Teyzen tam bir cahil...
Epilepsi bir özür değildir
Sana msj attım bi bak onaÇok üzüldüm duyunca özrü olsaydı bile layık ddeğil ne demek kim hasta olmak ister ki(
Özürlü engelli de olsa bu şekilde konuşmamalıydı. Ama patavatsızlık gördüm ben yani üzme amaçlı değil de densizliğinden gibi geldi.
Allah hayırlısını nasip etsin biz kimiz ki kimin kime layık olup olmadığını bilelim teyzeniz tam bi cahilmiş ablanız duymasın yeter ki gerisi önemli değil.. ablanızın karşısına öyle biri çıkar ki o teyzeniz dilini yutar konuşamaz..
Herkes üstüne düşmeyen vazifelerle meşgul ..
Onlara mı kalmış ablanızı evlendirmek ..
Epilepsi evlenmeye engel mi ?
Ne kadar gereksiz insanlar var dünyada ...
Dedim anneme anne neden gerek görüp halam ona böyle konu açıyor diye.. Çünkü ablam hazır değil tamam iş yapar evi tertemiz yapar ama çok çekingen hep korumalı büyüdüğü için anlayamıyrum ki bu insanları..
Ben anlamadım şunu bana biraz sizde onu eksik görüyorsunuz gibi geldi..
Çekingen oluşu acaba her yerde ayrı gibi hissetmesinden olabilir mi ?
Ayrıca ikidir farkediyorum evi temizler ,iş yapar diyorsunuz bunu neden özellikle belirttiğinizi öğrenebilir miyim ??
Evlenmek için ev işi yapmak önemli galiba ..
Ben anlamadım şunu bana biraz sizde onu eksik görüyorsunuz gibi geldi..
Çekingen oluşu acaba her yerde ayrı gibi hissetmesinden olabilir mi ?
Ayrıca ikidir farkediyorum evi temizler ,iş yapar diyorsunuz bunu neden özellikle belirttiğinizi öğrenebilir miyim ??
Evlenmek için ev işi yapmak önemli galiba ..
Halanızın doğru anladığına emin misiniz peki ?
İnşaallah ikinizde çok mutlu olursunuz. Sizinde belli ki güzel bir kalbiniz var.
Yaralayıcı konuşmak , bunu kasten yapmak tamamen kötü kalpten kaynaklanıyor. Başka açıklaması yok.
Çok üzüldüm ne kadar düşüncesiz cahilce davranmış. Büyük konuşmuş.
Teyzenizin evlenme çağında kızı zar mı acaba onla mı yarıştırıyor ablanızı.
30 yaşında kızı ve ablam yaşında oğlu var .. bende çok üzüldüm teyze bu bu kadar ağır konuşmasına bilmiyrum ben diyemezdim kimseye hiç bir seyım olmasa bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?