- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.088
- 1.123
- 44
Duygularımız karşılıklı ama işte şartlarKeşke seni burda da görmeseydim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularımız karşılıklı ama işte şartlarKeşke seni burda da görmeseydim...
Değişiklik etmek isterim ama korkuyorum işte günah olmasındanLaf yetiştirecegine şimdi ameliyat olmuş gelmiştin
Bence sen ameliyat falan olmiyyycan.
Değişiklik etmek isterim ama korkuyorum işte günah olmasından
Sen seve bilirsin ama benim sinirlerimi bozuyor kendileriNiye ki? Ben kendisini gördüğüme çok sevindim, gayet de aklı başında ve sevilesi bir insandır kendileri.
Şimdi bu ne anlam veriyor ?)bu arada seni sevdim bana iyi bir hava veriyorsun
Sen seve bilirsin ama benim sinirlerimi bozuyor kendileri
Evet bozuyor ne derdin muhabbetin varsa onla git mesaj bölmesinde yaz benim yazılarıma davet etme şunu lütfen
Yazdığın tüm mesajlara bakasım var. Bu değişik olma durumu hep mi var, yoksa bizimle mi eğleniyorsun çözmezsem çatlarımŞimdi bu ne anlam veriyor ?)bu arada seni sevdim bana iyi bir hava veriyorsun
Ben gizlemişim yazılarımı.git bir bak bence de görünüyorsa bana söyleYazdığın tüm mesajlara bakasım var. Bu değişik olma durumu hep mi var, yoksa bizimle mi eğleniyorsun çözmezsem çatlarım![]()
Boş konuşuyorsun demek istemiş.Şimdi bu ne anlam veriyor ?)bu arada seni sevdim bana iyi bir hava veriyorsun
Empati kursanız anlarsınızBoş konuşuyorsun demek istemiş.
Emrin olur, öyle yaparım da aratınca çıkıyor bilgin olsun.Ben gizlemişim yazılarımı.git bir bak bence de görünüyorsa bana söyle
Ben gizlemişim yazılarımı.git bir bak bence de görünüyorsa bana söyle
Eski konularına bakmanın tek yöntemi profile girmek değil ama.Ben gizlemişim yazılarımı.git bir bak bence de görünüyorsa bana söyle
Ya yürü git Allah aşkına bir de senle kafayı bozmayım hadi bay bayEmrin olur, öyle yaparım da aratınca çıkıyor bilgin olsun.
Nasıl?söyler misin bana?hem senle küstük gel artık son verelimEski konularına bakmanın tek yöntemi profile girmek değil ama.
Bir insan neden burnumu yaptırmayacağım diye yemin eder? Hakikaten ilginç.
Ohooooo, daha neler neler buldum, demek ki her konuda böyle "değişik" bir arkadaşmış. Üslubu da sıkıntılı.Eki Görüntüle 3163003
Görünüyor.