Özürlü değil engelli. Benim de kuzenim var ve özürlü kelimesi hoş olmuyor. Onlarda istemiyor.
Bu bir hastalık. Ayrıca öyle bile olsa o söz söylenir mi? Yarın o ne durumda olacağının garantisini veriyor mu? Hepimiz engelli adayıyız.
Epilepsi olmasında ne var ki? Benimde var arkadaşım nişanlı şu an. Çok ayıp yaptığı ben olsam dayanamaz yüzüne vururdum. Ne demek layık değil ya.
Üzülmeyin siz. Allah hayırlı kısmetler verir inşAllah.
Cahil de demek istemiyum kimseye sevmem hiç bir incitici lafı ama bazı insanlar kendilerini geliştirmedikçe karşısındaki insanın ne düşünecegını umursamadan konusmamayı öğrenmedikçe yok olmaz daha çok insan kalbi kırılırEpilepsiyi evlenmeye engel görene şaşıyorum.Hastalıkta sağlıkta diye birşey var.Birtek zeka özürlülüler evlenmemeli..
Aynen benimde dikkatimi çektiBen anlamadım şunu bana biraz sizde onu eksik görüyorsunuz gibi geldi..
Çekingen oluşu acaba her yerde ayrı gibi hissetmesinden olabilir mi ?
Ayrıca ikidir farkediyorum evi temizler ,iş yapar diyorsunuz bunu neden özellikle belirttiğinizi öğrenebilir miyim ??
Evlenmek için ev işi yapmak önemli galiba ..
bir dakika sonra ne olacağını bilmediğimiz bir dünyada yaşıyoruz...teyzenin bundan haberi yok galiba..evet şuan sağlıklı bir insan olabilir peki 1 saat sonra ne halde olacak bir bilgisi var mı...hiç kafanıza takmayın..Rabbim şifa versin ablacığına..
Dil önemli şey
Ayarını bilmek lazım
Dil ile imtihan olabilir böyleleri
Kimin sapasağlam,hastalıktan uzak yaşayacağının garantisi var ki bu hayatta?Hepimiz her an bilimum,kaza,hastalık vs geçirebiliriz ve başımıza herşey gelebilir.
Bir insan bunun bilincinde değilse işte böyle dan dun konuşur.
Hiç üzülmeyin,ablanıza layık,iyi biri muhakkak çıkar karşısına,hemde öyle biri olur ki teyzenizin ağzı beş karış açık kalır.
Bu hayatta kimin başına ne geleceğini hiçbirimiz bilemeyiz. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler.. Ablanıza bu olayı duyurmamaya çalışın, bu hastalık onun evlenmesine engel değil elbette evlenecektir. Ona bu lafı söyleyenler de bir gün ettikleri laf karşılarına çıktıgında çok büyük bir pişmanlık yaşayacaklar eminim ki.. Yapılan iyiliğin de kötülüğün de karşılıksız kalacagına inanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?