Yaptırsam mı

Keratin yüklemesi nasıl oluyo
Natura marka aldım bende hatta kendi sitesinde kullanım şeklini de tarif olarak gönderiyorlar.. formeldehitsiz al istersen.. benim ilk 3 keratin bakımıydı sadece sonra brezilya fönü olanı aldım ondan da çok memnunum.. hiç bi sıkıntı yok saçımda.. ama ben size sadece bakım yapanı tavsiye ederim ilk etapta. Nature keratin free plus me alacaüınız şey bu.. sitesinde tel. Noları var sorularınıza detaylıca cevap veriyolar.. güvenilir iyi bi marka tereddütünüz olmasın.. siteden daha uyguna alabilirsiniz kuaförlerde bu ürünü 350 400 civarı yapıyolar.. ben 350 liraya 1 kiloluğunu almıştım kendi sayfasından[/QUOTE]
Evet bende sadece bakım için alırım şu anda yani sürüp bekletiyim sonra yıkama yapıyım bitsin çünlü işin içine ısı girince tereddüt ediyorum ben

konu sahibi bişey yaptırmadan önce doğal yollarla arttırmaya çalış. benim de saçlarım çok azdı sürekli dökülürdü ama şimdi önceki halini bilenler saçlarımı beğeniyo baya. yapman gerekenler
1)düzenli aralıklarla saçlarını kestir
2)asla markalı şampuan kullanma. aktardan sarımsak şampuanı al merak etme kokmuyor. içine de bir kapak çam terebentin kat
3)her banyodan sonra elma sirkesini durulama suyuna karıştır kafana dök öyle çık banyodan
4)asla düzleştirici maşa kullanma

Sonuçları süper o zaman ama her yıl tekrarlanması kötü tabi

Gittim zaten vitamin verdi ama mezoterapi yaptırıp yaptırma kararını bana bıraktı, yani ilaçlardan sonra istediğin gibi olmazsa yaptır dedi
Hangi bölüme gittiniz? Cildiye mi? Bu aralar bende aynı sorunlarla uğraşıyorumda

konu sahibi bişey yaptırmadan önce doğal yollarla arttırmaya çalış. benim de saçlarım çok azdı sürekli dökülürdü ama şimdi önceki halini bilenler saçlarımı beğeniyo baya. yapman gerekenler
1)düzenli aralıklarla saçlarını kestir
2)asla markalı şampuan kullanma. aktardan sarımsak şampuanı al merak etme kokmuyor. içine de bir kapak çam terebentin kat
3)her banyodan sonra elma sirkesini durulama suyuna karıştır kafana dök öyle çık banyodan
4)asla düzleştirici maşa kullanma
Selam :) bu çam terebentin nerde satılır??

Eğer saçların genel olarak onceden beri cansız ve ince telliyse ve sağlık sorunun yoksa bence yapidan kaynaklı bu durum.
Diğer işlemler sadece geçici süre ise yarar .
Hatta çoğunlukla da psikolojik olarak işe yaradığını düşünürüz.

Biotin kullandın mı hiç

Bana da doktor Biotin yazdı, en az 2 ay kullanmak lazımmış, ben 1000'lik kullanıyordum ama demek yeterli değilmişki doktorun yazdığı 5000'lik. 2 aydan önce sonucun görülmeyeceği konusunda herkes hemfikir

Beyaz sabun saci sertlestiriyor. Tarayabilmek icin uclarina suruyordum.

ben sampuanlamadan önce beyaz sabun sürüyodum.. saç dökülmelerim azalmişti bölelikle..

Hakkaten mi ya? Bildiğimiz beyaz sabun, hacışakir gibi bişey yani, yeşil sabun değil, saça iyi mi geliyor diyorsunuz?

Hakkaten mi ya? Bildiğimiz beyaz sabun, hacışakir gibi bişey yani, yeşil sabun değil, saça iyi mi geliyor diyorsunuz?
ben hacişakir beyaz sabunlardan sürüyorum saç dökülmelerim azalmişti.. eskisinden çok dökülmüyo buda bana iyi geldi.. sadece sampuanlamaktan çok dökülüyor.. ben ilk önce beyaz sabun sürüyorum hep. sonra sampuaN.. duruladiktan sora saç kremi.. (avon argan yagi saç krem (çok memnunum) kullaniyorum.

Bana da doktor Biotin yazdı, en az 2 ay kullanmak lazımmış, ben 1000'lik kullanıyordum ama demek yeterli değilmişki doktorun yazdığı 5000'lik. 2 aydan önce sonucun görülmeyeceği konusunda herkes hemfikir

Ben havi sakirin turk hamami serisinden kullaniyodum. Beyaz sabun. Yesil sabun da denedim cildimi cok kuruttu mesela

Burası BDV değil mi? Konu dert değil, saç için yapılacak işlem hakkında bilgi almaksa maksat saç bölümüne konu açmalısınız.

Back
X