Yaramaz kzlarn Seks oyunlar

iki tarafında uyumlu olması lazım her iki tarafın da mutluluğu için yapamam diye bişey yok doğanın kanunu bu

lise formanızı giyebilirsiniz
tabi altına jartiyer ve topuklu ayakkabılarla
saçlarınızı da 2 yandan pelik yapın
pelik olayı çok hoşuna gidicektir

Son düzenleme:
ben lise eteğimin içine hayatta sığamam sığarsam baale yapan inek gibi olurum ay hayal ettimde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

adam sonra 1 ay uğramaz yanıma :roflol:

Ben de bunların bazılarını uyuguluyorum.. İlişkiye renk katıyor.. Ama her zaman yapılmıyor tabi kiii...

ben lise eteğimin içine hayatta sığamam sığarsam baale yapan inek gibi olurum ay hayal ettimde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

adam sonra 1 ay uğramaz yanıma :roflol:

cnım alemsin roflol:

bişey merak ettim bekar olan arkadaşların yazdıklarına bakıyorumda hepsi çok istekli.benim gibi bende hep kafamda kuruyorum evlenince şöyle yapıcam böyle yapıcam diye evli hanımların yazdıklarına bakıyorum sanki öylesine yapılan bi ev işi gibi yapılması gereken bişey gibi yazmışlar evlendikten sonra istek arzu azalıyomu??

Ben zaten yılbaşı için siparişlerimi verdim.
Yapcam yani :)))))))))))))

arkadaşım adres vermek yasaktır hem neden veriyorsun sana ulaşmak isteyen olursa özeline yazar zaten

arkadaşım adres vermek yasaktır hem neden veriyorsun sana ulaşmak isteyen olursa özeline yazar zaten

ay yine senden alıntı yapiiciimm şekerim:ecrin_bebek: ama aklımı geleni yazmak zorundayım içim rahat etmez yoksam hihoyyyt

bu arkadaş erkek..klava:
bu arkadaş sapık..:1ninca:
bu arkadaş sapıtmış....:lepi:

:roflol::roflol:
O caaanım takımlara, tangalara, geceliklere bayıl paraları, "aaa bu yeni galiba" desin, takım 10 sn durmasın üstünde, pehlivanlar gibi alt-üst ol

hayyy allahh iyilini versin cnm ya sabah sabah okudum neşem yerine geldi laf aramızda olayı özetlemişsin ama naparsın el mahkum bi yerde:roflol::roflol::teytey:Şeniz

ben kendimden örnek verecem evet evlenmeden önce hiç sex yapmadım ve sıkı sıkı korundum belirtmek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:

delikafadulden bende bende bende delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vala helal olsun tebrik ediyorum arkadaşı zamnında bende yaptım bence her kadın denemeli kocanız daha cok baglanıyor size deneyin derimkaydirigubbakcemile5

nişanlımla ilk defa bütün gün zaman geçiricez sabah 8den itibaren falan evde yanlız olucaz ve ben bu konuda biraz tecrübesizim lütfen bana erkeklerin en çok hoşuna giden taktiklerden bahsedin karşısında öylece kalmak istemiyorum

bence biraz ortamı loşlaştır. ve yavaş yavaş soyun seni izlesin
ama gerisine karışmam ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…