- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim sizin adınıza, buraya gelip bunu yazdığınız için de teşekkür ederim, böylece zor dönemler yaşayan kadınlara umut oldunuz..Selam Hanımlar. Beni hatırladınız mi? Eşim vefat etmişti geçen sene. Baya bbocaladim. Ağladım kahroldum içim yandı. Düştüm,düştüğüm yerden kalktım galiba ben. Herhalde bu sefer başardım. Kreş açtım. Ikı hafta oluyor işlemleri tamamlayıp faaliyete geçeli . O kada yorucu ki ama vücut değil kafa yorgunluğu velilerle hocalarla çocuklarla derken akşam oluyor. Ehliyetimi aldım eşimin arabasını sürüyorum. Oğlum yanımda . Arada bir de O nun özlemi cokmese diyeceğim ama unutmak istemiyorum ki zaten. Bayramda çok zorlanacagimi anladım oğlumu aldım ikimiz tatile gittik. Böyle böyle günler geçiyor bizde. Velilerden arada bir memnuniyetsiz olan da oluyor ama Hocam çok teşekkür ediyoruz Alllah razı olsun diyenler çok daha fazla . Aynaya her baktığımda eşimin gururla bakan gözlerini görüyorum. Bizde durumlar böyle paylaşmak istedim
Twbrik ederim arkadaşım. Allah yolunuzu açık etsin.Selam Hanımlar. Beni hatırladınız mi? Eşim vefat etmişti geçen sene. Baya bbocaladim. Ağladım kahroldum içim yandı. Düştüm,düştüğüm yerden kalktım galiba ben. Herhalde bu sefer başardım. Kreş açtım. Ikı hafta oluyor işlemleri tamamlayıp faaliyete geçeli . O kada yorucu ki ama vücut değil kafa yorgunluğu velilerle hocalarla çocuklarla derken akşam oluyor. Ehliyetimi aldım eşimin arabasını sürüyorum. Oğlum yanımda . Arada bir de O nun özlemi cokmese diyeceğim ama unutmak istemiyorum ki zaten. Bayramda çok zorlanacagimi anladım oğlumu aldım ikimiz tatile gittik. Böyle böyle günler geçiyor bizde. Velilerden arada bir memnuniyetsiz olan da oluyor ama Hocam çok teşekkür ediyoruz Alllah razı olsun diyenler çok daha fazla . Aynaya her baktığımda eşimin gururla bakan gözlerini görüyorum. Bizde durumlar böyle paylaşmak istedim
Selam Hanımlar. Beni hatırladınız mi? Eşim vefat etmişti geçen sene. Baya bbocaladim. Ağladım kahroldum içim yandı. Düştüm,düştüğüm yerden kalktım galiba ben. Herhalde bu sefer başardım. Kreş açtım. Ikı hafta oluyor işlemleri tamamlayıp faaliyete geçeli . O kada yorucu ki ama vücut değil kafa yorgunluğu velilerle hocalarla çocuklarla derken akşam oluyor. Ehliyetimi aldım eşimin arabasını sürüyorum. Oğlum yanımda . Arada bir de O nun özlemi cokmese diyeceğim ama unutmak istemiyorum ki zaten. Bayramda çok zorlanacagimi anladım oğlumu aldım ikimiz tatile gittik. Böyle böyle günler geçiyor bizde. Velilerden arada bir memnuniyetsiz olan da oluyor ama Hocam çok teşekkür ediyoruz Alllah razı olsun diyenler çok daha fazla . Aynaya her baktığımda eşimin gururla bakan gözlerini görüyorum. Bizde durumlar böyle paylaşmak istedim
Eşiniz sizin gibi kendisine sadık, merhametli ve tuttuğunu koparan bi eşe sahip olduğu için çok şanslıymş. Ne güzeli onu böyle güzel anıyorsunuz. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. İki cihan dada saadet bulun. Kişi sevdiğiyle beraberdir demiş efendimiz(as) Umarım berzah alemdede beraber olursunuz. Gerçekten çok duygulandım. Yüreğinde merhamet taşıyan her insan duygulanır, gurur duyardı sizinle. Umarım ve dilerim ki karşınıza hep hayırlı insanlar çıkar güzel yürekli kadın. Eşinizin vefatından sonra dahi ona gösterdiğiniz sadakatniz, evliyken bi gözü hep dışarıda olanlara ders olsun. Helal olsun size ayakta alkışlıyorum sizi. Sizin ve sizin gibi kadınları yetiştirdiği çocuklar kurtaracak bizi.Güzel dilekleriniz için çokkk çokkk teşekkür ediyorum. O kadar savaş verdim ki . Düşünsenize cebimizde para yok ve bir ise kalkisiyorsunuz. Herkesin dediği arabanı sat . Satmadım ,oturup kimseden bişey de beklemedim,ama mücadele verdim. Eşimin adına açtım . Açtığım güm 30 öğrencim vardı. Rabbim öyle yardım ediyor ki yeterki niyetimiz halis olsun.Eşimin adıadına açtım kreşi. Söyledikçe mutlu oluyorum. Konuşamayan bir çocuk aldım bütün kreslerden kovulmuş . Yemek yemeyi bilmiyor. Sürekli ağlıyor. Sınıflara koymadım kendim ilgilendim. Şu an kresimizin maskotu oldu. Annesi arayıp hocam ne yedi sürekli ay içiyor karın şişmiş ve bir şeyler söylemeye çalışıyor dediğinde ağlayacaktım. Çocuk yetistiriyoruz ve dediğim gibi sınıfları odamdan izlerken sanki eşim karşımda oturuyor gururla izliyor beni... Hepinizden Alllah razı olsun çok teşekkür ediyorum
Allah yar ve yardimiciniz olsun,masallah size evladiniz icin dimdik ayaktasiniz,sizin le gurur duyacak oglunuz:)Selam Hanımlar. Beni hatırladınız mi? Eşim vefat etmişti geçen sene. Baya bbocaladim. Ağladım kahroldum içim yandı. Düştüm,düştüğüm yerden kalktım galiba ben. Herhalde bu sefer başardım. Kreş açtım. Ikı hafta oluyor işlemleri tamamlayıp faaliyete geçeli . O kada yorucu ki ama vücut değil kafa yorgunluğu velilerle hocalarla çocuklarla derken akşam oluyor. Ehliyetimi aldım eşimin arabasını sürüyorum. Oğlum yanımda . Arada bir de O nun özlemi cokmese diyeceğim ama unutmak istemiyorum ki zaten. Bayramda çok zorlanacagimi anladım oğlumu aldım ikimiz tatile gittik. Böyle böyle günler geçiyor bizde. Velilerden arada bir memnuniyetsiz olan da oluyor ama Hocam çok teşekkür ediyoruz Alllah razı olsun diyenler çok daha fazla . Aynaya her baktığımda eşimin gururla bakan gözlerini görüyorum. Bizde durumlar böyle paylaşmak istedim
+1000 kesinlikle katiliyorum,cok takdir ettim gururlandim masallah..Eşiniz sizin gibi kendisine sadık, merhametli ve tuttuğunu koparan bi eşe sahip olduğu için çok şanslıymş. Ne güzeli onu böyle güzel anıyorsunuz. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. İki cihan dada saadet bulun. Kişi sevdiğiyle beraberdir demiş efendimiz(as) Umarım berzah alemdede beraber olursunuz. Gerçekten çok duygulandım. Yüreğinde merhamet taşıyan her insan duygulanır, gurur duyardı sizinle. Umarım ve dilerim ki karşınıza hep hayırlı insanlar çıkar güzel yürekli kadın. Eşinizin vefatından sonra dahi ona gösterdiğiniz sadakatniz, evliyken bi gözü hep dışarıda olanlara ders olsun. Helal olsun size ayakta alkışlıyorum sizi. Sizin ve sizin gibi kadınları yetiştirdiği çocuklar kurtaracak bizi.
Azminizi tebrik ederim, hayırlı olsun. Keşke adamcağızın da kalbini kırmadan reddetseydinizHepinize çokkk teşekkür ediyorum. Arada evlilik teklifleri de çıkıyor bazen gururum oksaniyor bazen çok eğleniyorum. Bir savcı vardı 45 yaşında evlilik teklif etti. Önce çok zenginim dedi. Olmadı. Çok dindarim dedi ben değilim dedim.En son kozu çocuklarımızın ismi uyumlu diyordu. Amcam yapma dedim 45 yaşındasın kalkışma böyle işlere hooopp ben kaçtım dedim.Hala gülüyorum o yüzüne
Selam Hanımlar. Beni hatırladınız mi? Eşim vefat etmişti geçen sene. Baya bbocaladim. Ağladım kahroldum içim yandı. Düştüm,düştüğüm yerden kalktım galiba ben. Herhalde bu sefer başardım. Kreş açtım. Ikı hafta oluyor işlemleri tamamlayıp faaliyete geçeli . O kada yorucu ki ama vücut değil kafa yorgunluğu velilerle hocalarla çocuklarla derken akşam oluyor. Ehliyetimi aldım eşimin arabasını sürüyorum. Oğlum yanımda . Arada bir de O nun özlemi cokmese diyeceğim ama unutmak istemiyorum ki zaten. Bayramda çok zorlanacagimi anladım oğlumu aldım ikimiz tatile gittik. Böyle böyle günler geçiyor bizde. Velilerden arada bir memnuniyetsiz olan da oluyor ama Hocam çok teşekkür ediyoruz Alllah razı olsun diyenler çok daha fazla . Aynaya her baktığımda eşimin gururla bakan gözlerini görüyorum. Bizde durumlar böyle paylaşmak istedim