- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Sana artık cevap vermeyeceğim direk şikayete geçerimOhooooo, daha neler neler buldum, demek ki her konuda böyle "değişik" bir arkadaşmış. Üslubu da sıkıntılı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana artık cevap vermeyeceğim direk şikayete geçerimOhooooo, daha neler neler buldum, demek ki her konuda böyle "değişik" bir arkadaşmış. Üslubu da sıkıntılı.
Doğru söyle, biri burnuna laf etti sen de sinirlendin, zaten sinirli iken sağlıklı düşünebilen biri değilsin.yaşım azdı 18-19 falamdı
Yok,ben zaten burnumu sevmiyordum ama kabullenmiştim ,bugünlerde bir hemşire bana söyledi yandan iyi durmuyorsun diye.hem ben sana barış bayraklarını açtım sense bana hakaret ediyorsun sağlıklı düşünmüyorsun falanDoğru söyle, biri burnuna laf etti sen de sinirlendin, zaten sinirli iken sağlıklı düşünebilen biri değilsin.
Nasıl?söyler misin bana?hem senle küstük gel artık son verelim![]()
Bana yürü git diyen, bir başkasına çüş diyen sen; şikâyet edecek olan yine sen. Yönetim de buna karşın sana değil de bana ceza verirse yapacak bir şey yok. Ben kimseye çüş demedim, yürü git şurdan demedim. Sana da byeSana artık cevap vermeyeceğim direk şikayete geçerim
Teşekkür ederim ama ben hiç kimse butonuna basmıştım peki o neEki Görüntüle 3163004
Bak burda çıkıyor, bil de profil gizleyince millet konularımı göremiyor sanma diye gösteriyorum, barışmamıza lüzum yok.
Burnun yandan çok çıkıntılı duruyor, kaç para biriktirdiysen yine kocana verme, git dişini de burnunu da yaptır. Ayrıca hakaret etmiyorum, sen her defasında kendi yaptığını görmüyorsun galiba. Sinirleniyorum falan dersin şimdi, bi sinir sende yok.Yok,ben zaten burnumu sevmiyordum ama kabullenmiştim ,bugünlerde bir hemşire bana söyledi yandan iyi durmuyorsun diye.hem ben sana barış bayraklarını açtım sense bana hakaret ediyorsun sağlıklı düşünmüyorsun falan
O sadece senin profiline direkt girmeyi engeller. Ama forum başlıklarında filtre ile çıkar yine konuların.Teşekkür ederim ama ben hiç kimse butonuna basmıştım peki o ne
Senin aslında iyi biri olduğunu biliyordum ama sinirli kafada akıl olmıyorki bacımBurnun yandan çok çıkıntılı duruyor, kaç para biriktirdiysen yine kocana verme, git dişini de burnunu da yaptır. Ayrıca hakaret etmiyorum, sen her defasında kendi yaptığını görmüyorsun galiba. Sinirleniyorum falan dersin şimdi, bi sinir sende yok.
Yoo bozmuyorum eğlendiriyor beni arkadaş
Benim sinirlerimi bozduğunu söylüyorYoo bozmuyorum eğlendiriyor beni arkadaş![]()
tövbe bismillah.eşinden şiddet görüyordun boşanmak isteyip gidemiyordun.çocuklarımı elimden alırlar diyordun.çalışmana izin yoktu birikimin sıfırdı.burun ameliyatı mı olacağım yazdın şimdi.teeee allahımmm yorum da yapamıyorum şaşkınlıktanNasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar kemer eğriliği burunda vardırsa onu düzeltmek mi gerekir?benim burnun öyle ve burnumdan dolayı huzursuzum yandan biri bana bakınca kendimi çok kötü hiss ediyorum ama önden öyle değil.hatırlamıyorum tamamıyla ama öyle zann ediyorum sanki 18-19 yaşlarımda yemin etmişim bilmem burun ameliyatı için mi yoksa burnuma dokunmayacağım dediğim için mi ?ameliyat etmeyeceğim ama dolgu ya da sapla burnu düzeltmek isterim sizce günah mı olur?sizce ettiğim yemine (gerçi nasıl yemin ettiğimi bilmiyorum)dahil mi bu?
Nilufer9512,Ben hiç bir yerden kovulmadım bu 1!2 cisi deMune abla nerdesin bak şurada bana sataşma var şunlara da bir göz atsan ve seni şikayet ediyorum beni zorla delilendirdiğin için
Tamam abla ama onlar da bana sataşıyorlar am zorla insanı delirtiyotlarNilufer9512,
size 4. defa konudan üye yasaklama özelliğini söylüyorum, açın şu linki okuyun ve konunuza yorum yazmasını istemediğiniz üyeleri engelleyin.
Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Lütfen rica ediyorum bir daha üyelerle ilgili konu açmayın, site kurallarına uyun.
Hanımlar bu mesajı okuyanlar arasında Azerbaycanlı varsa istirham ediyorum Nilufer’e tercüme etsin, hakaret ederken Türkçe anlıyor, kuralları ve konudan üye yasaklamayı anlattığımda anlamıyor![]()
Bırak da onu ben düşüneyim bu 1! 2 cisi de ameliyat yazmamışım dolgu yazdım bir gözlük taksan...tövbe bismillah.eşinden şiddet görüyordun boşanmak isteyip gidemiyordun.çocuklarımı elimden alırlar diyordun.çalışmana izin yoktu birikimin sıfırdı.burun ameliyatı mı olacağım yazdın şimdi.teeee allahımmm yorum da yapamıyorum şaşkınlıktan
Bir tarafdan bakıyorum da sen de haklısın işin kötü tarafı bu işte.ne kadar da zavallı birisiyimtövbe bismillah.eşinden şiddet görüyordun boşanmak isteyip gidemiyordun.çocuklarımı elimden alırlar diyordun.çalışmana izin yoktu birikimin sıfırdı.burun ameliyatı mı olacağım yazdın şimdi.teeee allahımmm yorum da yapamıyorum şaşkınlıktan
Bence desizin bir doktordan destek almanız gerekiyor.
Nilu sen misin?Burda da beni buldun çüş
Benim canım nolmuşNilu sen misin?