Yaptırsam mı

Neden vaktim olmasın öyle olsa ayakta duracak halim kalmazdı
Ayrıca şu batum olayını ısıtıp ısıtp önüme koymayın napiyim kendimi eve mi kilitliyim yas mı ilan ediyim konu dışı mesajlara cevap vermiycem artık

Benim ablam da arastirma gorevlisi basini kasiyacak vakti yok da ondan dedim!
E madem oyle sen de bi sonuca ulastirsaydin da her konunda sormasaydik!!
Neyse byy.

Ben çok araştırmıştım ama yaptırmadım.
Çünkü büyük bir heyecanla yaptırdığım Brezilya fönünden çok pişman olmuştum, yine aynı hüsrandan korktum...
Brezilya fönü neden hüsrana uğrattı seni?
Bir tek şey duymuştum özel bir şampuan kullanacağın ve ıslak olarak düzleştirmen gibi bir şey.
Nasıl oldu bu macera ben de çok istiyorum ama..

Tatile karar verdiniz mi ? Nereye gideceksiniz bayramda?
Laboratuarda kullandigin kimyasallara da dikkat et kimi buharlasarak cilde ve saca zarar veriyor , en onemliside bu para tuzaklariyla ugrasacagina ozel hayatindan ve is hayatinda huzur ve istikrari saglarsan buyuk olcude tum fizyolojik sorunlarindan kurtulursun.

Tatile karar verdiniz mi ? Nereye gideceksiniz bayramda?
Laboratuarda kullandigin kimyasallara da dikkat et kimi buharlasarak cilde ve saca zarar veriyor , en onemliside bu para tuzaklariyla ugrasacagina ozel hayatindan ve is hayatinda huzur ve istikrari saglarsan buyuk olcude tum fizyolojik sorunlarindan kurtulursun.
Açtığım konu dışında ne varsa sıralamışsın maşallah
Ayrıca para tuzağı değil bence faydasını gören pek çok insan var

Brezilya fönü neden hüsrana uğrattı seni?
Bir tek şey duymuştum özel bir şampuan kullanacağın ve ıslak olarak düzleştirmen gibi bir şey.
Nasıl oldu bu macera ben de çok istiyorum ama..

Saci mahvediyor sakin sakin sakin uzak durun abimin esinin saclari neredeyse avuc avuc eline geldi 1 senede toparlayabildi. Sakin yazik gunah saclariniza. Cok duz istiyorsaniz haftada degisiklik olsun diye yapin fonu duzlestirmeyi ama o kadar kimyasala magruz birakmayin saclara yazik. Hem artik dogal dalgali saclar cok moda son yillarda birakin saclariniz dogal halleriyle yasasinlar.

Bende hergün açmaya çalışıyorum ki eksiklik hissetmesin kimse
:KK73: Benım saclarım belımı gecıyor suanda roflelı ayrıca hıc bakım yapmıyorum koca karı seylerıyle cok guzel saclarım var o sebeble ben korkuyorum bu ıslemlerden

Açtığım konu dışında ne varsa sıralamışsın maşallah
Ayrıca para tuzağı değil bence faydasını gören pek çok insan var

Valla genel bir bakis acisiydi benimkisi, ilk yorumda her yil tekrarlanmasi gerek denmis ben sana uzun vadede bir cozum onerisi sunmustum.
Neyse iyi arastirmalar sana

Saci mahvediyor sakin sakin sakin uzak durun abimin esinin saclari neredeyse avuc avuc eline geldi 1 senede toparlayabildi. Sakin yazik gunah saclariniza. Cok duz istiyorsaniz haftada degisiklik olsun diye yapin fonu duzlestirmeyi ama o kadar kimyasala magruz birakmayin saclara yazik. Hem artik dogal dalgali saclar cok moda son yillarda birakin saclariniz dogal halleriyle yasasinlar.
Hep düm düz pırasa gibi saçlara çok özenmişimdir.
Baya kimyasal uygulanıyorsa değmen zaten.
Peki banyodan sonra nasıl oluyor?

Hep düm düz pırasa gibi saçlara çok özenmişimdir.
Baya kimyasal uygulanıyorsa değmen zaten.
Peki banyodan sonra nasıl oluyor?

Bilmem ben yaptirmadim ama sanirim banyodan sonrada duz kaliyormus birde sacin dalgasina bagli herhalde, ne gerek var yaa cok seviyorsan ara yaptirirsin kuaforde falan ..

:KK73: Benım saclarım belımı gecıyor suanda roflelı ayrıca hıc bakım yapmıyorum koca karı seylerıyle cok guzel saclarım var o sebeble ben korkuyorum bu ıslemlerden
Ne güzel saçın sağlıklı demek ki yoksa doğal olatak ne yaparsan yap düzelmiyor bende düzelmedi yani

Valla genel bir bakis acisiydi benimkisi, ilk yorumda her yil tekrarlanmasi gerek denmis ben sana uzun vadede bir cozum onerisi sunmustum.
Neyse iyi arastirmalar sana
Saol da unuttum ben neydi ki o çözüm önerisi

çok kararsız kaldım.saçlarım cansızlaştı o yüzden mezoterapi yaptırmak istiyorum biliyosunuz pahalı bir işlem ama değerse acımam verdiğim paraya.
Bi olumlu şeyler duyuyorum bi olumsuz arada kaldım yaptırıp memnun olanlar yardımcı olabilir mi
Bir de iğne korkum var ama dayanırım heralde çok acı fişan oluyor mu

Yoo ben ilk kez duydum
Nasıl bişey bilmiyorum ama bilenler anlatırlar

Back
X