Yaramass'ın Diyet Günlüğü

bu arada az once yazmayı unutmusum,hayırlı olsun inşallah olur iş cnm,çalışmak gibisi yok..ben de kızıma hamıle kalmadan once hava alanında calısıyodum fakat oranın shiftlerı cok agır,gece gunduz hep vardıya mecburen ıstıfa ettım,bakalım belkı başlıcam bu sene yıne calısmaya bakınıyorum ben de yanı,hayırlısı.

Çiğdem nerelerdesin
sabah kahvaltımı ekliyorum bir yumurtadan omlet ama cok az yağlı,bi dilim beyaz peynir,bir peksimet,bi kupa çay
kahvaltıdan sonra az şekerli türk kahvesi..
bugün tartıda 300 eksik çıktım nazar değmessinn
67 .2 oldummm 66 ya çok azz kaldııı ..
ben şimdi gidip mekiğimi çekicem,dün ancak 50 çekebildim ,75 e çıkaramadım yanii.. inşallah bugün..
sende durumlar nasıl??

Hımmm çok mantıklı evet su içemiyorum zaten en büyük sorunum o yazın mesela su içtiğim için kolay kilo
veriyorum ama kışları zor oluyo tavsiyelerine uyucam

merhaba çiğdemciim
Haftasonu hep dışarda geçti,bi kaç kaçamak yaptım ama sorun yok ,çok abartmadım,tatlı kızartma falan yemedim,ama haftada bi gün de azıcık olsun dimi. haftasonuyla ilgili tek kötü şey spor yapamadım hiç,neyse bugün tam gaz devam,yılmak yok

sabah kahvaltımı yazıyorum
bir yumurta bir domatesten domatesli yumurta
bir dilim peksimet
bir kupa çayy walla doydum eni konu midem yine küçülmeye başladı cok seviniyorum
şimdi evin işlerini halledip sporlarımı yapıcam .yine yazarım çok opt senii..

selam canımm

valla alıştım buraya yazmayınca özlüyorum :) bende ufak bi kaçamak yaptım ama sorun değil
dediğin gibi bir günden birşey olmaz :) benim menüm şöyle;

sabah,

1 yumurta
1 domates
peynir
1 fincan çay

bende artık bu kadar şeyle doymuş kadar oluyorum sofradan az yiyerek kalkmak harika bişey
daha şurda diyete başlayalı kaç gün oldu annem ve eşim biraz düzlenmişsin ditolar şişlikler gitti valla
bunları duydukça azmim ve hırsım artıyo öğlen ve akşam menülerimi yazarım yine baharcım çok öptüm seni

Baharcım napıyosun

öğlen ki menüm pancar yemeği 2 kaşık
1 kase yoğurt ve salata

akşam;
mercimek çorbası
salata
2 kaşık makarna

bu arada öğlen 3 adet kayısı yedim yeşilçay içtim bu saate kadar 5o tane mekik çektim
akşam yatmadan 20-25 tane daha çekicem bilgine :)

oh oh maşallah cnm mekikler super olmuş walla.
cevredekılerın oyle soylemesı de super,demekkı sanslısın metabolızman hemen tepkı verıyor,benım de oyledır,cok sukur,komsum dıyo gobegın hemen gırdı ıcerı ,ben de mutlu oldum,bu cabalarımız hemen her an tartıya yansımıyor ama uzun vadade karsılıgını alıcaz ınsallahh tartıda da..en azından basladık cnm,basarmanın yarısındayız yanı :))

benım oglen menum
bı tabak tavuk corba ekmeksız .ara olarak bir fincan sute yapılmıs nescafe sekersız,bır fıncan da yesıl cay ..olabıldıgınce su ıcmeyı unutmayalım cnm..bende su ana kadar mekık falan yok ama arkadasım gelmıstı yenı gıttı,fırsatım olmadı yanıı..ama kendımle gurur duydum walla öglen kızım tahın pekmez ıstedı yaptım yedı nası cnm cektı azıma bıle surmedım walla kendımle gurur duydum:))
sımdı mekık cekıcem,markete gıdıcem peksımetım bıtmıs,aksam menum muhtemelen yıne bı tabak corba ve salata olacak sırkelı..ha bu arada oglen ıkı de greyfurt sıktım,bak sen de ıc acayıp faydası oluyo bence,akşam kızım uyuyunca kosmayı dusunuyorum yıne..aksam yazarım gene cnm ben de opt cok..

cnm kilo çizelgeni yapsana o da baya işe yarıyor ,her gördüğünde ne kadar yolun olduğunu hatırlatıyor ve sayılar düştükçe de hevesleniyo insan ,tavsiye ederim..nasıl yapıldığını bilmiyosan anlatabilirim.

günaydın çiğdemciimm
sabah kahvaltımı yazıyorum:bir yumurta,bi dilim peksimet iki dilim peynir,bi kupa çay..üstüne az şekerli bi türk kahvesişimdi evle ilgilenicemsonra yine yazarım..yaa tartıda çok oynamıyor kilo ama göbeğim iyice gitti,acaba haftada bi kere mi tartılsam,bilemiyorum
:44:

merhaba canımmmm

hafif bi gıdım vardı o bile gidiyo çok seviniyorum :) kilo çizelgesini biliyorum daha önce yapmıştım
ama bu sefer sürekli bakmamaya karar verdim bir pantalonum var her sabah onu giyiyorum içine giremiyorum
zamanla düğmelerin birbirine yaklaştığını görmek daha çok hırs yaptırıyo bana bu sefer bu metodu denemeye
karar verdim iyi de gidiyo :)

sabah menüm;

1 domates
1 salatalık
peynir
yumurta

artık standarta bağladım :)

öğlen

mercimek çorbası
bol sirkeli limonlu mevsim salatası
1 kase yoğurt
1 parça haşlanmış tavuk

akşam belli değil yine yazarım canım şimdi biraz mekik çekmeye gidiyorum :)
bu arada günde yarım saat oryantal yapıcam bir ara oryantal ile baya bi forma girmiştim hem çok zevkli

oryantal iyi fikir cnm ,benim belim bugünlerde felaket ağrıyo walla mekiği zor çekiyorum..öğlen menümü yazıym 4 kaşık sossuz makarna bir büyük bardak ayran..henüz yemek yapamadım öyle geçiştirdim ben de..bugün baya bol su içtim,şimdi yeşil çayımı da yapıcam içicem..akşam menüm henüz belli deil belli olunca yazıcam..opt cnmm.

cnm akşam menüsü,2 kaşık makarna,karnıbahar yemeği,2 kupa çay,mekik 50 (zira belim ağrıyo),su 2 lt olmuştur,1 yeşil çay (yatana kadar 2. de içicem)ssz
sende ne var yok çiğdemcim? bu arada sabah aç karnına türk kahvesi içip zayıflayanlar varmış diye okudum,hani kafein de baya metabolizma hızlandırıyor ya mantıklı olabilir,denesem mi diye düşünüyorum ,türk kahvesini de çok severim hani.sence desem mi?
bu arada tartıda çok gidiyo mu senin ?benim bu ıkı uc gundur hiç gitmedi de:18:napsam sporumu arttırsam ??

günaydıınn çiğdemcim
kahvaltım 1 yumurtadan omlet(çok az yağ ile),2 dilim peynir,bir kupa çay,bir dilim çavdar ekmeği(ki çok iyi doydum)iki zeytin
bu arada çok mutluyumm yuppiii 66.9 olmuşum bu sabahhh ,2-3 gündür tartıda düşmüyodumm ,bugün 300 gr gitti
sende durumlar nasıl??

slm canımmm

annem geldi bugün misafirliğe gelirken simit almış Allahım nasıl zor tuttum gendimi anlatamam sismitleri
kestim küçük küçük 2 parça yedim artık napim o kadar olsun dimi :) her zaman yemiyorum nasılsa sabah menüm artık
fiks zaten değişen bişey yok mekik te çekemedim akşama hepsinin acısını çıkarıcam ama 1 saat spor yapıcam
görüşürüz yine tatllım

akşam menümü yazıyorum cnm ,bi parça haşlanmış tavuk ve patates,yarım turp,yarım havuc,bi dilim cavdar ekmegı,şimdi mekik çekicem,1 fincan yeşil cay ve bir greyfurt suyu içtim bugun,arada sadece 2-3 catal ırmık helvası yedım,bu yuzden aksam 10 dk fazla kosmayı dusunuyorum.bugunluk bu kadar,bol su ıcerım yatana kadar..opt senı.

günaydın baharcımmmm

bugün çok erkenciyim eşim işe gitti beni de uyku tutmadı heyecandan mı acaba ? :) dün iş görüşmesine gittiğim yerden aradılar 2.mülakat için
bu da çok olumlu ve güzel geçti bakalım 1 hafta içinde beli olucak dediler sabah 1 fincan yeşilçay içtim eşimle domates 1 dilim kepekli ekmek
haşlanmış 1 adet yumurta ve peynir öğlen yine gelirim öpüyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…