yaranamiyorummm biktim:((((

emilinarzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
241
8
38
35
Rusya
merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin

merhaba her keze. Sorunum esim ve gorumcem. ne kadar iyilik yapsam da onlara karsi anlayisli olsam da yaranamiyorum. geçenlerde gorumcemin kizinin doğum günü vardi. Benim gorümce pek becerikli değil. pasta borek yemek çörek akliniza ne gelirse hazirladim. evinde misafir için doğru dürüst tabak bardaği yok evimden verdim. Misafirlerini ağırlamaktan tutun her bir şeyini yapdim ama yine kotu oldum eşime göre.Neymiş efendim neden insanlarla mühabbet etdinş ben kendimi hirpaliyorum. Çalişiyorum şimdi eve gitip dinlenmek yerine gorumcenin kizina ders çaliştiriyorum hafta sonlari da bizde kalmaya geliyorlar. artik dayanamiyorum. Nasil son vere bilirim bu duruma? teşekkür beklemiyorum zaten ama hiç olmassa saygi duysunlar. ben nasil duvar öre bilirim lütfen akıl verin

yaptıklarını yapmamamaya ne dersin ?????????????????

Mesafe koyacaksın. Kıymet bilmeyenler için kılını bile kıpırdatmayacaksın.

Canım bazılarına iyilik yaparak yaranamazsın eşek hoşaftan ne anlar misali bu yaptıklarını yapma bak nasıl yaranıyorsun

Alakanı kes bence

Bu arada kendini çok fazla kullandırmışsın bırak ne hali varsa görsün niye yaranmaya çalışıyorsunki kim yani onlar kimse kendinden değerli değil görümcenin seni kullanmasına izin verme soğuk davran

Ohooo sen resmen tepene çıkarmışsın onları.
Tepene çıkardığın gibi indirmeyi de bileceksin.
Her şey senin elinde, mesafeni koy bundan sonra.

cevaplariniz icin cok sağ olun kizlar. Gorumce bir az acayip bir tip kusuyor her seye. arayip ağzina geleni soyluor ve kapatiyor.,Eşime soyluyorum kardesi ya beni suçlu buluyor.bin iylik yap olmaz ama bir hata olsun ya da ne bileyim lafini beyenmesinler olay oluyor

tek yapman gereken uzak durman.senin iyi niyeti anlamıyolarsa bu onların sorunu.uzak dur etliye sütlüye karışma bak o zaman nasıl kıymetli olursun..bu devirde iyi olan yaranamaz çünkü..

soguk davranmayi denedim ama bu sefer de eşim de soğuk davraniyor bana. Yoruluyorum anlayiş göster desem çalişmak istiyordun ne oldu şikayet mi ediyorsun bak çalişmak kolay değil gibi bir suru laf soyler

Yapmayınız yapmayınız. Verdiğiniz değeri bilmiyorsa karşı taraf kendi ekseniniz etrafında dönerek kendinizi paralamayınız.
Doğum günü varmış ya hani kızının, pasta börek yapmayı bilmiyorsa gitsin alsın pastahaneden ya da kutlamasın öyle milleti davet ederek doğum günü. Biz buna başkasının şeyiyle gerdeğe girme deriz.

Eşin sana destek değilse işin biraz zor canım niye kardeşini haklı buluyorki sende eşisin kıcık oluyorum böyle adamlara ya ya orta yolu bulsun yada sussun

O zaman gitsin kardeşine nikah kıysın. Şu dengeyi koruyamayanların kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geliyor.
yapacağınız yorumu doğru dürüst yapın,saçmalıyorsunuz,ne demek kardeşine nikah kıysın:KK43:

Back
X