Yaptıklarını unutamıyorum ..

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Daha önceden başıma gelenleri paylaşmıştım sizinle, benimle evlenmek isteyen sevgisinden zerre şüphe duymadığım insan bir gecede bni bırakmış eski sevgilisine dönmüştü banada bunu intikam için yapıyorum diyip bekle geldiğimde gerçek yüzükle gelicem demişti. Sonradan öğrenmiştim o kızı görünce unutamadığını anladığını ve zamanla alışayım diye bana bekle dediğini. Bugün 3 hafta bitti, acılarım hiç dinmiyo ağlamadığım bir günüm yok ne onu unutabiliyorum, ne de yaptıklarını ben bunları hiç hakketmemiştim ki ona tek bir hata bile yapmadım oysaki o kız onun okul hayatını mahfetmiş onu boynuzlamış biri hatta ünide 3 yıldır konuştuğu varmış istanbula geldiğinde ayrılmış ve eski sevgilimle görüşmeye başlamışlar ve haftaya gidiyor kız çankırıya. Ben ne yapmalıyım , nasıl görünmeliyim bu işin altında ne var aklım almıyo artık dün bir arkadaşım konuşmuş dengesizliğime geldi o bunları hiç hakketmedi demiş benim için artık dönüşü yok ama bunlar canımı çok acıtıyo

Canım benim sen hiç üzülme ve hatta rahat ol. O kız belli bir şekilde. Elbet aynı şeyleri tekrar yaşatacaktır. Çünkü, o kız belli alışkanlıklarından vargeçemez birde Çankırıya gidiyormu. eski sevgilinden ayrımı olacaklar. Eğer ayrı olacaklarsa bu ilişkileri telefondan telefona ya da pc başında devam edecektir. Kız gene orada kendine yedek bulur gibime geliyor. Sen se tam tersi o sana dönecek gibi bir durumu olursa sakın sakın barışma. Değerli bir insansın o kişi değersiz ki kalkıp kendini aldatan bir kızın peşinden terkar koşmuş. Onun için sen kendi yoluna bak ve hatta sosyla olmak için güzel şeylerle ilgilen ortam yap ve hiç ağlama sen ağladıkça o kişiye değer katıyorsun emin ol çevrende daha dürüst insanlar var ma sen görmüyorsun. Aklından silmeye bak. Dediğim gibi kafanı dağıtacak kurslara ya da eğlenceli şeylere bak

ne arıyosun altında daha altta bişey kalmamış canım herşey suyun üstünde o adam adam değil.. sen aynısını yapsaydın o kabul edermiydi bakalım ne o.. luğun kalırdı ne başka bişeyin(kusura bakma) daha neden umutlanıyosun böyle kimseden hayır gelirmi yahu aç gözleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tabi gider .
Nasıl bir duygusuzluk bu .

Hiç ummadığım bir insandı, hiç beklemezdim bunu ondan öyle çok inandırmış ki beni sevdiğine öyle çok hayaller kurduk ki, ailesinden tutun komşularına kadar herkez 10 ay sonra sözleneceğimizi biliyordu ama çook kırdı bni çok büyük hayal kırıklığı yaşattı

Sordum ona kabul etmem dedi. Hayır gelmez biliyorum ama çok üzülüyorum atlatamıyorum

Evet çankırıya gidecek ayrı kalacaklar. kız ünide okuyor 3 senedir ünide çıktığı varmış istanbula gelince ayrılmışlar. Ve kız eski sevgilimin ona verdiği yüzüğü 5 yıldır saklıyormuş, helallik almak için yanaşmış eski sevgilime sonuçta bu oldu işte

kız ona yaşatmış o akıllanmamış zaten. acı çektirene gidiyor işte.. birini içinde bitirip bitirmediğini tartıp öyle yeni bir şeylere başlamalı insan bence..
Allah büyüktür, acınızı yaşayın ama unutmaya, umursamamaya bakın yavaş yavaş... ve size dönüp konuşmak isteyebilir, ilgilenmeyin.. hayatınız boyunca bunu unutamazsanız, bir daha dengesizliğine gelirse ne olacak? yani değmez, ne yapıyorsa yapsın...

Canim onun gibi biri icin üzülmeye degmez. Demekki seni sevmemis yol yakinken ayrilmaniz iyi olmus ya evlenseydiniz de senden ayrilsaydi o zaman daha kötü olurdu ve gercek yüzünü sana göstermis seviyesiz kisi. Onu boynuzlayan yine onu boynuzlacaktir merak etme .kimsenin ahi kimsede kalmaz er ya da gec bulacaktir belasini . Üzülme tatlim bunda da vardir bir hayir de . Öpüldün

Beni en çok üzen beni kandırması oldu. Ben gittim konuşmaya şüphelendim bazı nedenlerden dolayı bana diyemediki olmuyor bn o kızı unutamadım diye. Türlü türlü yalanlar söylüyor yok çok kısa sürece ona bitti deiğim an sana gelip herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam gerçek yüzükle gelicem vs. Ben o kızı gerçekten unutamadığını alışmam için bna bunları söylediğini arkadaşlarım aracılığıyla öğrendim

gerçek yüzünü görmüş oldunuz. belki öyle olsaydı hala seviyor arıyor olacaktınız, aklınıza gelecekti, kalbinizden aklınızdan çıkarmanız daha zor olacaktı.. tabi böyle yapması doğru değil, hata yaptı, olmasaydı keşke ama bu şekilde de düşünün.. hiç takmanıza değmez...

Çok ahımı aldılar hemde çok. Ayrıldığımız günün öğleni buluştuk ben senin yanında çok huzurluyum, seni çok seviyorum ve asla vazgeçmem dedi. Akşamıda bana ayrıldık demeden o kızla çıkmaya başladı ve dahası kızla çıkıyor bnm bşyden haberim yok sabahta beni arayıp herşeyi unutalım baştan başlayalım diyor bn kıza ulaşmasam öğrenemiycktim

ikinizi birden idare etmek istemiş. kızdan emin deil, bi yamuk yaparsa diye seni yedekte tutuyor.

O sürede çok aradım mesaj attım ama hiçbirine cvp vermedi hatta numaramı engellemiş ve üstüne hattını değiştirecekmiş bir insan bir gecede bu kdr değişebilir. Madem o kızı 5 yıldır unutamadın neden yüzük taktık biz neden ailelelerimle tanıştırdık birbirimizi. Kredi çekip ev yaptırdı sırf evlenicez diye ama kız girince işin içine herşey bitti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…