Yaralayıcı konuşmak nedendir!!

Çok ayıp evet bende dedim söyle diye... annemin öyle güzel kalbi var ki kızım ben sadece Allaha sığınıyrum. Üüzüldüm çok ama değmez demeye nasılsa üste çıkar.. Allaha duam sadece dedi.. İnşallah o mutlu olsun da çünkü inanın ne gezmesi var ne bir seyi ne sevgiliymiş bu hayatta bir şeyi yaşamadı . Yeri geldi kullandığı ilaçlar yan etki yaptı yri geldi üst üste nöbet geçirdi Ama Rabbime şükür yine de... Çok sağolun..

Epilepsiyi evlenmeye engel görene şaşıyorum.Hastalıkta sağlıkta diye birşey var.Birtek zeka özürlülüler evlenmemeli..

Epilepsiyi evlenmeye engel görene şaşıyorum.Hastalıkta sağlıkta diye birşey var.Birtek zeka özürlülüler evlenmemeli..
Cahil de demek istemiyum kimseye sevmem hiç bir incitici lafı ama bazı insanlar kendilerini geliştirmedikçe karşısındaki insanın ne düşünecegını umursamadan konusmamayı öğrenmedikçe yok olmaz daha çok insan kalbi kırılır

Kul kinadigi ile imtihan olmadikca olmezmis Rabbime havale edin,gun olur hasta diye kinadigi yegeninin eline dusuverir...

Ne denirdi eskiler Teyze ana yarısı....Teyzenizin kalbinin çirkinliği diline vurmuş ... sizede kızkardeşine Rabbim önce sağlıklı yaşam ve hayırlı eş nasip etsin amin

Epilepsi evlenmek için engel değildir, derler ya bazı akrabaları akrep soksun
yarın için kimin sigortası var, hiç birimizin büyük konuşmaya hakkı yoktur ,aplanı za sakın duyurmayın, Rabbim şifa versin

Cahil kadın..Ona kalmıştı zaten evlendirmek,hiç üzülme canım benim ablamında bazı sorunları vardı ağlayarak dua ederdim rabbime geç oldu güç oldu aşık olduğu adamla evlendi hem ben kurtuldum(biraz sorunlar yaşadık) hem kendi mutlu..
Sen cok dua et rabbim görendor,işitendir..

Aynen benimde dikkatimi çekti
Temizlik yapıyor olması çok matah birsey mi? Neden sürekli çekingen diyip duruyorsun?

ben ve ablam da epilepsi hastasıyız gayet sağlıklı 2 şer tane evladımız var bu bir hastalık ama kontrol altına alınabilir teyzenin ki tam bir cehalet

bir dakika sonra ne olacağını bilmediğimiz bir dünyada yaşıyoruz...teyzenin bundan haberi yok galiba..evet şuan sağlıklı bir insan olabilir peki 1 saat sonra ne halde olacak bir bilgisi var mı...hiç kafanıza takmayın..Rabbim şifa versin ablacığına..

çok teşekkür ederim cümlemize inşallah..

Ağzı olan konuşuyor lafı birkez daha ilgimi çekti işte.
Söyleyen ne güzel söylemiş.

Kimin sapasağlam,hastalıktan uzak yaşayacağının garantisi var ki bu hayatta?Hepimiz her an bilimum,kaza,hastalık vs geçirebiliriz ve başımıza herşey gelebilir.
Bir insan bunun bilincinde değilse işte böyle dan dun konuşur.
Hiç üzülmeyin,ablanıza layık,iyi biri muhakkak çıkar karşısına,hemde öyle biri olur ki teyzenizin ağzı beş karış açık kalır.

Dil önemli şey
Ayarını bilmek lazım
Dil ile imtihan olabilir böyleleri

İnşallah herkes hak ettiği kısmeti bulur.. Çok teşekkür ederim

teyzen ne kadar emin öyle ablan güzelmiş anladığım kadarıyla belkide o beğenmiycek şu üstüne vazife olmayan işlere karışanlara sinir oluyorum

Bu hayatta kimin başına ne geleceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler.. Ablanıza bu olayı duyurmamaya çalışın, bu hastalık onun evlenmesine engel değil elbette evlenecektir. Ona bu lafı söyleyenler de bir gün ettikleri laf karşılarına çıktıgında çok büyük bir pişmanlık yaşayacaklar eminim ki.. Yapılan iyiliğin de kötülüğün de karşılıksız kalacagına inanmıyorum..

Ben de öyle ama keşke insanlar bu kadar bilinçsizce konuşmasa... Annem o günden sonra teyzemi aramadı normalde arardı bilmiyrum ki dilin kemiği yok işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…