- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Sinirden çildiricam ya. Birkaç gündür bi arkadaşın evinde kaliyordum. Araştırma islerimiz var falan. Haftada iki gün bi araya geliyoruz. Bazen de o bizim eve gelir. Neyse bu hafta ben ona gittim. Bir de ev arkadaşı var tabi.kız çok gezen biri eve ugramaz falan. Ben onun odasında kalicaktim. Çünkü kendi dedi kal tatlım salon soğuk bilmem ne. Ufak bir cantayla gelmistim yeni bi etek de aldım falan onu koymuştum. Dışarı çıktık. Geldiğimizde kız da gelmişti dus alıp çıkacak iste. Ben dedim canım istersen dolabını falan kilitle sorun olmasın o da yok ya olur mu falan dedi. İste gitti falan . biz sabaha kadar ders calistik sabah kahvaltı ederken kız geldi. Odasına girdi iste. Bir saat oyalanjp okula gitti. Odaya girdim çantanın içine koyduğum etek yok ortada. Saka gibi. Eminim eteği koyduğumdan ama yok. Her yeri aradım falan dedim acaba ayse (takma isim) yanlislikla dolaba mi attı diye dolabı açtım ki etek orda. Sonra eteğimi cantama koydum üzerinde durmadim uyuduk ettik. Ayşe geldi dedim canım benim eteği yanlışlıkla dolaba koymussun aldım haberin olsun dedim. O da ne eteği ya falan diye sorunca gösterdim iyi de o etek benim dedi. Ben de ne alaka ya ben daha yeni aldım onu dedim. Tutturdu o etek benim iste saka mi yapiyosun hayret bisey falan. Sinirim bozuldu. Sonra geçti odasına yattı. Ben de zaten eve gittim.
Ya simdi ben eminim etek benim cantamdaydi ayşe çantamı açıp aldı onu. Bir de dolabın gerisine tikistirilmis vaziyette buldum. Hani kendisnin sanıp karıştırması mümkün değil. Arkadaşıma da mahcup oldum kız beni hırsız sanicak bildiğin sırf sanmasin diye kredi karti ekstresinden mağaza kaydını gösterdim. Sinir oldum cidden. Eteğin lafını yapacak değilim istese de verirdim ama yaptığı hırsızlık degil mi sizce de?
Yok ya, ben de öyle iyi niyetli düşündüm de arkadaşıma sordum daha önce öyle bi kıyafet giyidigini görmedim dedi. Hem hadi etek ortada olsa yine bisey demem kendinin sanmış derim ama cantama koymustum ufak bi valiz gibi düşünün iste. Eve gelir gelmez de çantayı odaya attım. Hic acmadim bileOFF o nasıl iş yahu
Aynından kendinde vardı da karıştırdımı acaba
Neden böyle birşey yapsın ki
Sonra ne cesaret çantanızdaki eteğinizi alması garip
Ayşe dinlemedi ki. Öyle bi tribe girdi ki amaan etek için senle münakaşaya mi girecem yav He He moduna girip yattı dinlemedi bile. Sanki sen caldin ama yine de ugrasamam senle der gibiMağaza kaydını gösterdiniz mi Ayşe'ye de? O zaman ne cevap veriyor? Nasıl bir yüzsüzlük bu ya. Benim de var böyle birkaç tanıdığım ve yakınları arasında mimlendiler, kimse bir şeyini emanet vermez. İnsanların gözünde ne kadar küçük duruma düştüklerini bilseler utanırlardı belki biraz ama onlar kendini akıllı zannediyordur.
Arkadaşınız da ev arkadaşını değiştirse iyi olur bence.
Ayşe dinlemedi ki. Öyle bi tribe girdi ki amaan etek için senle münakaşaya mi girecem yav He He moduna girip yattı dinlemedi bile. Sanki sen caldin ama yine de ugrasamam senle der gibi
Fişi yok. Sadece kredi kartı ekstresi var ve bilmem ne mağazası giyim seklinde geviyor hem eve geldim artik daha da gitmem oraya arkadaşıma gösterdim sadecefişi yokmu göster
Ahh ah, o tavrı gorseydiniz keşke öyle bi bosverir gibi lafi agzima tikti kapıyı çarptı ki gören eteği ben caldim sanarorda onun ağzını yırtıp eline vericeksin ki bir daha böyle bir terbiyesizlik yapamasın ama olmuyor işte.
Ya ben aslında onun odasında kalmak istemezdim ama kız kendi demişti daha önceleri canim sen benim odamda yat salon soğuk olur diye. Kendi de eve haftada bir iki anca uğrar ailesinin evi de varbaşkasının odasında ben olsam kalmazdım, eğer çok çok samimiyetim yoksa. kimseye güven olmaz, hele ki tanımadığın birine hiç.burda da çok enterasan olmuş, senin malına sahiplenip sana iftira atmaya kalkmış. bundan sonra daha dikkatli olursun.
Keşke ya. Ben de o iyi ihtimali düşünüyorum ama etek cantamda idi. Eminim o çantayı hic acmamistim zaten oda kizin odası olduğu için sadece yatmadan yatmaya giderim odasına hep ayıp olur diyeKafası karışmıştır belki. Senin çantanı açması garip ama. O anda o da bir dolabına iyice baksaymış.
Ya ben aslında onun odasında kalmak istemezdim ama kız kendi demişti daha önceleri canim sen benim odamda yat salon soğuk olur diye. Kendi de eve haftada bir iki anca uğrar ailesinin evi de var
Sinirden çildiricam ya. Birkaç gündür bi arkadaşın evinde kaliyordum. Araştırma islerimiz var falan. Haftada iki gün bi araya geliyoruz. Bazen de o bizim eve gelir. Neyse bu hafta ben ona gittim. Bir de ev arkadaşı var tabi.kız çok gezen biri eve ugramaz falan. Ben onun odasında kalicaktim. Çünkü kendi dedi kal tatlım salon soğuk bilmem ne. Ufak bir cantayla gelmistim yeni bi etek de aldım falan onu koymuştum. Dışarı çıktık. Geldiğimizde kız da gelmişti dus alıp çıkacak iste. Ben dedim canım istersen dolabını falan kilitle sorun olmasın o da yok ya olur mu falan dedi. İste gitti falan . biz sabaha kadar ders calistik sabah kahvaltı ederken kız geldi. Odasına girdi iste. Bir saat oyalanjp okula gitti. Odaya girdim çantanın içine koyduğum etek yok ortada. Saka gibi. Eminim eteği koyduğumdan ama yok. Her yeri aradım falan dedim acaba ayse (takma isim) yanlislikla dolaba mi attı diye dolabı açtım ki etek orda. Sonra eteğimi cantama koydum üzerinde durmadim uyuduk ettik. Ayşe geldi dedim canım benim eteği yanlışlıkla dolaba koymussun aldım haberin olsun dedim. O da ne eteği ya falan diye sorunca gösterdim iyi de o etek benim dedi. Ben de ne alaka ya ben daha yeni aldım onu dedim. Tutturdu o etek benim iste saka mi yapiyosun hayret bisey falan. Sinirim bozuldu. Sonra geçti odasına yattı. Ben de zaten eve gittim.
Ya simdi ben eminim etek benim cantamdaydi ayşe çantamı açıp aldı onu. Bir de dolabın gerisine tikistirilmis vaziyette buldum. Hani kendisnin sanıp karıştırması mümkün değil. Arkadaşıma da mahcup oldum kız beni hırsız sanicak bildiğin sırf sanmasin diye kredi karti ekstresinden mağaza kaydını gösterdim. Sinir oldum cidden. Eteğin lafını yapacak değilim istese de verirdim ama yaptığı hırsızlık degil mi sizce de?
Sormayın ya cidden hırsız pozisyonuna dustugume mi yaniyim arkadaşım adına mi uzuleyim bilemedimBir daha baskasinin odasinda kalmamaniz gerektigini ogrendiniz herhalde, ne yuzsuz insanlar varyaa, ama hic sasirmadim benim ogrencilik yillarimda da cok olurdu oyle seyler ozeliklle yurtlarda cok kiyafetimi esyami caldirdigim olmustur. Oyleleri yakalansa bile isin icinden siyrilmaya calisirlar o yuzden bas edilmez asil o kizla ayni evi paylasan arkadasiniz dusunsun kiz resmen hirsiz. Bence birdaha hep sizde bulusun yada kutuphanede falan gunduzleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?