Ayhh şiştim resmen konuyu ve yorumları okurken
Canım sözlüm de bana ilişkinin başında sözümona beni korumak için "eve giriş 12 yi geçmesin" RİCAsında bulunmuştu. Sonra o rica kurala dönüştü. Ben saf gibi inandım uydum ve 2 ay sonra eve 10'da döndüm diye kavga ediyoduk. Bi de kavga sırasında sen de çıkıyosun dediğimde "ben erkeğim sen kızsın" demez mi? Gözüm döndü gözümmm

o an yakardım cidden herşeyi. O ne demek ya? hayır o vakte kadar evlendiğimizde arkadaşla görüşme konusu açılınca "ne yani eşini evde bırakıp dışarda gezicek misin" diyodu ciddiye bile almıyodum bu zihniyete sahip olamaz nasılsa şakadır diye. 10'da geldim diye kavga edince ben ayıldım ve görmediğim herşeyi gördüm. "Anam ışık hüzmesi mi lan o gelen?"
Yani evlenince sorun olmaz diyosun ya? Öyle bi olur ki, asıl evlenince sorun olur. Adam resmi olarak da senin hayatında söz sahibi olduğunu düşünücek, kendisini bırakmanın daha zor olduğunu bilip daha cesur davranıcak. Elini verince kolunu kaptırıyosun canım, erkek arkadaşının karşısında bi "duruş" görmesi, senin de bi birey olduğunu hatırlaması gerekiyo. Ayrıca arkadaşa karışmak ne demek ya Ebeveyn gibi?
Son olarak senin arkadaşınla, seni olayın dışında bırakıcak kadar samimi olması hiç ama hiç normal gelmedi dikkat et derim. Hiç bşy için de olmaz deme bence