YARAMA TUZ BASAN İŞ ARKADAŞLARI

Aslında hiç umursama o zaman adam yerine koyma insanlar başkalarının sıkıntılarını eğlence yapiyorlar
aldırmıyordum ama bugün canım da biraz sıkkındı.karşı atak yaptım ve benim çaldığım şarkıdan rahatsızlık duydular.gereksizdi belki ama hepsinden tiksiniyorum ve umarım yakın zamanda başka bir şubeye gider ve iyi insanlara denk gelirim

aldırmıyordum ama bugün canım da biraz sıkkındı.karşı atak yaptım ve benim çaldığım şarkıdan rahatsızlık duydular.gereksizdi belki ama hepsinden tiksiniyorum ve umarım yakın zamanda başka bir şubeye gider ve iyi insanlara denk gelirim
Inşallah hassas bu dönem geçiriyorsunuz normal insanlara düşünceleriniz birde tabi böyle kalitesiz insanlara

Zor olsa da aldırış etmemeye çalışın, her turlü insan var toplumda.Allah hayırlı insanlarla karsilastirsin

Ayyy bana birini hatirlattilar. Bende acimi paylasirdim birisiyle sonra o kisi kalabalik ortamda o acim ustumden dalga gecerdi. Boylelerinin iq belli hic kafana takma muhattapta olma onlar yokmus gibi davran ve ne olursa olsun ozelini ailen disinda kimseye acma

Davranışları çok çirkin olmuş. Karşılarinda dimdik durun ki onlar üzülsün. Kimse kimseyi özel durumuyla yargılayamaz.

Back
X