Yarabandıymışım meğer :(

Çok gençsin, kalbin çok güzel ki ona çok değer vermişsin, defolmus gitmiş hayatından sen daha büyük sevgiler, daha düzgün birini hak ediyorsun.Kariyerini ciğeri beş para etmez biri için sakın harcama.Yoluna bak, kurtuldum de.İnan öyle bir gün gelecek ki"kurtuluşun"diyeceksin.Bu lafımı unutma.Yolun hep iyilere çıksın.

Çok gençsin, kalbin çok güzel ki ona çok değer vermişsin, defolmus gitmiş hayatından sen daha büyük sevgiler, daha düzgün birini hak ediyorsun.Kariyerini ciğeri beş para etmez biri için sakın harcama.Yoluna bak, kurtuldum de.İnan öyle bir gün gelecek ki"kurtuluşun"diyeceksin.Bu lafımı unutma.Yolun hep iyilere çıksın.
Teşekkür ederim. İnşallah bir an önce gelir o günler.

Zaten hiç görmüyorum. Görmezden geliyorum. Ama nefret duygusu var onu yenmek istiyorum. Öfkemi kussam rahatlayacağım ama böyle birşey olmayacak tabi. Nötr olmak istiyorum bu zor geliyor bana :/

Peki ayrıldıktan nekadar sonra geri dönmek istedi?
Donmek istese ne olur ki? Bana ulasamadi bitti. Taktik yapmadim ki. Zaten aldatmisti ben hesap sordum o da bitti dedi ben de peki dedim. Simdi ne yapar bilmem bile. Sana abla tavsiyesi gecmisi gom uzerine kirec dok ki bulasmadin sana...

Evet biliyordum kafasında bitirdiğini düşündüm ama malesef kızın bekaretini aldığı için arkadaşları vicdan azabı çektiğini söylüyordu. Keşke yalvarmasaydım.

Bir kadın, başka bir kadının ilk kez ilişki yaşadığı erkek için "bekaretini almış" diyorsa o kadın kendi cinsine saygı duymuyordur ki başkası duysun... Bekaret alınmaz-verilmez! Bir kadın da bir erkek gibi ilişkiye girebilir,bunu kendisi istediği için yapar.

Kaldı ki eski kız arkadaşıyla yaşadığı ilişkiyi, yatak ilişkilerine kadar anlatan bir adamı da sevebilmek büyük beceri, tebrikler! Nerden buluyorsunuz, nesini seviyorsunuz bunların!

Yalvarma ve arkadaşlarla iletişimi kesme konusunda gercekten hatalısin.Lütfen bu iki şeyi bir daha yapma.Abla tavsiyesi.

Back
X