Yaramaz kzlarn Seks oyunlar

evliliğin ilk yılları azcık çekingen oluyosun ama sonraları kabak çiçeği gibi açılıyorsun.eğer günlük hayattada size zevk veren anlayışlı kibar bir eşiniz varsa bunları yapmıyorsanız zaten tuhaf.hak edene en iyi hizmeti vercen.ben verdim şahsen ama yine aldattıldım iyimi.o yüzden hiiiiççççç kendimi yormuyorum.saldım çayıra mevlam kayıra:mymeka::lepi:

katılıyorum bence de cok hoş. hatta eksik bile bence orda yazanların çoğu zaten olması gereken şeyler yani içten gelerek, doğal yapılması gereken şeyler. hem sadece onu mutlu etmek için değil ki siz bunları yaptıkça onun size verdiği haz da dogru orantılı artıcak. hiç vermeden hep almak olur mu? bir süre sonra monotonlaşır artık, iş bitirmeye döner olay bunlar olmadan.

bence her kadının ılıskısını saglam tutmak ıcın boyle oyunlar oynamalı.çunku erkekler bunu ıstıyor ve bundan cok hoslanıyorlar.ıtıraf edın bayanlar bızımde hosumuza gıdıyor.arada bı denemelısınız.

Ne güzel yazmışsın canım aynı fikirdeyim. Böyle şartlanmayla olmaz hiçbirşey
o anki duygularımız çok önemli karşındakine bu durumdaz hiç mi iş düşmez.
Nedir bu erkekler için yapılanlar her numara olsun aman dışarı gitmesin falan
yok öyle şey emin olun gitmek isteyen her zaman bir sebep bulur bunun için.
O yüzeden tamamen içimden geldiği gibi davranıyorum sanırım doğrusuda bu.
Çünkü uzun yıllardır çok mutlu bir evliliğimiz var.

valla çalıkuşu bende sana katılıyorum ...
neler duyuyoruz karısı gencecik bebek gibi yüzüne bakamazsın süsü püsü yerinde adam yine yapıyo sütü bozuk olmasın yapan her şartta bahane bulur...
kendimizi kasmamızın alemi yok eşler birbirini sevdikten sonra ne gerek var öyle tören gibi,giyinip süslenme tmmda yok elini bağla ,gözünü bağla çok yapmacık duygusuz haraketler bunlar içinizden geldiği gibi olalım yeter hepinize mutluluklar...

kesinlikle katılıyorum.sewişmek bir sanatsal eser yaratmak gibi olmalıdır,yaratıcılık gücünüzü kullanın ve istediğinizi yapın,rahat olun ki zewk alın.walla ben öyleyim.utanmam sewişirken....

eşinin kocasıyla cinsek hayatında bu tür yaptığı her şey doğal bence bunları tuhaf karşılayan insanların doğaları bozuk tam tersine

ay aman işim yokta uğrascam böle seylerle hiç bana göre deelllll^^cgdmabky kızım bide güzel sanatları meslek edinmişsin bu da bir nevi sanat sayılır . erkeği ve dolayısı ile kendini memnun etme sanatı.bencil olun bayanlar bunları kendi memnuniyetiniz için kullanacaksınız karşı cins için değül.

ben anlamıyorum okudukça da şok oluyorum.sonra kocam beni aldattı diyorlar. yanlış düşünenler var aranızda. elbette her zmn kadın yapacak değil. ama bu denli de düşünmeyin bence. bunlar doğal ve olması gereken şeyler. yani kadın olarak ona her istediğiniz yaptırabileceğiniz hissini düşünmüyor sadece ev ile ilgili mutfak robotları olarak görüyorsunuz kendinzi bence. böyle devam ederseniz de hep o pozisyonda kalacaksınız gibi....!! tü tü yanlış kaka ayıp! saçmalıktan başka birşey değil bunlar .. kesinlikle katılmıyor paylaşımlar için teşekkür ediyorum

[ yok valla ben bunların hiçbirini yapmiim yapmadn herif deliriyo bide böle şeyler yaparsam nolur benim halim[/B]

bir erkeğin aşık olduğu kadına kur yapması ya da delirmesi için illaki bunlara ihtiyaç yoktur. ancak unutmayın bir erkek dışarıda gördüğü her hangi bir kadın için de arzu duyabilir. önemli olan kendini unutulmaz değişik kılmaktır. tadın onun damağında kalsın .. yani kadınlar erkeklerin gözünde askerlikteki doldur boşalt tulumba gbi olmamalıdır..ilgilenenlerin dikkatine tabii bana katılan arkadaşlar da oldukça fazla bu sitede biliyorum.

neden biz kadınlar çaba sarfediyoruz erkekler çebe sarfetsin birazda
dünya erkeklerin degil biz kadınların etrafında dönüyorrrr
zaten kadın isterse erkekten heran herseyi alabilir:))))) yani bu kadar akıllıyız degilmi kızlar katılıyormusunuz bana????

akıllıyız tabi arkadaşım :)) onu inkar etmiyoruz zaten akıllı olduğumuz için yapıyoruz bööle yorumlar da aydınlatıyoruz değil mi :))))

bunlarla uğrşmakta zorki yaaa
herzaman olmaz bunlar
akşama kadar iş güç çocuk sonraaaaa bide akşam herüüfff
herşeyin sadesi makbul böylede güzel

yazılanlara inanmak ta zorlanıyorum samimi olduğunuzada inanamıyorum açıkcası kızlar ne demek neden ben yapayım o yapsın. sen yap oda yapar bence tabi anlıyosa bunlar aşırıya gitmedikten sonra güzel şeyler birlikteliğe heyacan katan şeyler.

bencede böyle seyler yapılmalı ve özen gösterilmeli
eşini seven ve saygı gösteren her kadın böyle küçük oyunlar yapmalı
evliligine renk katmalıdır diye düşünüyorum
bu işler karsılıklıdır hep karsıdanda beklenmez
hem o sizin eşiniz neden yapmayasınız utanasınız gayet dogal bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…