Yaralı yerim-burun

Saçma, nasıl bir yemin ettin? Ne dedin mesela?

İçin rahat edecekse;" yeminin kefareti olarak 10 fakiri doyur". Sonra da ameliyat ol.

Allah’a yemin edip dönmek günah diğer yollar yok mu burnu düzeltmeye acaba
Yahu niye yemin ettin? Kaldı ki neye yemin ettiğini hatırlamıyorsun. Yemin ettiğinde reşit bile değilmişsin yani akıl verdiği kararlardan sorumlu tutulamaz. Bence bir din alimiyle falan konuş ki için rahat etsin. Burun eğriliğin yüzünden özgüven eksikliği yaşıyorsan günah değil bacım niye günah olsun? Benim dudaklarım ince, dolgu yaptıracağım ama günah olur mu diye düşünmedim hiç😁

Nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Bdv’den kovalana kovalana absürd konu açma kotanı burun estetiğinde mi kullandın :D kocana sor bakalım bi

Evet. Sizin oralarda bir porsiyon yemek ücreti ne ise, 10 porsiyon edecek parayı bir ihtiyaç sahibine verebilirsiniz.

Veya evde pişirip 10 ihtiyaç sahibini doyuracak şekilde ikram edebilirsiniz.

Yahu niye yemin ettin? Kaldı ki neye yemin ettiğini hatırlamıyorsun. Yemin ettiğinde reşit bile değilmişsin yani akıl verdiği kararlardan sorumlu tutulamaz. Bence bir din alimiyle falan konuş ki için rahat etsin. Burun eğriliğin yüzünden özgüven eksikliği yaşıyorsan günah değil bacım niye günah olsun? Benim dudaklarım ince, dolgu yaptıracağım ama günah olur mu diye düşünmedim hiç😁
Ben korkuyorum Allah’dan o yüzden günün birinde zaten şu burun toprak olacak yani değer mi acaba bir burun için cehennemde yanmaya ?

Sen dişlerini yaptiracaktin sanki?
Hatta tedavi için ayırdığın parayı eşine kaptırmıştın?
Burnunu hangi parayla yaptırmayı düşünüyorsun?

Ben korkuyorum Allah’dan o yüzden günün birinde zaten şu burun toprak olacak yani değer mi acaba bir burun için cehennemde yanmaya ?
Kimse bir burun ameliyatı oldu diye yanmaz.
Eğer kendini kötü hissediyorsan, bu durum psikolojini etkiliyorsa, ortam içerisine çıkmaktan çekiniyorsan yaptirabilirsin. Fetvası var. İyice abarttın

Ciddi soruyorum, troll müsün yoksa bir gelişim geriliğin filan mı var? Gelişimini normal bir şekilde tamamlamış min 70 iq birinin düşüneceği şeyler değil sanki bunlar.

Back
X