Yaramaz kzlarn Seks oyunlar

çok güzel hareketler bunlarrr lö bö lö bö löp löp löppppp:)))))) nişanlıma masumca dokunmak öpmek bile beni çok mutlu edio ve heycanlandırıo insanın aşık olduğu hayatını paylaştığı insanla böle özel şeyler yaşaması tek vücut olması muhteşem bi duygu olsa gerek
bence birbirine çok aşık 2 insanın hayatta yapabileceği en güzel 2 şey;
1-bebek
2-sex

karşılıklı yapılmalı değişik şeyeler ..heycan acısından matonluktan uzak olmak içinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
...............................................

Son düzenleme:
ne garip çelişki değilmi
evlilikte önce sıkı sıkıya korunan,hiç seks hayatıı olmayan kadınların,evlendikten sonra pıt diye azgın bir dişiye dönüşmesinin beklenmesi
bununda erkeğin mutluluğu ve hazzı için olması ne saçma

değil mi ya?
erkek herşeyin merkezi, sahibi, hükümdarı ya, ondandır.

evet canım cok haklısın ben sana aynen katılıyorum harfi harfine

aferin kız sana sen cok ii bi kadın olvaksın falla bravo
Ağzınızla kuş tutsanız!... bile adamın gidesi varsa gider

olurmu öle şey canım artık onu yapanda insan değildir zaten öküzdür

Valla kizlar tamam bencede erkege biraz şehvetli yaklaşmak lazim ama bu hep böyle olmamali çünkü hep aymi olursan bi analami kalamaz bu şeklede alişir ama arada ilişkiyi canlandirici olarak uygulamak gerek
benim cok yakin bi akrabamin eşi altatti onu ve üstüne üstük bide o aldattiği kizdan bebeği oldu şimdi
ama o kiz eşi için neler yapiyodu zaten 57-58 kilo ne giyse yakişiyo ben kadin halimle vücuduna gipta ediyorum kusursuz kadinin eşi için yaptiklarina gelince iş yerindeyken mesaj atardi mumlari yaktim seni yanimda hayalediyorum acele et kapinin çalmasini bekliyorum diye
normal zamanda bile asla pijamayla yatmayan bi insan eşi rahat hareket etsin diye odasinin her yeri mum dolu fantazi olsun diye yani yaptiklari anlatmakla bitmez ama adam adam degilmş deniyo işte yani içinizden geldiği gibi olun ama arada baktiniz biraz isteksiz sadece tekrar ilgiyi üzerinize çekmek için arada yapalim kizlar ama giderselerde zaten herşekilde giderler insanina bagli bence

Bunlar aslında bakıldığında basit şeyler...
Daha heycan verici ve değişik şeyler yapmak lazım...

Açıkçası sana çok hak veriyorum. Bizim kendimize bakmamız lazım. Birazda biz bu durumdan nasıl faydalanırız ona kafa yormalı. Azıcıkta biz bencil olalım canım, birazda onlar olsun YARAMAZ ERKEK! kaydirigubbakcemile2

tabikide ayıp değil.sırt üstü yatıp bitmesini beklemekmi daha eğlenceli hale getirmekmi fark bu.deneyin faydası olur zararı olmazsırnaşık şey

solendıgı gıbı ben de eskıden yapardımm bole seyler taaa kı harka kıyafetlerımın ıcınde romantık bı ortam yapmaya calısırken eksık kalan mumları yakmaya calısırken kafamı donnnkkk dıe masaya carpana kadar gıttı butun romantısm gulmekten yerlere yattı ve onu terkettım

yahuu bacım emegine sağlık yazmısında ... bunları anlayacak birde koca lazım bize yani evdekinin pek anlayacağını sanmam( kiii ekose MİNİ etek birde v yaka kazak HADİN KIZLAR GÖZLERİNİZİ YUMUN Bİ HAYAL EDİN BENİ.............:)))))) TAMAM TAMAM AÇIN KORKMAYIN YAHUUU HAYALDİ O ... YANİ KİLODAN KAYBEDİYORUM BEN(((((((((

evet yaa bunlardan anlayacak koca lazım bide[/QUOTE]

evet hayatım sana katılıyorum bazen erkeklere ne yapsan olmuyor ruh olmayınca adamlarda ilişki eziyete dnüyor.sürekli ugraşıyoruz.neden onlarda bizi memmnun etmeye çalışmıyor

evet yaa bunlardan anlayacak koca lazım bide

evet hayatım sana katılıyorum bazen erkeklere ne yapsan olmuyor ruh olmayınca adamlarda ilişki eziyete dnüyor.sürekli ugraşıyoruz.neden onlarda bizi memmnun etmeye çalışmıyor[/QUOTE]
bu tür şeylere karşı deyilim bende kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum ama herşey karşılıklı bazen ne yaparsan yap olmuyor adamında karşılık vermesi lazım
uyum ve anlayış önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…