Yaptırsam mı

Ankarada saçlarımı bi boyattım deli gibi dökülmeye başladı sevdiğimin kuaförü tarihi geçmiş boya mı kullandı nedir anlamadım 40 gün oldu boyatalı, mecitwfendi sarımsak şampuana döndüm bakalım iyi gelecek mi

çok kararsız kaldım.saçlarım cansızlaştı o yüzden mezoterapi yaptırmak istiyorum biliyosunuz pahalı bir işlem ama değerse acımam verdiğim paraya.
Bi olumlu şeyler duyuyorum bi olumsuz arada kaldım yaptırıp memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Bir de iğne korkum var ama dayanırım heralde çok acı fişan oluyor mu
saclarının daha iyi görünmesi için cam ağacı yagı var (gratis gibi kozmetiklerde var) şampuandan sonra sür beklet- az bir şampuan ile tekrar yıka sacını kokusu azalıyor. argan yağını tavsiye ederim. gliss siyah etiketli serinin sac bakm spreyi ve maskesini şiddetle tavsiye ederim. elsevinde kırmızı kavonoz-turuncu kapaklı olanını daha da tavsiye ederim.
urban veya urgan markanın argan yagı cok başarılı.
ama ciddi anlamda başarılı krem-yag istersen doa kozmetik com a gir. Hindistan cevizi kremi , argan yagı, cam ağacı yağını oradan al.

Ama o zaten çok zararlı birşey yani onarmıyo saçı diye duymuştum yıpratıyo

Ama olsın öyle bile olsa çok istiyorum

Anlayamadım

Saç kremi saçı dökmez mi yani şampuandan sonra bile uçlarına sürüyoruz

Beyaz sabun saci sertlestiriyor. Tarayabilmek icin uclarina suruyordum.

çok kararsız kaldım.saçlarım cansızlaştı o yüzden mezoterapi yaptırmak istiyorum biliyosunuz pahalı bir işlem ama değerse acımam verdiğim paraya.
Bi olumlu şeyler duyuyorum bi olumsuz arada kaldım yaptırıp memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Bir de iğne korkum var ama dayanırım heralde çok acı fişan oluyor mu
Bende doğumdan sonra oldu o sıkıntı bi de saçlarımın yarı boyu yanıktı ben 1.5 senedir ortalama 5 ayda bir falan keratin yüklemesi yaptırıyodum şimdi artık kendim yapıyorum... nerdeyse hiç kestirmeden toparladı saçlarım ve çok sağlıklılar ço şükür. Hem parlıyo pırıl pırıl hem de kabarmıyo fön açısından da çok kolaylık..

Saclarini sampuanladiktan sonra beyaz sabunla diplerini ov, bi 5dk kalsin sonra durula. Sonrada dibine degdirmeden sac kremi ile tara. 1 ay icinde yeni saclar cikmaya baslamisti bende, var olanlarla saglikli hale geldi.
ben sampuanlamadan önce beyaz sabun sürüyodum.. saç dökülmelerim azalmişti bölelikle..

Öncelikle evde keratin bakım yap bence. Arada yapıyorum. Saçlarımın kırıklarına iti geliyor.
Keratib bakımı nasıl oluyor anlatabilir misiniz biraz yani hangi ürünleri kullanıyosunuz ?
Benim saçlarımda aşırı kuru ve yıpranmış bide ser uçları mısır püskülü gibi oldu

Saci mahvediyor sakin sakin sakin uzak durun abimin esinin saclari neredeyse avuc avuc eline geldi 1 senede toparlayabildi. Sakin yazik gunah saclariniza. Cok duz istiyorsaniz haftada degisiklik olsun diye yapin fonu duzlestirmeyi ama o kadar kimyasala magruz birakmayin saclara yazik. Hem artik dogal dalgali saclar cok moda son yillarda birakin saclariniz dogal halleriyle yasasinlar.
Brezilya fönü ile keratin bakımı yaptırmak arasındaki fark ne bilginiz var mı acaba

Hep düm düz pırasa gibi saçlara çok özenmişimdir.
Baya kimyasal uygulanıyorsa değmen zaten.
Peki banyodan sonra nasıl oluyor?

Banyodan sonra dümdüz,kuruttuktan sonra dümdüz.
Bir süre süperdi yani.
Sanırım 3 ay sonra kopmaya ve sertleşmeye başladı.
Bilmem belki de benim saçıma iyi gelmemiştir,başkasına iyi gelebilir.
Ayrıca özel şampuanı,kremi hepsini düzenli kullanıyordum.

Keratib bakımı nasıl oluyor anlatabilir misiniz biraz yani hangi ürünleri kullanıyosunuz ?
Benim saçlarımda aşırı kuru ve yıpranmış bide ser uçları mısır püskülü gibi oldu
Ben keratin bakımı diye araştırmıştım. İçinde formaldehit olmadığı için natura keratin diye bir markayı tercih ettim. Ama bi sürü var istediğinizi seçin. Önce arındırıcı şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz. Ondan sonra keratin maskesini saçınıza sürüp bekliyorsunuz. Sonra da saçınızı suyla yıkıyorsunuz. Düzleşsin isterseniz düzleştirerek kurutuyorsunuz. İstemezseniz saç kurutmayla.

Banyodan sonra dümdüz,kuruttuktan sonra dümdüz.
Bir süre süperdi yani.
Sanırım 3 ay sonra kopmaya ve sertleşmeye başladı.
Bilmem belki de benim saçıma iyi gelmemiştir,başkasına iyi gelebilir.
Ayrıca özel şampuanı,kremi hepsini düzenli kullanıyordum.
Mesela kendi kendine kuruyunca da dümdüz mü? yoksa bir işlem yapman gerekiyor mu?
Ne kadar düz kaldı? 1 yıl?

Zaten ince telli olan saçlarım daha yıprandı. Bir de nasıl sert anlatamam
Kopup elime geldi sürekli...
Adam olsun diye çok uğraşırken mezoterapiyi duymuştum.
Şimdi az daha iyi çok şükür.
Bak ben ne yaptım anlatayım.
Önce kuaförümü değiştirdim.
Marrakesh saç maskesi kullandım.
Saçlarımı boyattıktan sonra ilk üç ay saçıma tarak,toka,fön değmedi.
Kendi halinde kuruyup yanlara iki minik tokacık takıp güneş gibi gezindim ortada.
Kabarık kabarık!!! Malum dalgalı saçlar!!!!
Neyse çok şükür şimdi en azından yumuşacık,az az da olsa uzuyor...
Brezilya fönünde kullandıkları malzemenin içinde formaldehit vardır büyük ihtimalle. Saçları düzleştirirken yakar. Ayrıca kanserojen bir maddedir. Formaldehit içermeyen ürünler daha pahalı olduğu için kullanmak işlerine gelmiyor.

Mesela kendi kendine kuruyunca da dümdüz mü? yoksa bir işlem yapman gerekiyor mu?
Ne kadar düz kaldı? 1 yıl?
Kendi kuruyunca düz ama kabarık illa ki fön istedi ben saçlarım.
3 ay sanırım kullandım.
6 ayı geçer demişlerdi.

Brezilya fönünde kullandıkları malzemenin içinde formaldehit vardır büyük ihtimalle. Saçları düzleştirirken yakar. Ayrıca kanserojen bir maddedir. Formaldehit içermeyen ürünler daha pahalı olduğu için kullanmak işlerine gelmiyor.
Tanıdık diye güvenmiştim,ne yapalım?
Hem diyorum ya belki de bana iyi gelmemiştir,hemen adamı da suçlayamam.
Canımız sağolsun.

Ben brezilya fonuyle alakali konusmustum, ne oldu yanlis kisiye mi cevap verdim anlamadim tepkinizi.
Yook siz yanlış anladınız, ben tepki göstermedim sadece yorumuzu okudum onun üstüne size bi soru sordum , brezilya fönü ile keratin bakımını aşağı yukarı aynı diyorlar o konuda bi bilginiz var mı diye sormuştum

Ben keratin bakımı diye araştırmıştım. İçinde formaldehit olmadığı için natura keratin diye bir markayı tercih ettim. Ama bi sürü var istediğinizi seçin. Önce arındırıcı şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz. Ondan sonra keratin maskesini saçınıza sürüp bekliyorsunuz. Sonra da saçınızı suyla yıkıyorsunuz. Düzleşsin isterseniz düzleştirerek kurutuyorsunuz. İstemezseniz saç kurutmayla.
Anladım, çok teşekkür ederim :KK68:

Hadi yaa bende alayım diyodum
Ama belki uzun sürede etkisini gösteriyordur doktor bana 3 ay kullan dedi 1 ay oldu işte

saclarının daha iyi görünmesi için cam ağacı yagı var (gratis gibi kozmetiklerde var) şampuandan sonra sür beklet- az bir şampuan ile tekrar yıka sacını kokusu azalıyor. argan yağını tavsiye ederim. gliss siyah etiketli serinin sac bakm spreyi ve maskesini şiddetle tavsiye ederim. elsevinde kırmızı kavonoz-turuncu kapaklı olanını daha da tavsiye ederim.
urban veya urgan markanın argan yagı cok başarılı.
ama ciddi anlamda başarılı krem-yag istersen doa kozmetik com a gir. Hindistan cevizi kremi , argan yagı, cam ağacı yağını oradan al.
Tşkler
Burda bi konu vardı doa nın keratini diye onu çok kullanan varmış ondan alabilirim şaöpuan olarakta dermokozmek kullanıyotum ama oda hiç parlatmıyo

Bende doğumdan sonra oldu o sıkıntı bi de saçlarımın yarı boyu yanıktı ben 1.5 senedir ortalama 5 ayda bir falan keratin yüklemesi yaptırıyodum şimdi artık kendim yapıyorum... nerdeyse hiç kestirmeden toparladı saçlarım ve çok sağlıklılar ço şükür. Hem parlıyo pırıl pırıl hem de kabarmıyo fön açısından da çok kolaylık..
Keratin yüklemesi nasıl oluyo

Keratin yüklemesi nasıl oluyo[/QUOTE]
Natura marka aldım bende hatta kendi sitesinde kullanım şeklini de tarif olarak gönderiyorlar.. formeldehitsiz al istersen.. benim ilk 3 keratin bakımıydı sadece sonra brezilya fönü olanı aldım ondan da çok memnunum.. hiç bi sıkıntı yok saçımda.. ama ben size sadece bakım yapanı tavsiye ederim ilk etapta. Nature keratin free plus me alacaüınız şey bu.. sitesinde tel. Noları var sorularınıza detaylıca cevap veriyolar.. güvenilir iyi bi marka tereddütünüz olmasın.. siteden daha uyguna alabilirsiniz kuaförlerde bu ürünü 350 400 civarı yapıyolar.. ben 350 liraya 1 kiloluğunu almıştım kendi sayfasından elifff_____ elifff_____

Back
X