Kızlar merhaba benim minik bebegim 18 haftalık ve çok hareketli sürekli dönüyor tekmeliyor doktorum cinsiyetini net söylemiyor kıza benziyor diyor. Çok hareketli göremiyorum diyor daha önce başka doktorlar da aynısını söyledi tekmeleri karnın altında hissediyorum tecrubeli anneler sizce erkek mi kiz mi bebisim?
Doktorum hareketli olmasında hiçbir sakınca yok dedi bu sağlıklı olduğuna isaretmis ultrasonda da gayet bicir bicir duruyordu hareketli olmaması iyi değil asıl canım yanlış biliyorsun sanırım.
Canim malesef tecrubeyle falan alakasi yok bunun. Bekleyip goreceksin. Benim kizima 30haftaya kadar erkek dediler. 30.haftadan sonra kiz oldugunu soylediler. Benim iki bebisimde gayet hareketliydi. Ilki erkek 2.kiz oldu
Canim malesef tecrubeyle falan alakasi yok bunun. Bekleyip goreceksin. Benim kizima 30haftaya kadar erkek dediler. 30.haftadan sonra kiz oldugunu soylediler. Benim iki bebisimde gayet hareketliydi. Ilki erkek 2.kiz oldu
Benim bu bebiste inanılmaz aktif bir bebek kaç kere ultrasona girdim hic birinde göstermedi hatta detayli ultrason da kadin yanlis ölçüm yapti çok hareketli olduğu için sağ ayagi yamuk dendi ama çok şükür öyle değilmiş... Kiz benim bebisim senin daha henüz erken yirminci haftalarda cinsiyeti netlesir az daha sabir annesi
Benim bu bebiste inanılmaz aktif bir bebek kaç kere ultrasona girdim hic birinde göstermedi hatta detayli ultrason da kadin yanlis ölçüm yapti çok hareketli olduğu için sağ ayagi yamuk dendi ama çok şükür öyle değilmiş... Kiz benim bebisim senin daha henüz erken
yirminci haftalarda cinsiyeti netlesir az daha sabir annesi
Merhaba, kız bebekler daha hareketli olurmuş ve utangaç oldukları için göstermezlermiş ultrasonda o yüzden cinsiyetlerini belirlemek daha zor olurmuş diye biliyorum ben:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
İnanilmaz tatli bagimlisi olmuştum oglumda öyle idim erkek diye düşünüyordum ruyalarimda da hep erkek gördüm ki kizlarimda hep kiz oglumdada oğlum olucagini görmüştüm hatta erkek olduğuna emindim diye bilirim ama kiz denildi saglikli hayirli olsun da gerisini Rabbim bilir
Merhaba, kız bebekler daha hareketli olurmuş ve utangaç oldukları için göstermezlermiş ultrasonda o yüzden cinsiyetlerini belirlemek daha zor olurmuş diye biliyorum ben:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
İnanilmaz tatli bagimlisi olmuştum oglumda öyle idim erkek diye düşünüyordum ruyalarimda da hep erkek gördüm ki kizlarimda hep kiz oglumdada oğlum olucagini görmüştüm hatta erkek olduğuna emindim diye bilirim ama kiz denildi saglikli hayirli olsun da gerisini Rabbim bilir