Yaralı yerim-burun

Bdv’den kovalana kovalana absürd konu açma kotanı burun estetiğinde mi kullandın :KK70: kocana sor bakalım bi

Bdv’den kovalana kovalana absürd konu açma kotanı burun estetiğinde mi kullandın :KK70: kocana sor bakalım bi
Ben hiç bir yerden kovulmadım bu 1!2 cisi de Mune Mune abla nerdesin bak şurada bana sataşma var şunlara da bir göz atsan ve seni şikayet ediyorum beni zorla delilendirdiğin için

Sen dişlerini yaptiracaktin sanki?
Hatta tedavi için ayırdığın parayı eşine kaptırmıştın?
Burnunu hangi parayla yaptırmayı düşünüyorsun?
Dolgu için Bakü’de yapacaktım orda annem babam var

Çok kötü değil ama kemer dikkat çekiyor. Ben olsam olurdum ameliyat. Daha güzel olur sonuç muhtemelen. İyi bir doktor bulman lazım ama. Bir de önden nasıl göründüğü de önemli. Tabii bir de çarpılma ihtimalin var mı, en önemli mevzu o.
Yüzde yüz çarpılacağım😐beni de kemer çok rahatsız ediyor hem yaşım geçiyor 27 nerdeyse

Nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Ne yemini ne günahı Allah aşkına :D

Back
X