Yaptiklarini unutamıyorum

Bu sekilde bakınca siz çok haklısınız tabi ama benim anlatmak istediğim her iletişim kurduğumuzda aklıma geliyor o kadar çok kirginliklarim kizginliklarim olduki takıntılı gibi oldum onlara karşı

Önemsemediğim insanlar bana sorun çıkardığı zaman ben; ya cahilliğine verip güler geçerim ya da açık açık konuşup haddini bildiririm. Çoğunlukla ilk yolu uygularım. Belki de alınganlık yapıyorsunuzdur. Önemsemezseniz, kırılmazsınız. Açıkçası hiç onun bunun lafını kafaya takıp dert edemem. Vaktim çooook kıymetli. Siz de böyle bakın duruma.

Alınganlık değil maalesef 8 seneyi geçti evliliğim öyle böyle değil herseye laf sokan söylenen tipler bu seneye kadar bu kadar çok takmiyordum gorumcemle peşpeşe doğurunca sürekli kiyaslamalari sinir etti artık
Bide Son zamanlarda en son kızdigim büyük gorumcemin çocukları 12-13 yaşlarında düşünün bu kadın ortalama 10 yıl önce emzirmis süt yok bişey yok benden gizli benim oğlumu emzirmeye çalışması beni deli etti bu tarz hareketler beni sinir ediyor onemsenmiycek gibi gelmiyor bana sapıkça hareketler ikide bir yok hangisinin pipisi daha büyük demeleri kaç kere tersledim hala böyle saçma hareketler ve bu en küçük örnek düşünün

Söyleyecek söz bulamadım inanın. Keşke siz alınganlık ediyor olsaydınız. Bebek emzirmek ne ya? Böyle rezillik mi olur? Sapık kadın!!! Vallahi hiç acımayın tersleyin. Yazık değil mi size. Bir de mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Vallahi ben normal çekememezlik gibi düşünüp yorum yapmıştım ama sonuna kadar haklısınız. Allah yardımcınız olsun.

O emzirme olayında baya kizmistim zaten ağlayacakti nerdeyse kayınvalidem de gelip bana ufacık seyler için kalp kırmaya gerek yok bilmem ne diye nutuk çekiyor ne ufacık ya çocuklarımızı halasiyla bile yalnız birakamiycaksam artık daha neler gorucem çok merak ediyorum Allahtan eşim biliyor onları da cocuklarimiza ve bana sahip çıkıyor da fazla Coşamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…