merhabaa baharcım,
bugün çok koşturmacalı geçti ancak girebildim nete,Sabah kalktım eşimi işe gönderdim sonra hava çok soğuk
biraz daha yatayım dedim :) telefon çaldı iş görüşmesine davet edildim ve 1. buçuk saatim var yetişmek için
zaten yol 1 saaten fazla sürüyo nasıl çıktım hatırlamıyorum inan neyse gittim görüşmeye olumlu geçti hafta içi
tekrar çağıracaklar 2.mülakat için eve geldim peynir zeyti domates 2 adet te grisini yedim öğlen çorba salatalık domates
ve yoğurt akşam için bir plan yapmadım ama sanırım öğlen ki menü gibi olur ne çabuk saat 3 olmuş yaa
canım sana bir tavsiye su içme konusunda ben sabah kalkar kalmaz tartıldıktan sonra 2 bardak ılık su içiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum ve kahvaltıdan yarım saat sonrada 2 bardak su içiyorum öğlen de aynı şekilde yamekten yarım önce 2 bardak yemekten yarım saat sonra 2 bardak su akşamda aynen bu şekilde tabi arlarda da su içiyorum hem tok tutuyor hem az yememi sağlıyor eger akşamları pilav varsa ekmek yeme ama çorba varsa 1 dilim yiyebilirsin ben bu şekilde baya yol aldım
inş işe girersen daha çabuk kilo veririsin hareketli bir işin olursa spor yapmana gerek kalmaz ve yemek düzenini ona göre ayarlarsın
Çiğdem nerelerdesin
sabah kahvaltımı ekliyorum bir yumurtadan omlet ama cok az yağlı,bi dilim beyaz peynir,bir peksimet,bi kupa çay
kahvaltıdan sonra az şekerli türk kahvesi..
bugün tartıda 300 eksik çıktım nazar değmessinn
67 .2 oldummm66 ya çok azz kaldııı ..
ben şimdi gidip mekiğimi çekicem,dün ancak 50 çekebildim ,75 e çıkaramadım yanii..inşallah bugün..
sende durumlar nasıl?
merhaba canımm,
hafta sonu geldi eşimle ilgilnmekten giremiyorum nete malum yeni evliyiz :)
bugün hep dışardaydık koşuşturmaca lı bi hafta sonu oldu ama tedbiri elden bırakmadım
birazdan yatıcam mekik çekmeye gidiyorum şimdi öpüyorum seni gelişmeleri ve ayrıntıları
pazartesi eklerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?