Yaramaz bebeğim

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Kızlar merhaba benim minik bebegim 18 haftalık ve çok hareketli sürekli dönüyor tekmeliyor doktorum cinsiyetini net söylemiyor kıza benziyor diyor. Çok hareketli göremiyorum diyor daha önce başka doktorlar da aynısını söyledi tekmeleri karnın altında hissediyorum tecrubeli anneler sizce erkek mi kiz mi bebisim?

çok fazla hareket iyi degilmiş.. doktora git yine.

çok fazla hareket iyi degilmiş.. doktora git yine.
Doktorum hareketli olmasında hiçbir sakınca yok dedi bu sağlıklı olduğuna isaretmis ultrasonda da gayet bicir bicir duruyordu hareketli olmaması iyi değil asıl canım yanlış biliyorsun sanırım.

Yorum yapacak arkadaslar yok mu hiç karnimin altından gelen tekmeler var tecrubeli anneler sizce nedir göstermiyor da kendini zaten

Canim malesef tecrubeyle falan alakasi yok bunun. Bekleyip goreceksin. Benim kizima 30haftaya kadar erkek dediler. 30.haftadan sonra kiz oldugunu soylediler. Benim iki bebisimde gayet hareketliydi. Ilki erkek 2.kiz oldu

Canim malesef tecrubeyle falan alakasi yok bunun. Bekleyip goreceksin. Benim kizima 30haftaya kadar erkek dediler. 30.haftadan sonra kiz oldugunu soylediler. Benim iki bebisimde gayet hareketliydi. Ilki erkek 2.kiz oldu
Sabırsızlanıyorum artık ya

Benim bu bebiste inanılmaz aktif bir bebek kaç kere ultrasona girdim hic birinde göstermedi hatta detayli ultrason da kadin yanlis ölçüm yapti çok hareketli olduğu için sağ ayagi yamuk dendi ama çok şükür öyle değilmiş... Kiz benim bebisim senin daha henüz erken yirminci haftalarda cinsiyeti netlesir az daha sabir annesi

Neler aserdin?

Bunlar tatli heyecanlar. Saglikla kucagina alda. Kiz erkek illaki ogreneceksin.
Orasi öyle ama merak ediyorum normalde belli olması gerekiyordu ama sakliyor kendini minigim suan mesela tekmeliyor sağ olsun :)

Merhaba, kız bebekler daha hareketli olurmuş ve utangaç oldukları için göstermezlermiş ultrasonda o yüzden cinsiyetlerini belirlemek daha zor olurmuş diye biliyorum ben:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

İnanilmaz tatli bagimlisi olmuştum oglumda öyle idim erkek diye düşünüyordum ruyalarimda da hep erkek gördüm ki kizlarimda hep kiz oglumdada oğlum olucagini görmüştüm hatta erkek olduğuna emindim diye bilirim ama kiz denildi saglikli hayirli olsun da gerisini Rabbim bilir

Amiiiiiin inşallah

Tabiki öyle sağlıklı olsunlar da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…