Yaptıklarım bu kadar katlanılmaz şeyler mi??

aynen bizde öyle:1: bu kavgalara çözümler üretmeye başladık:1: hemen kikirdemeye başlıyoruz..:9: hatta geçende kızdım sen benim dengemi bozdun , bi ağız tadıyla kavga edemiyorum senle dedim:9::9: şaka bi yana her evlilikte oluyor bunlar, mükemmel evlilik yok ki...

ya nolur yanlış anlama inşallah hep böyle şımardıında eşinin hoşuna gider. şimdi bunu yazmışsın ya okuyorum ay ne şeker bişey bak şımarıklığınıda eşi tatlı buluyomuş diyorum sonra evlilik süreniize bakınca pis pis sırıtıyorum :)))))))))))))))).

eşimle görücü usulü evlendik 1yıl nişanlı kaldık hiç kavga etmedik diyoduk bizde bi sorun mu var niye kavga etmiyoruz diye :)evlendik ilk 2 ay her gün birbirimizi yiyoduk sabaha kadar ağla ağla ölüyodummm
sonra şunu farkettim eşim hiçbir kavgamızda kişiliğime aileme saldırmadı ben gereksiz ve fazla naz yapıyodum
tabiki bazı ciddi sorunlarımız da oluyo benim içimden gülmenin onun içinden de yumuşamanın gelmediği zamanlar...ama uzamıyo şükürler olsun...
ilerisi için de umutluyum rabbim bozmasın

eşimle görücü usulü evlendik 1yıl nişanlı kaldık hiç kavga etmedik diyoduk bizde bi sorun mu var niye kavga etmiyoruz diye :)evlendik ilk 2 ay her gün birbirimizi yiyoduk sabaha kadar ağla ağla ölüyodummm
sonra şunu farkettim eşim hiçbir kavgamızda kişiliğime aileme saldırmadı ben gereksiz ve fazla naz yapıyodum
tabiki bazı ciddi sorunlarımız da oluyo benim içimden gülmenin onun içinden de yumuşamanın gelmediği zamanlar...ama uzamıyo şükürler olsun...
ilerisi için de umutluyum rabbim bozmasın

Amin canım Allah mutluluğunu bozmasın:16::16::16:

evliliğin ilk zamanları havadan sudan kavga edilir..
ama eşiniz şımartılmış biri galiba davranışları ergenlik çağındaki çocuklarınkine benziyor.
birbirinizi alttan alın kavga yerine konuşmayı seçin..
böylece birbirinizin sevmedği şeyleri yapmazsınız

erkekler çocuk gibidir onları büyütmek biz kadınlara düşer olgunlaşıp evleneni yok diyecek kadar az maalesef
sabırlı olup tatlı dille iyilikle yaklaşırsan tartışmaya girmezsen eşini yola getirebilirsin zamanla bu kavgalarınız azalır ama işte sabır gerekiyor canım:31:

Back
X