YARAMA TUZ BASAN İŞ ARKADAŞLARI

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Boşanıyorum ya iş çevrem duymuş ve ayrılıkla ilgili şarkılar çalıp gülüşülüyor.ilk başta umrumda değildi ama artık bugün yeter deyip ben de imalı bir şarkı açtım ve taşlar üst üste geldi.hayır sorun değil istedikleri kadar eğlensinler de benim acılarımla dalga geçmeleri insanlığımdan utandırdı doğrusu.
siz böyle bir durumda ne yaparsınız

Boşanıyorum ya iş çevrem duymuş ve ayrılıkla ilgili şarkılar çalıp gülüşülüyor.ilk başta umrumda değildi ama artık bugün yeter deyip ben de imalı bir şarkı açtım ve taşlar üst üste geldi.hayır sorun değil istedikleri kadar eğlensinler de benim acılarımla dalga geçmeleri insanlığımdan utandırdı doğrusu.

Sirf gulusup sarki actilar diye mi bu dusunceniz? Hassas olabilir misiniz?

Bazen düşünüyorum, empati yapamayan biri insandan bir önceki evrim basamağı olabilir mi acaba diye... bu primatlarla muhattap olma bence

Onlarla gorusmezdim. Merhaba merhaba... o kadar...daha ilerisini hak etmiyorlar cunku...
zaten öyle.dün bir olay oldu ve gereksiz biri yorum yaptı da.ben de 'bu konuda yorum yapmasının gereksiz olduğunu söyledim.açıklama yapmaya çalıştı zatı muhterem.konu kapanmıştır dedim ve sustum

Biraz hassas dönemde olduğunuz için abartıyor olabilir misiniz?
biriyle ufak bir tartışmam oldu.oradan üzerine vazife olmadan zatı muhterem bir söz söyledi.sanki mükemmelmiş gibi.bir sürü detay var.
bu yeni gelen arkadaş tutunma çabalarında da.bugün de ben de 'tutunamadım' şarkısını açtım ve rahatsız oldu.bir kaç laf söyledi de.hoş mu oldu yani

Bazen düşünüyorum, empati yapamayan biri insandan bir önceki evrim basamağı olabilir mi acaba diye... bu primatlarla muhattap olma bence
sadece bir gruba girebilmek için o kadar iyi davrandığım kişi üzerime oynuyor.davranışları ayrımcı.geçende fotoğraf çekilelim dedi'ilkbahar sen çekilmek ister misin' diye sordu.öyle sorunca hayır dedim.diğerlerini de zorla kaldırdı.çekildi o fotoğrafı.
bisküvi dağıtacak.herkesin masasına koyuyor.bana uzaktan ister misin diye soruyor.biskuvisinde değilim ama ayrımcılığı iğrenç
ve birçok saçma sapan şey daha

Çok yazık yaa vasfı ne bu insanların? Eğitimli görgülü insanlar boyle seyler yapmaz.
ben yıpratılmaya çalışılıyorum.daha birçok şey yaşandı ama sadece birilerine yaranmak için iyilik yaptığım insanın böyle iğrenç şeyler yapmasını tanımlayamıyorum bile.kelime hazinem yetmiyor.maalesef

Bisey sormak istiyorum izninle. Neden birilerine yaranmaya çalışıyosun?
hayır cümle düşüklüğü olmuş çyaranmaya çalışan o
ona iyilik yapan benim ama annem bu kadar iylik yapma kötülük göreceksin demişti.dinlemedim.ben aslında kızın kişiliğini en başta anladım ve iyi olmaya devam ettim.beni o yanıltsın istedim.öyle de oldu.ama önyargılı davranmadım

Yaa çok doğru ama eğitim yine de kişiyi törpüler. İyi kötü nerede ne konuşacağını bilir. En nefret ettigim insan tipleri yaa çok sinirlendim.
evet evet ne insanlar tanıdım...ünv tahsilleri yoktu ama insandılar.adam gibi adamdılar.vicdan empati insani değerdir ve okul okumaktan bağımsızdır.

Yaa çok doğru ama eğitim yine de kişiyi törpüler. İyi kötü nerede ne konuşacağını bilir. En nefret ettigim insan tipleri yaa çok sinirlendim.
kişiyi törpülemesi demek şuysa eğer kötülüklerini nezaketle saklamaksa ben karşımda iyi niyetli ama kaba saba konuşan insanı yeğlerim.
insanın ailesi, özü iyi olacak.çocukluğu iyi geçecek.bunlar önemli.

Back
X