Yaptıkları pes dedirtti artık.!

Hala ailesine 'eşimle aram sizin yüzünüzden bozuldu' demedi diyorsun. Kendin kabul et önce; aranız kocanız yüzünden bozuldu. Nice aileler var çok kötü, eş sınır çiziyor ya da tercih yapıyor. O kişiliğindeki bozukluğu kabul etmemiş ve tamir etmemiş, meseleniz bu. Bence stratejik davranın onun gibi. Ağzınıza geleni sayacağınıza akıllıca mahkeme dosyasına ekleyin bunu da. Borcu yıkıyor dersiniz.

Ben artık ne dusunecegimi bile şaşırdım..Çok zor bir durum yani yaşamayan bilmez birde cocuk olunca ahh

Za
Zaten boşanıyorsunuz artık onu değiştiremeyeceğinizi kabullenmiş olmanız ve vazgeçmeniz demek bu. Adama ve yaptıklarına taktıkça kendinizi stres eder hasta edersiniz. Ona dış kapının mandalı, getirdiği problemlere de hayat problemi olarak bakın. Naparsa yapsın artık boşanıyorsunuz ve o özgür, interneti de ödemeyin ödemeyeceğinizi belirtim kavga etmedem çünkü küçük bir mesele. Sağlık problemi olmadıkça ben hiçbir şeyi takmıyorum açıkçası size de tavsiye ediyorum kızınız yanınızda, gerisi Fasa fiso

Sizinle barismak mi istiyordu birde oyle bir konunuz vardi sanki ...
Interneti kapatirsiniz siz odeyeceksiniz sizin ustunuze .benimde üstüme vardi biseyler hemen iptal ettirdim çünkü bunlar bosanmada acayip acayip cirkeflesiyor
Şöyle bir yazı okumuştum bir insanla evlenmeden önce; bu insan bana destek olurmu, hastayken bakar mı,karnımı doyurur mu, iyi günde kötü günde yanımda durur mu diye düşünmeyin. Ben bu insandan medenice boşanabilir miyim diye düşünün. Maalesef bizim ülke erkeklerine has bir durum sanıyorum hepsi çifkefleşir..

mal kacırmaya giriyor hakım savcı salak degıl 3. kısılerede cezası var ayrıca

mal kacırmaya giriyor hakım savcı salak degıl 3. kısılerede cezası var ayrıca
Hanfendi avukatım ben, bunların hepsini biliyorum zaten, ayrıca hakim savcının salak olduğunu iddia edecek en son kişiyim herhalde. Sadece yaptığı şeyleri anlattım.

Sizde onu cezaevine attırın 3 ay nafaka ödemezse siz şikayet ederseniz cezaevine girer hiç mi arkasına düşmediniz o kadar serefsizse sizde ona bedelini ödetin avukatınızla konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…