Yaptırsam mı

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
çok kararsız kaldım.saçlarım cansızlaştı o yüzden mezoterapi yaptırmak istiyorum biliyosunuz pahalı bir işlem ama değerse acımam verdiğim paraya.
Bi olumlu şeyler duyuyorum bi olumsuz arada kaldım yaptırıp memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Bir de iğne korkum var ama dayanırım heralde çok acı fişan oluyor mu

ben 2 -3 yıl önce yaptırdım. yaptırırken çok iyi geldi saçıma. saçım kalınlaştı rengi koyulaştı sıklaştı falan. ama bittikten sonra yine aynı. her yıl tekrarlamak lazım dedi bana dr. tabi yaptırdıktan sonra dediler başlamadan önce hç bahsetmediler öyle bişeyden. prp daha iyi diye duymuştum. onu bir araştırın isterseniz. çok kısa bi işlem iğne batıyor tabii ki ama kayda değer bi acı yok. o açıdan rahat olabilirsiniz.

çok kararsız kaldım.saçlarım cansızlaştı o yüzden mezoterapi yaptırmak istiyorum biliyosunuz pahalı bir işlem ama değerse acımam verdiğim paraya.
Bi olumlu şeyler duyuyorum bi olumsuz arada kaldım yaptırıp memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Böyle işlemlere kalkışmadan önce bir doktora gitseniz tahlil yaptıysanız belki vitamin falan eksikliğiniz vardır. Gereği yapılınca toparlanır ?

ben 2 -3 yıl önce yaptırdım. yaptırırken çok iyi geldi saçıma. saçım kalınlaştı rengi koyulaştı sıklaştı falan. ama bittikten sonra yine aynı. her yıl tekrarlamak lazım dedi bana dr. tabi yaptırdıktan sonra dediler başlamadan önce hç bahsetmediler öyle bişeyden. prp daha iyi diye duymuştum. onu bir araştırın isterseniz. çok kısa bi işlem iğne batıyor tabii ki ama kayda değer bi acı yok. o açıdan rahat olabilirsiniz.
Sonuçları süper o zaman ama her yıl tekrarlanması kötü tabi

Böyle işlemlere kalkışmadan önce bir doktora gitseniz tahlil yaptıysanız belki vitamin falan eksikliğiniz vardır. Gereği yapılınca toparlanır ?
Gittim zaten vitamin verdi ama mezoterapi yaptırıp yaptırma kararını bana bıraktı, yani ilaçlardan sonra istediğin gibi olmazsa yaptır dedi

Ben çok araştırmıştım ama yaptırmadım.
Çünkü büyük bir heyecanla yaptırdığım Brezilya fönünden çok pişman olmuştum, yine aynı hüsrandan korktum...

aynen. o yaptırdığınız sene çok iyi resimlerde bile öncesi sonrası farkediyorsunuz. ama işte şimdi yine seyreldi saçlarım. uzun ömürlü bir çözüm değil ne yazık ki

Saclarini sampuanladiktan sonra beyaz sabunla diplerini ov, bi 5dk kalsin sonra durula. Sonrada dibine degdirmeden sac kremi ile tara. 1 ay icinde yeni saclar cikmaya baslamisti bende, var olanlarla saglikli hale geldi.

Ben çok araştırmıştım ama yaptırmadım.
Çünkü büyük bir heyecanla yaptırdığım Brezilya fönünden çok pişman olmuştum, yine aynı hüsrandan korktum...
Ama o zaten çok zararlı birşey yani onarmıyo saçı diye duymuştum yıpratıyo
aynen. o yaptırdığınız sene çok iyi resimlerde bile öncesi sonrası farkediyorsunuz. ama işte şimdi yine seyreldi saçlarım. uzun ömürlü bir çözüm değil ne yazık ki
Ama olsın öyle bile olsa çok istiyorum

Cok tuhafsin ya sen.. Valla bak, bazen şaka mısın diye düşünmüyor degilim.. :110:
Anlayamadım
Saclarini sampuanladiktan sonra beyaz sabunla diplerini ov, bi 5dk kalsin sonra durula. Sonrada dibine degdirmeden sac kremi ile tara. 1 ay icinde yeni saclar cikmaya baslamisti bende, var olanlarla saglikli hale geldi.
Saç kremi saçı dökmez mi yani şampuandan sonra bile uçlarına sürüyoruz

Fönden niye pişman oldunnn
Zaten ince telli olan saçlarım daha yıprandı. Bir de nasıl sert anlatamam
Kopup elime geldi sürekli...
Adam olsun diye çok uğraşırken mezoterapiyi duymuştum.
Şimdi az daha iyi çok şükür.
Bak ben ne yaptım anlatayım.
Önce kuaförümü değiştirdim.
Marrakesh saç maskesi kullandım.
Saçlarımı boyattıktan sonra ilk üç ay saçıma tarak,toka,fön değmedi.
Kendi halinde kuruyup yanlara iki minik tokacık takıp güneş gibi gezindim ortada.
Kabarık kabarık!!! Malum dalgalı saçlar!!!!
Neyse çok şükür şimdi en azından yumuşacık,az az da olsa uzuyor...

Ne kadar ki elif fiyati benimklierde inceldi baya

Zaten ince telli olan saçlarım daha yıprandı. Bir de nasıl sert anlatamam
Kopup elime geldi sürekli...
Adam olsun diye çok uğraşırken mezoterapiyi duymuştum.
Şimdi az daha iyi çok şükür.
Bak ben ne yaptım anlatayım.
Önce kuaförümü değiştirdim.
Marrakesh saç maskesi kullandım.
Saçlarımı boyattıktan sonra ilk üç ay saçıma tarak,toka,fön değmedi.
Kendi halinde kuruyup yanlara iki minik tokacık takıp güneş gibi gezindim ortada.
Kabarık kabarık!!! Malum dalgalı saçlar!!!!
Neyse çok şükür şimdi en azından yumuşacık,az az da olsa uzuyor...
Benim kuaförlere hiç güvennim kalmadı
Bide tarak yoka fön konusunda haklısın ben bi ara öyle yapıyodum yıkayıp bırakıyodum kendi haline ama şimdi ne mümkün evde olsam yapardım yine

Arastirma gorevlisisin. Bu kadar bos vaktin nasil oluyor?
Her gun farkli bir sorunla geliyorsun ama diger sorunları cozmuyorsun. Eşin ve batum olayi ne oldu mesela?
Sonra da babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi :KK53::KK53:

Arastirma gorevlisisin. Bu kadar bos vaktin nasil oluyor?
Her gun farkli bir sorunla geliyorsun ama diger sorunları cozmuyorsun. Eşin ve batum olayi ne oldu mesela?
Sonra da babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi :KK53::KK53:
Neden vaktim olmasın öyle olsa ayakta duracak halim kalmazdı
Ayrıca şu batum olayını ısıtıp ısıtp önüme koymayın napiyim kendimi eve mi kilitliyim yas mı ilan ediyim konu dışı mesajlara cevap vermiycem artık

Back
X