ben lise eteğimin içine hayatta sığamam sığarsam baale yapan inek gibi olurum ay hayal ettimde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol
adam sonra 1 ay uğramaz yanıma :roflol:
ben lise eteğimin içine hayatta sığamam sığarsam baale yapan inek gibi olurum ay hayal ettimde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
adam sonra 1 ay uğramaz yanıma :roflol:
arkadaşım adres vermek yasaktır hem neden veriyorsun sana ulaşmak isteyen olursa özeline yazar zaten
O caaanım takımlara, tangalara, geceliklere bayıl paraları, "aaa bu yeni galiba" desin, takım 10 sn durmasın üstünde, pehlivanlar gibi alt-üst ol
ne garip çelişki değilmi
evlilikte önce sıkı sıkıya korunan,hiç seks hayatıı olmayan kadınların,evlendikten sonra pıt diye azgın bir dişiye dönüşmesinin beklenmesi
bununda erkeğin mutluluğu ve hazzı için olması ne saçma
ben kendimden örnek verecem evet evlenmeden önce hiç sex yapmadım ve sıkı sıkı korundum erkeklerden ama evlendikten sonra aynen dediğin gibi azgın bir dişi oldum inan bana bilmiyorum beşlki herkes benim gibi olmaz ama ben böleyim belirtmek istedim
bayanlar çarşamba günü nişanlımın evine gidicem bana güzel taktikler verin lütfeeeeeennnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!1
delikafadulden bende bende bende delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?