aldatıldım çocuklarım için afettim kocama bir şans daha verdim aldatılan kadınlar bunun bir kadın için ne kadar zor olduğunu bilirçocuklarım için bu fedekarlığı yaptım pişman mıyım değilim içimde fırtınalar kopuyor ama yinede değilim kocam denen kalas hatasını tekrarlamazsa iyi ki yaptım diyeceğim ama yine aldatırsa ben elimden geleni yaptım yuvam için herşeyi denedim ama o kıymet bilmedi deyip vicdanımı rahatlatacağım
sanirim ben hic fedakarlik yapmamisimaklima gelen hic birsey yok
burada ki konulara bakarak
ailen değil mi istediğim düğünü istediğim eşyaları alacak dememişim
erkek değil misin ev geçinderecek bana da bakacaksın diyerek tüm yükü kocama atmamışım
kadın kazandığı parayı istediği gibi harcar o yüzden bütün borçlar senin nasıl ödersen öde dememişim
bunlar fedakarlık olarak görülüyor sanırım[/QUO
eğer sen böyle yaptıysan çok doğru yapmışsın öbür türlüsü bencillik bence, ki bunlar fedakarlık olmasa gerek fedakarlık olarak görülmemeli
atamam kendı memleketım dahıl 4 yere merkez okula çıkıyordu.. bn ona yakın ıle köy okuluna tercıh yazdım..
çok zor durumlara katlandım..3 yılım burnumdan geldı..sosyal hayatım bıttı köy tavuğu oldum..
daha ne olsun ayol..benden bu..şimdi sıra onda
Bir ara Ailemi cok degmez biri icin cok üzmüsdüm fedakarligi ben yapmisdim ama o öyle aciz biriydiki aynisini yapamadi vede pisman olan ben oldum kimse icin Ailenizi arkada birakmayin!
Babamın hastalığında ,hastane ve tedavi işleri nedeniyle evliliğimi tehlikeye atacak kadar (3 ay)evimden uzak kaldım.Pişman değilim,koca bulunur,baba bulunmaz..Şimdi yaşamıyor zaten..
O onun ayıbı..Ben aynısını yapmazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?