• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptıklarımı mı çekiyorum?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Kimseye bana bi şey yapmadan bi şey yapmadım.ama bana bi şey yapana da yaptım belki daha ağırın belki daha hafifini.
Tam her şey yoluna girdi derken kaza bela peşimi bırakmamaya başlayınca neden demeye başladım.
Her şey güzel gidiyordu.aksilikler yakamı bırakmamaya başladı.çok uzatmayacağım en son kaza yaptım.başımı çarptım kemer tuttu.yoksa fırlamıştım araba pert...
En son bu oldu bugün.üst üste geliyor hiç rahat yok mu bana ya

Teşekkür ederim öyle.kursun döktürme vs gibi şeylere inanmıyorum.lakin gözün enerjisine inanıyorum iş yerinde çalışan abla ne güzelsin sen diyebne zaman iltifat etse benim çay bardağım çatlıyor.kadına da dedim artık görüşmeyelim diye :)) ama o enerjinin kurşun dökmeyle bertaraf olacağına inanmıyorum

devam niteliğinde bir konu mu?
öyleyse yazdigimiz bir çok şey havada kalacak.
sadece şunu yazayım bari su sıralar tüm olumsuzlukların üst uste geldiğini
çok şansız olduğunuzu düşünen tek kişi değilsiniz malesef.

Yanlış düşünüyorsun.
Kaza yaptın, araban pert oldu, ama sen sağlamsın, Allah kurtarmış, başını çarpabilir komaya girebilirdin, yola fırlayabilir bütün kemiklerin kırılabilirdi, ama sağlıklısın, böyle bir kazadan sağ salim kurtulmuşsun, şükret. Olaya bu açıdan bakmalısın.
Ve lütfen şu resimleri o adama at. Aptal yerine konmasın aldatılmasın artık. O kadında yaptıklarını ödesin.

Arkaailar o olayla ilgili ayrıntı daha gazla vermek istemiyorum.okuyan biri tanıyacak çünkü.layığını buldu o kadar söyleyeyim benim gibi gitmek zorunda kaldı.

Kimseye bana bi şey yapmadan bi şey yapmadım.ama bana bi şey yapana da yaptım belki daha ağırın belki daha hafifini.
Tam her şey yoluna girdi derken kaza bela peşimi bırakmamaya başlayınca neden demeye başladım.
Her şey güzel gidiyordu.aksilikler yakamı bırakmamaya başladı.çok uzatmayacağım en son kaza yaptım.başımı çarptım kemer tuttu.yoksa fırlamıştım araba pert...

Kurban kes

bahsettiğin kızda sağlam bir "şeye" tutunduğu için onun kaza yapmaması doğal;)))neyse senin önceki postlarında bahsettiğim kız vardı ya,bir gün müdür ben 5 sene sonra muhtemelen giderim. demişti.kızda hemen arkasından bende gideceğim 5 sene sonra demişti.eğer müdür oradan ayrılmadıysa acaba gitmemek için ne bahane buldu kendine ve diğerlerine..

Back
X