- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Ablalarım, arkadaşlarım içimde tutamadığım için yazmak istedim. Daha öncede konu açmıştım. Öyle iğrenç bir karakterim varki herşeyi, haketmeyen herkesi okadar takıyorumki. Boğuluyorum bıktım artık herşeyden. Eski sevgilimle aynı ofisteyiz. Benden ayrıldı güya ailevi sebeplerden ve okadar yalvardımki sana acıdığım içinmi yanında kalayım dedi. Bıraktım sonra öğrendimki eski sevgilisine dönmüş beni yarabandı olarak kullanmış. Okadarda güvendimki aptal yerine konmuşum meğer. Çok uzun sürmedi ama çok büyük yaralar açtı bende. Çok bağlandım kimseye açmadığım kalbimi açtım. Geçmem dediğim sınırlarımı geçtim. O kıza döndüğünü öğrendikten sonra takmıyor bile yanımda konuşuyor. 2 ay oldu peki neden umrumda hala? Beni yarabandı olarak gören biri için neden acı çekiyorum. Kilo veriyorum hala yemek yiyemiyorum. Başka işte bulamıyorum ki burada kariyerim için güzel şeyler yapabilecekken kaçmak istiyorum. Baş ağrısıyla tanıştım 23 yaşımda. Nefes alamıyorum. Boğuluyorum. Ne olur bana yardım edin. Yaşamak istemiyorum artık. Nasıl geçer bu his?