• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığınz en büyük fedakarlık nedirrr?????

şu yaşıma kadar yaptığım en büyük fedakarlık karşılıksız değer verdim

yanarım yanarım buna yanarım :14:

yazdığını okuyunca öyle üzüldümki sonu güzel olsun ümidiyle bi an önce sonuna gelmek istedim. sanırım sonunda ayrıldınız? canım aynen dedğin gibi önce kendini düşünüceksin sonra zaten seni kendini düşündürcek duruma getirtiyolar!! herşey daha güzel olsun hayatında dileriimmm

Evet ayrıldık :)
Artık kendi isteklerime öncelik veriyorum ailem hala beni yönlendirme derdinde..
Mesela ben kursa gitmek istiyorum şu an çünkü iş bulamadım.. Ailem iş bulursan kursu yarım bırakıp çıkarsın diyor bende kusura bakmayın öyle birşey olmayacak ben yarım bırakacağım bir şeye başlamak istemiyorum hiç gitmem daha iyi dedim bu seferde ben geçimsiz oluyorum ama umrumda değil :)

henüz yapmadım ama evlenince bütün hayatımı ailemi arkadaslarımı memleketimi bırakıp nişanlımın ülkesine gidicem bence bu hayatımın en büyük fedekarlıgı.

onun icin ailemi karsima almak üzereydim annemle aram bozuldu ama onun buna degmedigini farkedince ve ailemin dedigi bir bir cikinca onu terkedip aileme sarildim...iyi ki evlenimedik, daha söz bile olmamisdi ucuz kurtuldum...ask insanin gözünü ne kadar kör edebiliyor...

aşk insanı bir noktadan alıp bambaşka bir noktaya atabiliyor....

Back
X