Yaptiklarini unutamıyorum

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
Merhaba hanımlar
Ben kayınvalidem ve gorumcelerimin yaptıklarını söyledikleri sözleri unutamıyorum her aradiklarinda yada biraraya geldigimizde aklıma geliyor
Zaten her görüşmede mutlaka yeni bi laf sokuyolar
Hele şimdi benim Cocugumla gorumcemin çocugu arasında 1 ay var sürekli bi kıyaslamak bi yarış hali kimin kilosu çok kimin kaç dişi var
Geçmişte olanlar falan derken iyice doldum onlara karşı
Siz unutmak için neler yapiyorsunuz ben neler yapabilirim varsa bi fikriniz bilmek isterim takıntılı gibi yaşamak istemiyorum

Uzak kal laf sokacakları kadar samimi görünme çekinsinler azıcık çekinmeleri içinde birkaç kere haşlaman gerekiyor yani size söylenen üslupta cevap verin üzerine başka bişi demeyin anneliğinizin keyfini bozmalarına müsade etmeyin herkes yerini bilsin

annem ben üçyaşındayken ankaraya gelmişler yani 20 sene geçmiş en az hala unutamadı babaannemin görümcelerinin ona yaptıklarını
maalesef unutmak zor imkansıza yakın
ama ne yaparsınız kendiniz için rahatlatın kendinizi huzurunuz için
kininiz içinde kalsın
onların şeytanlıklarının bir gün acısı elbet çıkacaktır deyip kendinizi rahatlatın

Gorusmemeye calisin. Eger mecburen gorusuyorsaniz kisa ve oz cevaplarla samimiyeti kesin.

Unutmayarak sadece kendinize zarar veriyorsunuz..
Onlar laf sokarken ne kadar ucuz olduklarını, insan gibi davranamadıklarını düşünün..
Zavallı insanlar böyle mutlu olmak için diğerlerini acıtırlar..
Hiçcbir mutlu insan birinin canını yakmak istemez unutmayın..
Ve de bir insana verilecek en büyük ceza onu umursamamaktır..
Umursamayın şu zavallıları..

Aynen öyle çok basit geliyor o halleri
Kendileri mutsuzlar benimde öyle olmamı istiyorlar. Eşim bana iyi davraniyor birbirimizi seviyoruz sayiyoruz diye kıskançlıktan ölecek bir gorumcem var bunu her ortamda söylüyor.
Onlara umursamiyor gibi göründüğüm için cildiriyorlar zaten ama göründüğü gibi değil içim içimi yiyor çok sinirliyim onlara affedemiyorum.

Önemsemedigim insanlarin ne dedigi umrumda bile olmaz. Benim bu konulardaki genel tavrim; " beni sadece sevdiklerim incitebilir."
Yarıs , kiyaslama yapan insanlarin kafasi cok cahilce geliyor bana. Kusurlarini suratina suratina carpasim geliyo da karakterime uymaz. Bosver gitsin, aynen senin cocuk altin kaplama dogdu, dişler de altindanmis de. Sinirleniyorum

Mesafe..

Artık incitmek değilde sinirlendiriyor beni
Suratına carpamiyorum ama bazen bazı sözlere karşılık öyle bi bakiyorumki anliyorlardir heralde
Aaa bide o Normal doğum yapmış ben sezaryan yapmışım yaaa çatır çatır doğurmuş kadın daha ne yapsin ben beceriksiz sezaryanlı olduğum için annelik nedir bilmem halbuki benim 2. Çocuğum onun daha ilk

Madem boyle cekilmez halleri avr sizde onlara kendi ustunluklerinizle laf sokun bence.
hos hic muhatap olmayin diycem ama bir yerden sonra hadlerini de bildirmek lazim.

He de gec ya cok ciddiyim. Tartismaya girsen bile anlatamazsin derdini. Annelik dogurmakla olsaydi..

Öyle yapıyorum zaten bana demiştiki sezaryanla doğum yapanlar cocuklarina bağlanamıyor bizim kadar sevemezler normal doğurunca daha iyi anlıyor insan
Hmm evet haklısın onun için bu çöplerden çıkan kaderine terkedilen bebekler hepsi normal doğumlu dimi canım annelik doğurmak değil anneliği yapmak insanı anne yapar dedim baktı boş boş

Madem boyle cekilmez halleri avr sizde onlara kendi ustunluklerinizle laf sokun bence.
hos hic muhatap olmayin diycem ama bir yerden sonra hadlerini de bildirmek lazim.

Laf sokmuyorum da onların beni mutsuz etmesine izin vermiyoruz eşimle onlar yüzünden tartismiyorum onlarada umursamaz davranıp yokmuş gibi davraniyorum o yüzden daha çok bileniyorlar

Karakter meselesi bu
Yapın böyleyse 50 yasına da gelsen unutmazsın
Sonradan öğrenilecek bir duygu değil bence

ne demek unutmak için neler yapabilirim??? unutup aynı şeyleri bir daha mı yaşamak istiyorsun. onlar hep cebinde olacak ki öyle insanların sana asla iyi niyetleri olmayacağını unutmamak için. seni hiçbir zaman sevmeyecekler, hep laf sokacaklar. mayaları öyle değiştiremezsin. keşke hiç muhattap olmasan. hatta onların ortamına çocuk sokmasan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…