Yaralı yerim-burun

Nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Benim de burnum yandan kamburlu bende sevmem ama estetik olmak günah kırık çıkık hastalık olmadığı sürece Allah'ım verdiği bedenle zevkten oynanmamali

Ben ateistim. Ama Allah varsa da sizin 18 yaşındayken ameliyat olmayacağım yemini etmenizin kaydını tutup sonra da yemini bozdunuz diye sizi çarpacağını sanmıyorum. Bence daha önemli işleri vardır.
Ben bunu okumamışım, yeni gördüm ayol :D Burnumun derdine düşmüştüm yine :D

Yemin edip etmediğim tamamıyla hatırlamıyorum ama bence bişeyler söylemişimdir
Yok bu gerçek olamaz ya :olamaz: işin yoktu ve canın sıkılıyordu, ne yapsam diye düşünürken bu konuyu buldun di mi, ne olur evet de bana ne olur.

Benim de burnum yandan kamburlu bende sevmem ama estetik olmak günah kırık çıkık hastalık olmadığı sürece Allah'ım verdiği bedenle zevkten oynanmamali
Anlayamıyorum bunun bir şaka yoksa doğru olduğunu keşke söylesen

Back
X