Yarabandı olmak :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Yarabandi olarak kullanilsaydiniz ama bunu farketmeden sonradan anlasaydınız yani ne hissederdiniz sanırım ben şuan berbatımpuff geçsin bu berbat pskoloji

Benim sıkıntılı durumlarda şöyle bir taktiğim var. Bunu sonra düşüneceğim derim. Sonra etkisi geçiyor zaten.
Ama devam eden ilişkiyse şu an sizinki umursamamanın babası ile tanıştırırım onu

Geçer evet bir şekilde ama çok duygusalım bide sürekli aynı talihsizlikleri yaşıyorum ruhum sanki yara bere içinde

Sevilmediğim yerde kalmam, mantıksız hareket etmem ama bir kalbe sığmam lazım ötesi yok

Mantıklı geliyo uzaktan ama canım acıyo ya sevgiden değil kullanilmaktan
Peki napicaksin canım unutmaktan baska? Hayatami kuseceksin. Hayat devam ediyor. 2 hafta ağlar unutursun. Oyle biri yüzünden piskolojini bozmaya gerek yok

Ağzıma geleni söyler bi tokat da atardım

Yara bandı olarak kullanılmayan kaç kişi kaldı ki şurada.. Benim de başıma geldi, duygularımla oynandığı içim felaket sinirlendim. Resti çektim, vallahi bu erkekler minnoşluktan falan anlamıyor sert kadın olacaksın. Yaşadıklarımdan tecrübe ettiğim birşey varsa da içinde olanı tutmayacaksın, sevgini de öfkeni de. Sonuç olarak 3 yıl sonra Bile hala arıyordu bu erkek kişisi.

Bende içimdekileri kusmak istedim içimde kaldı ya resmen ama o buna fırsat vermedi ki asla cevap vermedi bana nefret ediyorum ondan inşallah aynılarını yaşar vicdanı da rahat bırakmaz

İyileştirdiğim yarayı kanatır giderim.
Ardıma da bakmam.

Bi anda cik git hayatinda okkali bir laf yapistirarak. O zaman bir anda yarabandindan ay ben aslinda onu seviyormusum adli kiza donersin.

asla bır daha konusmam ılısıgımı keserdım. hayat devam edıyor. o onun terbıyesızlıgı derdım. allah buyuk zaten sonradan ona gosterırdı gününü :)

Bi anda cik git hayatinda okkali bir laf yapistirarak. O zaman bir anda yarabandindan ay ben aslinda onu seviyormusum adli kiza donersin.
Canm zaten ayrıldık işte zaten nasıl ayrıldık anlamadım ki bana birşey deme fırsatı bırakmadi ki pislik öylece çekti gitti bana bişey dememe fırsat vermedi

Benim de başıma geldi
Acayip öfkelendim
Öğrendikten sonra yüz yüze gelmedim
Gelmek istemedim ayrıldım hemen
Unutmuştum bak aklıma geldi yine sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…