- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Cildimde de sorun olduğu doğru. Lazer yaptıracağım yüzümü inşaAllahHmYercekimi ve cilt elastikiyet kaybı nedeniyle zamanla sarkıyor. Senin sorunun cilt değil,kemik gibi duruyor. Yaptiracaksan yaptır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildimde de sorun olduğu doğru. Lazer yaptıracağım yüzümü inşaAllahHmYercekimi ve cilt elastikiyet kaybı nedeniyle zamanla sarkıyor. Senin sorunun cilt değil,kemik gibi duruyor. Yaptiracaksan yaptır
Benim de burnum yandan kamburlu bende sevmem ama estetik olmak günah kırık çıkık hastalık olmadığı sürece Allah'ım verdiği bedenle zevkten oynanmamaliNasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Bence full pakettir.Evet.o yüzden soruyorum işte dolgu falan da yemine dahil mi sizce
Yakmayin adamin basini daha fazlaBunu niye bize soruyorsun bence Nihat hatipogluna sormalısın![]()
Ayrılık da sevdaya dahil NilüferYani dolgu da yemine ait mi sizce ama o zamanlar yemin ettiğimde dolgu falan bilmiyordum ki
Ben bunu okumamışım, yeni gördüm ayolBen ateistim. Ama Allah varsa da sizin 18 yaşındayken ameliyat olmayacağım yemini etmenizin kaydını tutup sonra da yemini bozdunuz diye sizi çarpacağını sanmıyorum. Bence daha önemli işleri vardır.
Yok bu gerçek olamaz yaYemin edip etmediğim tamamıyla hatırlamıyorum ama bence bişeyler söylemişimdir
Emin misin? O konuyla ilgili de yemin etmiş olmayasın, iyice düşün de sonra onunla uğraşmayalım.Cildimde de sorun olduğu doğru. Lazer yaptıracağım yüzümü inşaAllah
Yok onun yeminini yapmadım)Emin misin? O konuyla ilgili de yemin etmiş olmayasın, iyice düşün de sonra onunla uğraşmayalım.
Kaç yaşta başlıyor şunlar?)HmYercekimi ve cilt elastikiyet kaybı nedeniyle zamanla sarkıyor. Senin sorunun cilt değil,kemik gibi duruyor. Yaptiracaksan yaptır
Anlayamıyorum bunun bir şaka yoksa doğru olduğunu keşke söylesenBenim de burnum yandan kamburlu bende sevmem ama estetik olmak günah kırık çıkık hastalık olmadığı sürece Allah'ım verdiği bedenle zevkten oynanmamali
Hayır ! Beynimde hep buYok bu gerçek olamaz yaişin yoktu ve canın sıkılıyordu, ne yapsam diye düşünürken bu konuyu buldun di mi, ne olur evet de bana ne olur.
Keşke seni burda da görmeseydim...Evet burnun kötü yaptırmak istiyorsan yaptır ve bizi bi sal
Her an başlayabilir bacım. Birden beeeyle höp diye aşağı düşüyor her bir yerlerin. Artık burun ucu olur, yanak olur, memiytolar olur... Lönbür diye sarkıverir Allah yazmayaaaaKaç yaşta başlıyor şunlar?)
Çok komikAyrılık da sevdaya dahil Nilüfer![]()
Çok komiksinHer an başlayabilir bacım. Birden beeeyle höp diye aşağı düşüyor her bir yerlerin. Artık burun ucu olur, yanak olur, memiytolar olur... Lönbür diye sarkıverir Allah yazmayaaaa
Niye ki? Ben kendisini gördüğüme çok sevindim, gayet de aklı başında ve sevilesi bir insandır kendileri.Keşke seni burda da görmeseydim...
Burda da beni buldun çüşBence full pakettir.
Sen de :)))Çok komiksin