sizinki de sapıklık değil saçma ergen hevesleri adrenalin isteği ...çok fazla takıntı yapıp doldurmayın kendinizi

bu sapıklıksa en ağla sapık benim 16 yaşında filandım sınıfta aşık olup aşkından öldüğüm çocuğu msn de ne sextingler ne sextingler ama hiç bir zaman öğrenemedi kim olduğumu bi msn deki çocuğa bakıyordum bir sınıftaki mülayim çocuğa fake hesaplar açıp sonra okuldaki bir kaç kişiyi de işlettim bu şekilde

Ay seni yerim ya sakin ollll ne masumsun sen

yılbaşı alkolüne erken mi başladınız bu ne saçma açılmak için açılmış konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…