- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.060
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırım eşim varken karşıma derdi neymiş sorarım. Ona eşlik eden eşime de hesabını ayrı keserim. Kv nin yiyip yememsi de umurumda olmaz ama eşimin eşlik etmesi beni rahatsız eder.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Esiniz neden eslik ediyor? Annesi yemiyosa yemesin hatta zikkim yesin pis dusunceleriyle beraber. Direk sorardim ben olsam hayrola diye. Kabullenemiyosa gelmesin misafir olmasin.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
. Eşim de ister istemez eşlik etmek durumunda kalıyor ona dışarıda yiyp geliyorlar evde farklı takılıyoruz bu yüzden.. normal mi bu ,ne yapmalıyım?? Bu arada k.v . Baştan beri karşıydı evlenmeme .. 6 sene oldu asla kabullenemedi ..
Ne diye gelip kalıyor ozaman dengesiz evinde dursun.. sizin huxurunuzu bozma çabasında siz tepkisiz kaldıkça çatlıyordur hırsından bir kaç gün daha idare edin gidene kadar aynis bende de varHayir .. misafir geldi bir süredir bende gidecek birkaç gune
İçinde kaynanasıyla satlık mutfakKendin pişir kendin ye 300 lira diye tabela as mutfaga
cok guzel yemek yapiyorsan kiskanmistir, o yuzden yemiyordur.Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
birliktemi yaşıyorsun ?Mrblar .. son zamanlarda kv.yaptigim yemek ,kek,borek hiçbir şeyi yemiyor kahve yapmak istiyorum canım istemiyor vs diyor .. gayet mutfakta iyiyim saçım örtülü her işimi yaparım, şartlı surtlu denebilecek düzeyde titiz olduğumu söylerler. . Birkaç zamandır bende misafir kendi pişirip yiyor ,dışarıda karnını doyurup eve geliyor, çok mecbur kalırsa aynı sofraya oturduğunda bile yoğurda ekmek doğrayıp yiyor.. 3,4 çeşit yemek olsa dahi bunu yapıyor.. beğendiği hep yediği şeyleri yapıyorum yine yemiyor
Bence de öyle, mümkün mü yahu insanın annesi evine her gün dışarıda yemek yiyip gelsin ve oğlu da "hayırdır, neden?" demesin. Kesinlikle biliyor.Bence eşiniz sebebini biliyor bu tavrının ama size bi şey söylemiyor belli ki
Prenses hazretleri ve onu eğlendirmekle görevli oğlu "ya yemek isterse" diye gene 4 kişilik yemek yapıyordur kızcağızAman ne guzel yemek derdin olmuyo desenesalla
Kiz kendine gore yap ustunede kayhveni yap ic, yaninada cokolata![]()
E canım o sana nasıl yaklaşıyorsa sende öyle yaklaşacaksın. Bir gün löp löp et yiyip muhatap olmayacaksın, bir gün sarma yapıp muhatap olmayacaksın, arkasına pastanı yiyip, çayını içip muhatap olmayacaksın. Yani onun yaptığı kadar sende karşılık ver. bi dışla. Çok gelmek istiyorsada oğlunu gönder ana oğul yesinler içsinler.
alevi misiniz? arkadaşımın kayınvalidesi de bu sebeple evlenmelerine karşıydı ve evlilik olduktan sonra da asla onun yaptığı yemekleri yemedi.
O zaman amaç belli. Eşinizle aranız bozulsun diye yapıyor. Bırakın yemesin. O gittikten sonra da eşinize niye yemedi demeyin. Tartışmayın. Bir daha gelecek olduğunda yemeği dışarda yiyor gece de otelde kalsa daha iyi olur diyin.