Yaralı yerim-burun

Doğru söyle, biri burnuna laf etti sen de sinirlendin, zaten sinirli iken sağlıklı düşünebilen biri değilsin.
Yok,ben zaten burnumu sevmiyordum ama kabullenmiştim ,bugünlerde bir hemşire bana söyledi yandan iyi durmuyorsun diye.hem ben sana barış bayraklarını açtım sense bana hakaret ediyorsun sağlıklı düşünmüyorsun falan

Nasıl?söyler misin bana?hem senle küstük gel artık son verelim😘
Screenshot_20221118-005807_Chrome.webp

Bak burda çıkıyor, bil de profil gizleyince millet konularımı göremiyor sanma diye gösteriyorum, barışmamıza lüzum yok.

Sana artık cevap vermeyeceğim direk şikayete geçerim
Bana yürü git diyen, bir başkasına çüş diyen sen; şikâyet edecek olan yine sen. Yönetim de buna karşın sana değil de bana ceza verirse yapacak bir şey yok. Ben kimseye çüş demedim, yürü git şurdan demedim. Sana da bye

Yok,ben zaten burnumu sevmiyordum ama kabullenmiştim ,bugünlerde bir hemşire bana söyledi yandan iyi durmuyorsun diye.hem ben sana barış bayraklarını açtım sense bana hakaret ediyorsun sağlıklı düşünmüyorsun falan
Burnun yandan çok çıkıntılı duruyor, kaç para biriktirdiysen yine kocana verme, git dişini de burnunu da yaptır. Ayrıca hakaret etmiyorum, sen her defasında kendi yaptığını görmüyorsun galiba. Sinirleniyorum falan dersin şimdi, bi sinir sende yok.

Burnun yandan çok çıkıntılı duruyor, kaç para biriktirdiysen yine kocana verme, git dişini de burnunu da yaptır. Ayrıca hakaret etmiyorum, sen her defasında kendi yaptığını görmüyorsun galiba. Sinirleniyorum falan dersin şimdi, bi sinir sende yok.
Senin aslında iyi biri olduğunu biliyordum ama sinirli kafada akıl olmıyorki bacım 💋özür dilerim ❤️

Nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
tövbe bismillah.eşinden şiddet görüyordun boşanmak isteyip gidemiyordun.çocuklarımı elimden alırlar diyordun.çalışmana izin yoktu birikimin sıfırdı.burun ameliyatı mı olacağım yazdın şimdi.teeee allahımmm yorum da yapamıyorum şaşkınlıktan

Ben hiç bir yerden kovulmadım bu 1!2 cisi de Mune Mune abla nerdesin bak şurada bana sataşma var şunlara da bir göz atsan ve seni şikayet ediyorum beni zorla delilendirdiğin için
Nilufer9512,
size 4. defa konudan üye yasaklama özelliğini söylüyorum, açın şu linki okuyun ve konunuza yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyin.

Lütfen rica ediyorum bir daha üyelerle ilgili konu açmayın, site kurallarına uyun.

Hanımlar bu mesajı okuyanlar arasında Azerbaycanlı varsa istirham ediyorum Nilufer’e tercüme etsin, hakaret ederken Türkçe anlıyor, kuralları ve konudan üye yasaklamayı anlattığımda anlamıyor🤷‍♀️

Nilufer9512,
size 4. defa konudan üye yasaklama özelliğini söylüyorum, açın şu linki okuyun ve konunuza yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyin.

Lütfen rica ediyorum bir daha üyelerle ilgili konu açmayın, site kurallarına uyun.

Hanımlar bu mesajı okuyanlar arasında Azerbaycanlı varsa istirham ediyorum Nilufer’e tercüme etsin, hakaret ederken Türkçe anlıyor, kuralları ve konudan üye yasaklamayı anlattığımda anlamıyor🤷‍♀️
Tamam abla ama onlar da bana sataşıyorlar am zorla insanı delirtiyotlar

tövbe bismillah.eşinden şiddet görüyordun boşanmak isteyip gidemiyordun.çocuklarımı elimden alırlar diyordun.çalışmana izin yoktu birikimin sıfırdı.burun ameliyatı mı olacağım yazdın şimdi.teeee allahımmm yorum da yapamıyorum şaşkınlıktan
Bırak da onu ben düşüneyim bu 1! 2 cisi de ameliyat yazmamışım dolgu yazdım bir gözlük taksan...

Bir tarafdan bakıyorum da sen de haklısın işin kötü tarafı bu işte.ne kadar da zavallı birisiyim 😔

Back
X