yaptım yine birşeyler

challim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
333
134
133
İçimdekileri birtürlü söylemeden edemiyorum... Çok kalp kırıyorum sonrada başıma bir olay gelse kendimi o insanın yerine koyuyorum... Bende bu kişiye böyle demiştim... Şimdi nasıl acı çektiğini anlıyorum diye... Sorun şu ki... 8 ay öncesinde bir ilişkim vardı... Nasıl oldu nasıl başladı şaşkınlıklar içindeydim... Tabi bu zamana kadar hep kötü insanlara denk geldim alışık değildimki bu kadar ilgiye sevgiye... (tabi şimdi o kötü adamlarıda anlıyorum) Hep Allaha dua ederdim biliyorum sen hayırsız olanı hayatımdan çıkardın hayırlısı var diye... Ee bu çocuk çok hayırlı daha ne istiyorsunki.. Ama olmadı işte.. Çocuğa dedim birgün... Seni sevmiyorum olmuyor diye.. Neyse anlayışla karşıladı.. ama bugun doğum günüm gece yarısında msj çekmiş. iyiki doğdun hep gül vs.. neyse teşekkürler dedim.. Çok soğuk bir tavırla niye öyle tavır koyduysam... bugün yazmış bana hep sizin oralardayım ama seni göremiyorum. bende dedim neden bizim buralara geliyorsun.. İşte dedi seninle konuşmak istiyorum.. arasam olurmu bende: hayır yazdım kısa ve öz. Bugün görüşelimmi dedi. Görüşmek istemiyorum seninle dedim.. :Israr etti sürekli neden neden diye. dayanamadım yine söyledim.. Hoşlanmıyorum sevmiyorum seni diye pat diye söyleyeverdim hiç duygularını düşünmeden...ama söylerken bir yandanda içim burkuldu. Çünkü arkadaşımla aynı işyerindeler ve beni hiç üzmek istemiyormuş. hala çok seviyormuş vb. Ama ben nedense korktum ondan.. ara sıra kahve falı felan bakarız. Hepte E harfi çıkardı.. Aptal gibi bide o fallara inandım ne bilim evlenmek istemiyorum.. kaderim olmasını istemiyorum diye.. Nedense bu çocuğu birtürlü sevemiyorum... Neden nedenini bulamıyorum.. Evi var... arabası var... Çok ilgili.. çok saygılı... Çok değer veriyor.. ama bunların hiçbiri önemli değil benim için... Ben teoyu seviyorum hiçbirşeysi olmasa bile(zengin yada fakir olması benim için önemsiz) ama Çok uzak hemde çok uzak... Şimdi kendimi o çocuğun yerine koyuyorum sabahtan beri... O beni severken ben teoyu seviyorum ben teoyu severken oda bir başkasını seviyor olabilir... Demişlerki Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye (doğrumu oldu) Ne yapacağımı bilemiyorum.. Niye böyleyim.. Hep net ve kesin karşımdaki insanı düşünemiyorum.. ve birinin de bana cevap verirken kesin olmasını istiyorum Duygularımı kaybettim sanırım.. birtürlü bulamıyorum..

Sevdigin kisiyle isler yolunda gitmemis olabilir bu yüzden seni seven biriyle olmak zorunda degilsin bisey hissetmiyormussun ayrica hayat boyle bisey ne yazikki ama ah alma durumu yok bnce bu olayda

Sevmediğiniz biriyle devam etmeniz tabi ki doğru olmaz kalbi kırılmış olabilir ama onu sevmeyen biriyle birlikte devam etseydi yoluna haketmediği bir ilişkinin içinde olacaktı benceSanırım eski olayınızı unutamıyorsunuz sadece bence onu unutmaya çalışın böylelikle hayatınıza zamanı geldiğinde daha iyilerini koyabilirsiniz

Askta ah olmaz kuzum.

Adam seni seviyor ama sen sevememissin, bunda ahlik, gunahlik bir durum yok, hayat boyle bir sey. Kader kor olsun, diyecek baska bir sey yok.

Sevdigimiz/sevenlerimiz kumeleri genelde kesismez , kesisirse zaten adi ask oluyor.

Neyse, konuya doneyim, hatali, gunahkar vs degilsin, uzme kendini.

yok onunla olmak istemiyorum.. Sevmiyorum dediğim halde benimle konuşmaya çalışıyor... aklıma kendim geliyorum gerçi teo bana seni sevmiyorum demedi ama... Ne yapayım daha bu çocugada kendimden uzaklaştırım. en kötüsü sevmiyorum dedim..

Canım benim.Ben seni alnından öperim.Sen hayatında hep böyle dümdüz ol.Başkaları gibi evirip çevirmeden,hoşlanmasa dahi,sırf kendisinden hoşlanıyor egosunu şişiriyor diye mavi boncuk dağıtmadan dümdüz yürü.Semek zorunda değilsin.Belli etmişsin.Israr etmiş,anladığı dilde söylemişsin.Ona da bir tecrübe olur.Kendi seviyor,diye karşısındakinden de onu sevmesini bekleyemez.Evirip çevirseydin,boş ümit verseydin ah almış olurdun.Üzülme ah almazsın.

Dürüstçe söylemişsiniz artık onunda geri çekilmesi gerekir gerekli yerlerden engelleyin gitsin bu kadar ısrar etme olaylarını sevmem istemiyorsam istemiyorumdur yahu zorla güzellik olmaz ki

Kelimeleri doğru seçip kalp kırmamaya dikkat edin elbette.
Ama sizin yaptığınız, daha iyisini bulana kadar bunu elimde tutayım zihniyetindeki kadınların yaptığından çok daha ahlaki. En azından umut verip, insan sömürmüyorsunuz.

Sevme konusunda ısrar etmedi artık... Ayrılırkende öyle... Ama konuşmak için birşeyler yazıyor... yani hal hatır sorma gibi... Cevap yazmadım çünkü yazarsam ümit bağlamasından korktum... Rahatsız edecek bir tip değil zaten face ve numarasını silmiştim... Ne bilim şimdi ben teoya yazarken kendimi onun yerine koyuyorum...Acaba teoda benim gibimi hissediyordur diye..

Vallahi istemedikçe hala bir şey yazıp konuşmaya çalışan insanlar beni daha çok iter kendinden hatta nefret boyutuna gelir artık nereden konuştum diye Teo aynısını hissetmiyordur canım erkekler biz bayanlar gibi duygusal detay düşünmezler üzgünüm hangi erkeği gördün ki üzülüyorum kıyamıyorum ayrılmaya dediğini bir erkek için bittiyse bir şeyler bitmiştir acıma tarzında vicdan tarzından bir durumları yoktur

Evet erkekler hiç detaylı düşünmezler.. detayı bırak ayrılmayı bile beceremezler.

Teoyu bu çocuktan öncede seviyorsan bununla niye 8 aydır birlikteydin?
Yok Teo bu kişiden sonra olan biriyse o zaman başka.

8 ay birlikte değildim bu çocuktan 8 ay önce ayrılmıştım ... ama teoyu 2 aydan beri tanınıyorum.. Yani ozamanlar teo yoktu.

Teo şu koreli olan abimiz sanırım
Canım birine aşıkken biri sevmek çok zor hatta imkansız.
Önce Teoya olan duygularının bitmesi laızm.

Yine dramatize edilmiş bir olay daha.
Halbuki gayet basit ve milyonlarca insanın yaşadığı bir şey.

Bir kere sen hoşlanmıyorum, sevmiyorum, istemiyorum dediğin halde seninle iletişim kurmakta direten biri yüzsüzdür, gurursuzdur, yapışkandır.
Yani oldukça iticidir.
O yüzden onun adına üzülmeni gerektirecek bir durum yok.
Sende bir sorun yok.
Sanki onunla yıllar geçirip de yarı yolda acımasızca bıraktın da, kendini suçluyorsun!?!

Böyle şeyler olağan, ona takma.
Kalp kırmak böyle olmaz. Zorla sevecek halin yok.

Daha dün ben istemediğim halde, ısrarla bana mesaj atan ve görüşelim diyen birine çok sert çıkışıp haddini aştığını belirttim.
Karşıma bir daha çıksa suratına bakmam asla. O derece tiksindim. İğreniyorum.
Ve kendimde kusur bulmuyorum. Etkilenmedim, o kadar. Bitti.

Teo ise bence sende takıntı olmadan vazgeçmen gereken biri.
Yani hayallerle yaşamak bir yere kadar iyi de sonradan olmuyor.
Gerçi imkansız diye bir şey yok ama ne bileyim gerçek hayatını etkiliyor bu mevzu.
Etrafındakileri göremiyorsun bu yüzden.

Teo nasıl? o günden sonra yazdığın mesajla ilgili birşey dedi mi? ya da sana karşı tavrı değişti mi?

zaten hep iyiyi kaybederiz reddederiz.sonra binpişman olur hep geriye bakarız..kaçan kovalanıyo saf bevginin önemi yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…