Dinen kötü hissediyorum3 yıl önceki olaya neden böyle takıldın ki Kimbilir adam senden sonra kimlerle konustu kimlerin fotosuna baktı. Çokta takılma
İslama göre cani gönülden tövbe ettiğin bir hatani Allah affeder. Hatta yeni doğmuş bir çocuk gibi tertemiz olursun.Dinen kötü hissediyorum((
İnsanız ve hata yapabiliriz, zaten hatasız bir insan olsanız melek olurdunuz, değil mi?Dinen kötü hissediyorum((
Sorun tam da burada başlıyor.Ben kendimden emin olamayan bir insanım. Şuan bu olayın üzerinden 3 sene geçti neredeyse ama düşünüp duruyorum sürekli.
Acaba müstehcen resim falan attım mı yoksa direk engelledim mi diye kafama taktım durdum.
ben de çok çok gençken tabii o zamanlar öyle internet falan sadece bilgisayarlarda ve internet kafelerde varken, evde de herkesin bilgisayarı yokken mesajlaşma yoluyla tanımadığım tiplerle neler yaptım nelerbi müzik kanalı vardı altta erkekler numaralarını verip bayanlarla tanışmak istiyorum tarzı mesaj yayınlardı. oradan bazılarının numarasını alıp mesaj atardım. tabii bir sms 2 kontör mü 4 kontör mü ne. pahalı da yani 10 dk telefonda konuşunca aynı operatörde, 2 kontöre denk geliyordu. erkekler direkt ararlardı. bazen havadan sudan konuşup bazen de telefonda seks yapardık. bunlar hep farklı şehirden tabii. kimine cansu olurdu adım, kimine banu. asla kendi adımı vermezdim. tabii dadananlar da olmuyor değildi saçma sapan mesaj atıp arayanlar falan. bozuştuysam biriyle, hemen ben senin numaranı erkeklere yayıcam o..pu bu diye yayıcam millete şeklinde tehdit etmişlikleri de var. ben de yayarsan yay senden mi korkucam derdim. birkaç saçma numara arar, cevap alamayınca vazgeçerdi. ne günlerdi ya ben de amma sapıkmışım. şimdi elimde her türlü imkan var istesem yüzümü göstermeden resimler yollar neler neler yaparım ama yapmıyorum. çünkü o zamanlar çocuktum, şimdi değilim. boşver.
Ben de yapmış ola bilirimben de çok çok gençken tabii o zamanlar öyle internet falan sadece bilgisayarlarda ve internet kafelerde varken, evde de herkesin bilgisayarı yokken mesajlaşma yoluyla tanımadığım tiplerle neler yaptım nelerbi müzik kanalı vardı altta erkekler numaralarını verip bayanlarla tanışmak istiyorum tarzı mesaj yayınlardı. oradan bazılarının numarasını alıp mesaj atardım. tabii bir sms 2 kontör mü 4 kontör mü ne. pahalı da yani 10 dk telefonda konuşunca aynı operatörde, 2 kontöre denk geliyordu. erkekler direkt ararlardı. bazen havadan sudan konuşup bazen de telefonda seks yapardık. bunlar hep farklı şehirden tabii. kimine cansu olurdu adım, kimine banu. asla kendi adımı vermezdim. tabii dadananlar da olmuyor değildi saçma sapan mesaj atıp arayanlar falan. bozuştuysam biriyle, hemen ben senin numaranı erkeklere yayıcam o..pu bu diye yayıcam millete şeklinde tehdit etmişlikleri de var. ben de yayarsan yay senden mi korkucam derdim. birkaç saçma numara arar, cevap alamayınca vazgeçerdi. ne günlerdi ya ben de amma sapıkmışım. şimdi elimde her türlü imkan var istesem yüzümü göstermeden resimler yollar neler neler yaparım ama yapmıyorum. çünkü o zamanlar çocuktum, şimdi değilim. boşver.
Allah affetsin cnm ne diyeyimDinen kötü hissediyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?