Unutmayarak sadece kendinize zarar veriyorsunuz..
Onlar laf sokarken ne kadar ucuz olduklarını, insan gibi davranamadıklarını düşünün..
Zavallı insanlar böyle mutlu olmak için diğerlerini acıtırlar..
Hiçcbir mutlu insan birinin canını yakmak istemez unutmayın..
Ve de bir insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır..
Umursamayın şu zavallıları..
Merhaba hanımlar
Ben kayınvalidem ve gorumcelerimin yaptıklarını söyledikleri sözleri unutamıyorum her aradiklarinda yada biraraya geldigimizde aklıma geliyor
Zaten her görüşmede mutlaka yeni bi laf sokuyolar
Hele şimdi benim Cocugumla gorumcemin çocugu arasında 1 ay var sürekli bi kıyaslamak bi yarış hali kimin kilosu çok kimin kaç dişi var
Geçmişte olanlar falan derken iyice doldum onlara karşı
Siz unutmak için neler yapiyorsunuz ben neler yapabilirim varsa bi fikriniz bilmek isterim takıntılı gibi yaşamak istemiyorum
Önemsemedigim insanlarin ne dedigi umrumda bile olmaz. Benim bu konulardaki genel tavrim; " beni sadece sevdiklerim incitebilir."
Yarıs , kiyaslama yapan insanlarin kafasi cok cahilce geliyor bana. Kusurlarini suratina suratina carpasim geliyo da karakterime uymaz. Bosver gitsin, aynen senin cocuk altin kaplama dogdu, dişler de altindanmis de. Sinirleniyorum
Artık incitmek değilde sinirlendiriyor beni
Suratına carpamiyorum ama bazen bazı sözlere karşılık öyle bi bakiyorumki anliyorlardir heralde
Aaa bide o Normal doğum yapmış ben sezaryan yapmışım yaaa çatır çatır doğurmuş kadın daha ne yapsin ben beceriksiz sezaryanlı olduğum için annelik nedir bilmem halbuki benim 2. Çocuğum onun daha ilk
He de gec ya cok ciddiyim. Tartismaya girsen bile anlatamazsin derdini. Annelik dogurmakla olsaydi..
Madem boyle cekilmez halleri avr sizde onlara kendi ustunluklerinizle laf sokun bence.
hos hic muhatap olmayin diycem ama bir yerden sonra hadlerini de bildirmek lazim.
Karakter meselesi buMerhaba hanımlar
Ben kayınvalidem ve gorumcelerimin yaptıklarını söyledikleri sözleri unutamıyorum her aradiklarinda yada biraraya geldigimizde aklıma geliyor
Zaten her görüşmede mutlaka yeni bi laf sokuyolar
Hele şimdi benim Cocugumla gorumcemin çocugu arasında 1 ay var sürekli bi kıyaslamak bi yarış hali kimin kilosu çok kimin kaç dişi var
Geçmişte olanlar falan derken iyice doldum onlara karşı
Siz unutmak için neler yapiyorsunuz ben neler yapabilirim varsa bi fikriniz bilmek isterim takıntılı gibi yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?