- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın cocugunun doğum günü vardi. Pastayı ben aldım benden önce gitti pasta . 2 gündür de misafirim vardı haliyle cikip başka hediye alamadm. Misafir geç gidince bugün sabah uyuyakalmisim eşimde beni aradı "nerdesin sen beni aradılar seni bekliyorlar" dedi bnde apar topar hazırladım oğlumla oraya gittim elim boş gitmek istemedim oğluma hediye gelen kullanamadığım kıyafeti yanıma aldım . Kıyafet çocuğa küçük geldi ve yazlık birsey olduğu için sanırım anladı arkadaşım kıyafetin yeni alınmadığını ama belli etmedi. Tamamen elim boş gitmemek için yaptım ama snra bu yaptığım utandım . (Kıyafet kullanmadim etiketi üzerinde yanlış anlaşılmasın. Yeni alinmadı derken daha önceden hediye gelmişti fırsatım olmadı açıp kullanmaya ) dediğim gibi kışlık bir kiyafet olmadığı için anlamıştır diye düşünüyorum sonuçta kimse bu havada yazlık bir kiyafet almaz. Degistireyim ben diye geri aldim cantama.Neyse çok uzattım kısaca sizce yeni kıyafet alıp goturdugumde doğruyu açıklamalı miyim yada nasıl söylemeliyim bana akıl verir misiniz belki büyük bir dert değil ama yaptığıma üzüldüm